Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
athere & sot

T fala pac /pf/images/graemlins/grin.gif

- Na Tushi per Sihanen qe don me e pa pak hollshem n foto /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, e gjeta itu n arkivin e fotove t shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif

composersvoicecv119.jpg

- Zog dhe Paperina dona foto deri ne moshen pes-vjec /pf/images/graemlins/angel.gif
Interesant kto fotot tuaja /pf/images/graemlins/smile.gif, po m hyjne n pune boll mire besa /pf/images/graemlins/grin.gif

Tjeta Fam /pf/images/graemlins/wave.gif

<font color="red">PS: I jam shume mirenjohese Personit qe sjell foto nga Bulevardi i Tiranes te Kohen se Monos! </font>

-------------------------

<font color="pink">
°Rembrandt, (Seine lebens und liebes Sicht)
°Mozart, (Seine ganze Musik )
°Giuseppe Verdi,(Gefangenenchor)
°Balzac, (Verlorene Illusionen und Die Schicksalhaut)
°Rachmaninov Sergej,-(Prelude und Isoldes Liebestod)
</font>

zog

Primus registratum
Re: Athere...

e bukra e isait (quhet jesusi nga arabet) ai miku afer teje me duket qe (fatkeqesisht per mu) ka te drejte, jam me sa shoh i parekuperushem, e puçrat s'kane te bejne hiç ktu.

qe thu ti yllo (qe perdor avataret me te bukur ne forumin tone simpatik) nena kur me lind me deshi te jem vitrina e saj ose imagjinacionit te saj, te isha si ikone, si reklame, si ender e kthyer ne realitet. kjo vinte ngaqe ajo nuk i njohu prinderit e saj, perveçse nje vegimi te turbullt nga feminerija. kete mungese te sajen, tek une, nga energjia qe vuri ne perdorim e çoi pa e kuptuar demin qe shkaktonte ne ekstremin tjeter, mund te them me nje dashuri pothuaj te eger por njekohesisht edhe te bute.
e me duket kete gafe e bejne shume nena te reja sidomos me femijte e pare te tyre, me vone ato ja marrin doren zanatit, energjine e nje fare krenaria boshe ndaj botes qe duket sikur u thot te tjereve - shiheni femijen tim, eshte me i miri me i bukri botes, a beni ju dot te tille ? - e zevendesojne me pastaj vetem me nje deshire te erret, te pashprehur, intime, TE VETME, qe krijesa e tyre te jete me i madhi, me i miri i botes.
pra jo me vetem per egon e tyre personale.

tashti meqe shoh qe ke respekt per taljonet po te pershendes me nje kenge te adrianos (jo atij futbollisti te interit he /pf/images/graemlins/laugh.gif) e qe me pelqen.

ps: absi po do me na i qit lakrat hee ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Uaaa kush paska ardh ke shpia, my favorite anetari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku ke humb ti? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

abs

nuk e di...

...jawohl!, Gemüse eshte specialiteti jem i preferuar /pf/images/graemlins/grin.gif sot psh: do te dojsha qe dikush te bante japrak/dollma apo si quhen ndryshe me lakna, se s maj mend qysh kur si kam hanger /pf/images/graemlins/smile.gif

<font color="green"> Nganjehere mendoj, qe ate Dickane Individuale qe transportuan tek ne Mamate tona, po ta zveshim nga `kosuret` e te gjejme kodin e (pa) dishifruar, eshte missioni qe dhe ne tranmetojme me tej...ne nje kreis!
</font>

PS:Ate Mamin tand kushedi sa vajzat do ta perqafojshin /pf/images/graemlins/cool.gif
(se mos eshte ndonjera kundra me kte thenje e) /pf/images/graemlins/grin.gif

--------------------

<font color="pink">Der Mensch und sein "Kunst Werk" des Lebens. </font>

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nena kur me lind me deshi te jem vitrina e saj ose imagjinacionit te saj, te isha si ikone, si reklame, si ender e kthyer ne realitet. kjo vinte ngaqe ajo nuk i njohu prinderit e saj, perveçse nje vegimi te turbullt nga feminerija. kete mungese te sajen, tek une, nga energjia qe vuri ne perdorim e çoi pa e kuptuar demin qe shkaktonte ne ekstremin tjeter, mund te them me nje dashuri pothuaj te eger por njekohesisht edhe te bute.e me duket kete gafe e bejne shume nena te reja sidomos me femijte e pare te tyre, me vone ato ja marrin doren zanatit, energjine e nje fare krenaria boshe ndaj botes qe duket sikur u thot te tjereve - shiheni femijen tim, eshte me i miri me i bukri botes, a beni ju dot te tille ? - e zevendesojne me pastaj vetem me nje deshire te erret, te pashprehur, intime, TE VETME, qe krijesa e tyre te jete me i madhi, me i miri i botes.

[/ QUOTE ]

... kjo gje eshte me se e justifikueshme.

