Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

zog

Primus registratum
Re: Nje Mbiemer per Shtepine Tone :)

hejjjj kalamoja kam bo nji pisllik /pf/images/graemlins/laugh.gif kush do ta shohi le te shkoje ktu

ps: zemrat e ndjeshme (ne kalamojt) te abstenojne. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Athere...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

tashti meqe shoh qe ke respekt per taljonet po te pershendes me nje kenge te adrianos (jo atij futbollisti te interit he /pf/images/graemlins/laugh.gif) e qe me pelqen.

[/ QUOTE ]

...ma di pietra io restai... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zog, nuk ka kalamo te shemtut dhe permbi te gjitha ne sy te nenes vet.

Kordelja

Valoris scriptorum

Nese mas ketij albumit te "perkohshem" te zogut ti prape "resti di pietra" dyshoj una Zabelle /pf/images/graemlins/laugh.gif

zogu, na bone komshit me zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Ajo ne faqe te pare nuk kishte shpatlla /pf/images/graemlins/laugh.gif. Me tutje nuk shkova se nuk kuptoj freng. dhe nuk di ka hyhet (ose me mire nuk desha me click ven e pa ven /pf/images/graemlins/lol.gif. Ma merr men'ja qe hyrjen do e kete me noi destinacion te vecante Zogu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kordele, ca kalamoni mistrec tina mi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

tushi

Valoris scriptorum

Vallahi premen na bani me zemer /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

si kurioz hajt thash po hi edhe te "phototheque"
kur ça me pa /pf/images/graemlins/eek.gif
tan ato alamet femnash /pf/images/graemlins/tongue.gif , njena ma e mire se tjetra, dmth njena ma lakuriq se tjetra, /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ja zog kete s'ta patem me borxh, edhe sidomos ne kete ore /pf/images/graemlins/shrug.gif

zog

Primus registratum

hajt pra meqe eshte e shtune e fund jave ju pershendes me nji kenge t'bukur shume : voulez vous! avec mu ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Sonte...

Chris_rea_auberge-front.jpg

------------------

<font color="pink">I like it... </font>

LUANESHA

Primus registratum
Re: Sonte...

/pf/images/graemlins/wave.gifshpia

si keni njeh? un sot nuk jam nshpi po u nala dy minuta me ju pershnet /pf/images/graemlins/smile.gif
ABSI ca mka marr malli /pf/images/graemlins/angel.gif
OLE kur po del te dritarja e dhomes /pf/images/graemlins/kiss.gif
un /pf/images/graemlins/kiss.gif a tutti belli e brutti /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Luana /pf/images/graemlins/kiss.gif back,

ktu jam!

Hajde /pf/images/graemlins/cool.gif

-----------------

<font color="pink">sonte...nen tingujt e zerit... </font>

LUANESHA

Primus registratum

ABS /pf/images/graemlins/kiss.gif SOT JAM NE LIGNANO

sa me kishte marr malli per detin ne dimer mmmmmmmmmmmmmm
ku te kam ty zemer /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Luana bafsh qefe /pf/images/graemlins/wub.gif deri... /pf/images/graemlins/grin.gif
Kshtu asht kur blen robi makin t re, shkon me shiju detin prej penzheres /pf/images/graemlins/wink.gif
PS: A t erdhi Menü_ja moj? /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Na ja, s ta kam zili dhe aq jo, se pertoj me dal perjashta, sonte!

Also, Zog, mrupshtlliqet /pf/images/graemlins/laugh.gif e tuja si pash kund, lyp e kerko anej knej, e prap s pash gja /pf/images/graemlins/grin.gif

Tush, na bje naj send me pi sonte Rrapatush, se m duket t paska dal gjumi ma n fund /pf/images/graemlins/rockband.gif, mbas tane atyne hutimeve /pf/images/graemlins/eek.gif qe t paska kalxu Zogu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

S'kam durim t'i skanoj por u bera nga nje foto fotove dhe dolen cope cope, po sa pa gje fare...Ky jam une dhe mamaka qe me turperon. /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiivogel.jpg

blendiivogel2.jpg

Guest
Foto femijerie...

/pf/images/graemlins/smile.gif Sa Kujtim i vecante eshte fotoja e dyte...
Vetem se ngjan pak si goce /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe une foto mbi foto ju kam bere, ndaj s´dalin qarte

<font color="blue"> 2 vjec( ne mes) </font>

Bild12.jpg

<font color="blue">Me brekushet e Tirones (3 e icik vjec) </font> /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bild13.jpg

Ime moter (5 vjec) me ratin e 1 Majit
e tregon lulja te bicikleta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bleta2.jpg

abs

nuk e di...
Re: Foto femijerie...

Blendi tek fotoja e pare, i paska ngja mamit vet /pf/images/graemlins/angel.gif ndersa tek e dyta- süüüsss /pf/images/graemlins/angel.gif

Fanta tek fotoja e pare, ne mes te atyre dyve, me vika me t gri cak cak cak /pf/images/graemlins/angel.gif

<font color="red"> Kam nje kerkese nga te gjithe ju "bebutha te amel" tashme te rritur /pf/images/graemlins/cool.gif
Cilen musike propozoni per shoqerimin e ketyre Fotove-Kujtim? </font>

Edhe ma foto please /pf/images/graemlins/wub.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Perseri...vala e...

