Re: Perseri...vala e...
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tesh si krietare e vetme familiet, s jam shkeput hala nga tregimet e feminise tuj, dmth deshta me ju kalxu dhe historine e nje bebuthi te ogel...shume te amel /pf/images/graemlins/kiss.gif
--> ky ktu!
ky bebush qe thoni ju, qysh ne ditet e para te rrahjes se zemles se ogel, kishte nje tempo te vecant. Une mendo e mendo, e i them vedit, pra as daulles si kam pas ra athere /pf/images/graemlins/laugh.gif... na ja! i jap kohe vedit me e pa zhwillimin e ksaj krijese te vecant.
Qysh bebush mbledhte gjithe robt rreth vedit, dhe si gjuhe komunikimi kishte levizjen e te gjitha pjesve te trupit- kercente.
Njerzit s e kuptojshin mire, por simbas zakonit qe kena pas /pf/images/graemlins/smirk.gif thoshin, hajt mos ja veni veshin - fmi hesapi, kushedi asht tuj lujt me engjejt, e prandaj lun kshtu.
Hajde bela thosha vete, ose une jam e shkallume (n fakt jem /pf/images/graemlins/crazy.gif na und)ose kto s kuptojne gja, sepse, njeriu pse asht i vogel me trup dhe hala i zhvillum fizikisht "antenat" e trunit i ka t ngrefme. /pf/images/graemlins/booki.gif
Ca me ba, vecse u knaqesha me kte qenie t vecante, qe thoshte aq shume nepermjet tingujve te pa musikuar dhe levizjeve te pa dishifruara te trupit.
Por qe kur u rrit, shpirti i saj luftarak xhemonte dhe ne heshtje.
Dhe s do pushoje kurre se luftuari sa do te mrrij ne jete, sepse asht krijes e ndertume ne nje dis-ekuiliber me langweiligen e siperfaqte, sepse dashuron thellsite e pafundme dhe se kufijt e saj, te cilet jane ne levizje te vazhdueshme nuk lejon kend me ja shkel! sepse dashuron lirine, dhe se per te, zore e ka te burgoset, prandaj shpirti i saj luftarak lejon vec "sezone" dashurie!
Ah...sa shume mund te shkruaj per kte krijes aq te brisht e gjithashtu po aq te pathueshme...! /pf/images/graemlins/angel.gif
...jo po, thoni se... /pf/images/graemlins/rockband.gif
-------------------
<font color="pink"> brishtesi transparente ne thellsite e pazbuluara... </font>
[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif
sha bukur me ke pershkruar moj Absiiiiiiiiiiiiii!
edhe vete u pashe disa here nga kenaqesia /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ej, po si ere sa beba egoiste juve, asnje s'tha nje llaf te mire per misin e fisit?! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Po kam qene kalamani i bukur fort, prandaj foton time e majshin gjithe bebat ne xhepin e gushores /pf/images/graemlins/lol.gif
Abs,
keto dite kam bere nje rishikim te albumeve fotografike dhe doli se kam aq shume foto e vogel dhe e rritur, sa me duhen disa dite me i kqyr!
Se shpejti do sjell nje panoramike me 100 fotot me te perzgjedhura /pf/images/graemlins/rockband.gif