E njejte ka qene dhe ime me, me mua dhe time moter...S´kane fund fotografite e vegjelise. Ishte ime me, qe do te vendoste per ne, veshjet, floket dhe ndihej aq krenare kur dikush na levdonte. Lumturia e tyre s´kish fund, kur shihnin rezultatet e shkolles dhe si tani mbaj mend...kur "grindeshin" me babin se nga cili ngjanim (nga mami apo babi).
Ndaj shpesh rri e mendoj. C´eshte Justifikimi??
Jeta jone eshte mijra here me e lehte se e tyre. A kemi mundur sadopak t´a justifikojme ate perkujdes, dashuri, embelsi qe na dhane? Uroj te kemi ende kohe per t´jua shperblyer.

-----------------------------------------

2739.41056.jpg

Per Abs,

Une kam nje dyqan Turk qe me cliron nga nepset /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Athere & Sot

E mi ti, se noj gja ta kishin ba ndryshe s do kishte qene keq jo /pf/images/graemlins/wink.gif

Merci per --&gt;
2739.41056.jpg
Do me pelqenin shqiptarshe /pf/images/graemlins/goofy.gif

<font color="red"> Une kam nje dyqan Turk qe me cliron nga nepset /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>
hmmm,...mos te ka ZANE gja gjumi i amel moj /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/angel.gif
jo pergja, po t bahna gati /pf/images/graemlins/grin.gif

--------------------

pic_l.JPG

tushi

Valoris scriptorum
Re: Athere & Sot

A jeni si jeni shpija /pf/images/graemlins/wave.gif
a t'ju pershndes edhe une me ndoj kange, zgjedhni vete

nks po punojne kto URL q1 kam vu dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur te shtypni te linku si rregull del
Click the button below to download the file:
Download file

edhe ju e dini vete me shtyp ate download file /pf/images/graemlins/idea.gif

do marr çiftene do dal per gjah

dhurate per ditlindje (globi rrotullohet)

Per nje buzqeshje (Emal Fejzullahu)

Lule bore

Ajkuna kjan Omerin (kange me lahute)

Mother (Era)

Ameno (Era)

Where the wild roses grow

Sick and tired

Rumune

Behind these hazel eyes

Et si tu n'existait pas

me falni po ket te fundit paskam harru me e kthy ne mp3 /pf/images/graemlins/smash.gif

abs

nuk e di...

<font color="purple">Fam /pf/images/graemlins/wave.gif

Xhaxhi e Paperina sa t mil paskeni ken t vegjel /pf/images/graemlins/angel.gif ma merr menja se dhe ma te mir do jeni tani /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif tesh puna e jurise po veshtirsohet me tej /pf/images/graemlins/wink.gif

Tush grazie per kanget /pf/images/graemlins/smile.gif

</font>

abs

nuk e di...

jo s kam /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tonce /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Ke ke /pf/images/graemlins/kiss.gif, shif tOnCe, ku asht /pf/images/graemlins/angel.gif !

bebush.jpg

abs

nuk e di...
Re: Nje Mbiemer per Shtepine Tone :)

Ndersa vet tuj diskutu me tOnCe, me ra n mend, se m shkon Abs Garuzhda /pf/images/graemlins/devil.gif

Dhe me knaqsi do ja JEPSHA shpis Mbiemrin, he si thoni /pf/images/graemlins/idea.gif

Apo ju duket naj pak fisnik /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/cool.gif

abs

nuk e di...

hmmm, gjithe kjo heshtje, ooops keni ra n mendime deshta me thane /pf/images/graemlins/laugh.gif hidhni mendimet
ose ma mire mbeshtetni mendimin /pf/images/graemlins/grin.gif

<font color="pink">shpirti i reklams eee /pf/images/graemlins/tipsy.gif </font>

abs

nuk e di...

Un kam mendu<font color="orange"> Abstract Trasparent </font> /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

ps.Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif mos na i nxjerr laknat n skene ,.. n shesh deshta me than /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

N der na bjen me e shkru <font color="orange">"Familja Trasparent " </font> /pf/images/graemlins/wub.gif

si thoni???? /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

<font color="orange"> Si ka ken Zotnija juj Familia Transparent?</font>

<font color="purple"> Ishtu i bjen me na pershnet nadje /pf/images/graemlins/grin.gif
</font>
<font color="green">
PS: s pash gja n dere pervedi /pf/images/graemlins/crazy.gif</font>

AL PACINO

Forumium praecox

Ciao shpia /pf/images/graemlins/wave.gif
ne radhe te pare gzuar 2006.
abso,qa bohet kshu mor abs,kush ti tregon kto gjona guruzhde
Kur them emrin ABSI,mbiemri me tingllon,ART,INTELIGJENC,FANTAZI,dhe TRASPARENCE sic ka thon,OLE /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

<font color="orange"> Miremrama Juaj Familja Trasparent </font> /pf/images/graemlins/cool.gif

Al Pacino /pf/images/graemlins/wave.gif

AL PACINO

Forumium praecox

Ciao O_Le:wave:
Paskemi qon me te njejten menje /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Status
Not open for further replies.