Tesh si krietare e vetme familiet, s jam shkeput hala nga tregimet e feminise tuj, dmth deshta me ju kalxu dhe historine e nje bebuthi te ogel...shume te amel /pf/images/graemlins/kiss.gif

--&gt; ky ktu!
amakja9vb.jpg

ky bebush qe thoni ju, qysh ne ditet e para te rrahjes se zemles se ogel, kishte nje tempo te vecant. Une mendo e mendo, e i them vedit, pra as daulles si kam pas ra athere /pf/images/graemlins/laugh.gif... na ja! i jap kohe vedit me e pa zhwillimin e ksaj krijese te vecant.
Qysh bebush mbledhte gjithe robt rreth vedit, dhe si gjuhe komunikimi kishte levizjen e te gjitha pjesve te trupit- kercente.
Njerzit s e kuptojshin mire, por simbas zakonit qe kena pas /pf/images/graemlins/smirk.gif thoshin, hajt mos ja veni veshin - fmi hesapi, kushedi asht tuj lujt me engjejt, e prandaj lun kshtu.
Hajde bela thosha vete, ose une jam e shkallume (n fakt jem /pf/images/graemlins/crazy.gif na und)ose kto s kuptojne gja, sepse, njeriu pse asht i vogel me trup dhe hala i zhvillum fizikisht "antenat" e trunit i ka t ngrefme. /pf/images/graemlins/booki.gif

Ca me ba, vecse u knaqesha me kte qenie t vecante, qe thoshte aq shume nepermjet tingujve te pa musikuar dhe levizjeve te pa dishifruara te trupit.

Por qe kur u rrit, shpirti i saj luftarak xhemonte dhe ne heshtje.

Dhe s do pushoje kurre se luftuari sa do te mrrij ne jete, sepse asht krijes e ndertume ne nje dis-ekuiliber me langweiligen e siperfaqte, sepse dashuron thellsite e pafundme dhe se kufijt e saj, te cilet jane ne levizje te vazhdueshme nuk lejon kend me ja shkel! sepse dashuron lirine, dhe se per te, zore e ka te burgoset, prandaj shpirti i saj luftarak lejon vec "sezone" dashurie!
Ah...sa shume mund te shkruaj per kte krijes aq te brisht e gjithashtu po aq te pathueshme...! /pf/images/graemlins/angel.gif

...jo po, thoni se... /pf/images/graemlins/rockband.gif

-------------------

<font color="pink"> brishtesi transparente ne thellsite e pazbuluara... </font>

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

sha bukur me ke pershkruar moj Absiiiiiiiiiiiiii!
edhe vete u pashe disa here nga kenaqesia /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ej, po si ere sa beba egoiste juve, asnje s'tha nje llaf te mire per misin e fisit?! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Po kam qene kalamani i bukur fort, prandaj foton time e majshin gjithe bebat ne xhepin e gushores /pf/images/graemlins/lol.gif

Abs,
keto dite kam bere nje rishikim te albumeve fotografike dhe doli se kam aq shume foto e vogel dhe e rritur, sa me duhen disa dite me i kqyr!
Se shpejti do sjell nje panoramike me 100 fotot me te perzgjedhura /pf/images/graemlins/rockband.gif

tushi

Valoris scriptorum

edhe une njashtu si thu ti menoj Abs /pf/images/graemlins/laugh.gif

Linos po si na paska pshtu pa pa kjo fotoja e jote
jena habit tuj pa vedin ka 50 here /pf/images/graemlins/lol.gif

shume e mil paske kene /pf/images/graemlins/winkwink.gif

beba jena q1 jena a ka qejf kush me pi diçka /pf/images/graemlins/idea.gif

drinks.jpg

abs

nuk e di...

Vec veshtrimin tend me pa, e absin e hedh pel toke, se duket si zog i vockel qe thote: he s me kupton? ti budalace? thili moj mendjes pak, je dhe e litun, te dukem e ogel e? /pf/images/graemlins/grin.gif
Sa shume flasin ato synat e ogel /pf/images/graemlins/angel.gif e pozicioni i trupit qe duket sikur nga casti ne cast do fluturoj /pf/images/graemlins/wub.gif

Bjeri te gjitha /pf/images/graemlins/smile.gif, dhe propozimin per musiken shoqeruese please /pf/images/graemlins/angel.gif

PS: Tush te lumt njajo dore, se sonte, prej ktij dekiki e deri anej ka mesnata itu m keni /pf/images/graemlins/grin.gif, kto shishet i thaj vete mos u bani merak /pf/images/graemlins/tongue.gif

tushi

Valoris scriptorum

donme na shti menen e keqe aaa /pf/images/graemlins/lol.gif

mos pash nerin
po ma Abs bardha
ça ke ba a si ja ke kalu mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Mor a shkruj shqip une apo ???

Propozime per Musiken please!

Tush sapo kam fillu me pi /pf/images/graemlins/rockband.gif

Guest

Fanta tek fotoja e pare, ne mes te atyre dyve, me vika me t gri cak cak cak /pf/images/graemlins/angel.gif

<font color="red"> Kam nje kerkese nga te gjithe ju "bebutha te amel" tashme te rritur /pf/images/graemlins/cool.gif
Cilen musike propozoni per shoqerimin e ketyre Fotove-Kujtim? </font>

[/ QUOTE ]

Kam pas dhe faqe e vockel, Abso /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse... "Sfondin muzikor" e kam gjet /pf/images/graemlins/idea.gif
permendet dhe SHTEPIA dhe VOGELUSHET!

<font color="purple">Nje dite e re po zgjohet,
dhe bashke me te nje dashuri.
Gezimin tone percjellin
ne rruge, ne rruge, me mijera sy.

Si zogjte me cicerima,
lodrojne VOGELUSHET ne SHTEPI,
pertej dritares hapet
nje qiell, nje diell, nje kaltersi.

Me dashurine e madhe si det
qe rritet nen qiellin pa re,
me endrra ne jete ngarkuar te dy
nje dallge plot drite jemi ne </font>

P.s Kolona zanore e filmit "Kur xhirohej nje Film"

/pf/images/graemlins/wave.gif pershendetje shtepia!

Status
Not open for further replies.