Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

LUANESHA

Primus registratum
Re: Salve :)

UH SE TE HARROVA NJI KISSSSSSSSSSSSS PER TONCEN E VOGEL /pf/images/graemlins/kiss.gif
MOS U LASTO FORT /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum
Mrama :)

Tonçe lastoju e luja fene /pf/images/graemlins/laugh.gif

Luaneshe po kam hallin edhe per jeten sociale te antarve te shpise ka pak eeee /pf/images/graemlins/idea.gif

kushedi ça ndodh kur te shkoni me hanger pica
a shihni ken a ju sheh kush /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
urdhnoni ka nji gote vene /pf/images/graemlins/devil.gif

home_pic.gif

SkenderbegaS

Primus registratum
Re: Konkursi

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
S'je tuj pa vene hiç the /pf/images/graemlins/lol.gif
Viti_Ri_1.jpg

wine.jpg

i ka te shame ai q1 me shan /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]
PO QA kujtoni se asht TUSHI a ?
Ju rren maj aj se un e njof mir , e kam pas kojshi ,kyt foto e ka gjet me googel /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Lene ma shishet e vens haaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/cry.gif
ka menen veq me i pi vetem , pa ne /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

tushi

Valoris scriptorum

e ke gjet /pf/images/graemlins/lol.gif

s'jam budall me i lan shishet e vens ne kambe

kurse fotoja po shkon me fjete itash /pf/images/graemlins/idea.gif

ladouce2005

Primus registratum

Uaaaa, kjo tema me zor gjehet /pf/images/graemlins/frown.gif
Une doja te vija tju uroja weekendin e me thoshte fajqa nuk mund te gjendet /pf/images/graemlins/frown.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif per te gjithe e uroj t'a keni kaluar mire ket fundjave
/pf/images/graemlins/wave.gif

era100

Primus registratum

e mire ska gje vetem deshira jote e mire na ngrohu pale te na kishe uruar /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...
Re: : -)

<font color="orange">Fam /pf/images/graemlins/cool.gif

Enush /pf/images/graemlins/kiss.gif mire fare ktej /pf/images/graemlins/wink.gif gjithashtu dhe nga ty ?

Shiraz /pf/images/graemlins/kiss.gif flori je si gjithmone /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif a tutti /pf/images/graemlins/smile.gif</font>

<font color="red">ps.Mimi ime /pf/images/graemlins/wub.gif </font>

<font color="green"> pss.A i ka pa kush Xhaxhin,Fantazine,Oroshin??? /pf/images/graemlins/idea.gif
</font> ...

LUANESHA

Primus registratum

U mor TUSH sa kemi pa dhe na kan pa mram /pf/images/graemlins/cooli.gif
nuk asht faji jon se ti kohet e funit spo ban hic me hanger /pf/images/graemlins/frown.gif
a don me tmarr me tmira a? /pf/images/graemlins/grin.gif

un /pf/images/graemlins/kiss.gif a tutti

tushi

Valoris scriptorum
Re: : -)

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

<font color="green"> pss.A i ka pa kush Xhaxhin,Fantazine,Oroshin??? /pf/images/graemlins/idea.gif
</font> ...

[/ QUOTE ]

Jo pra, kan fillu me na ba pak marak /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Luanesh me me marr me te mire du gjithmone une /pf/images/graemlins/lol.gif

jo veç per me ba me hanger

abs

nuk e di...
Perseri...vala e...

Erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hmmm mungesat /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

He se po grefi antenen /pf/images/graemlins/devil.gif, zzzzzzz, antena tha: /pf/images/graemlins/tongue.gif

-Oroshi s vjen n shpi, se nuk e kena ndihmu me gjet nuse, asht zhgenjy rand /pf/images/graemlins/cry.gif

-Zogu s vjen n shpi, se ka gjet nuse dhe, ajo se len me ardh /pf/images/graemlins/cry.gif

-Fantazia s vjen n shpi, se s ka nge, ngaqe asht tuj realizu "planin" n dhom t`... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Tesh si krietare e vetme familiet, s jam shkeput hala nga tregimet e feminise tuj, dmth deshta me ju kalxu dhe historine e nje bebuthi te ogel...shume te amel /pf/images/graemlins/kiss.gif

--&gt; ky ktu!
amakja9vb.jpg

ky bebush qe thoni ju, qysh ne ditet e para te rrahjes se zemles se ogel, kishte nje tempo te vecant. Une mendo e mendo, e i them vedit, pra as daulles si kam pas ra athere /pf/images/graemlins/laugh.gif... na ja! i jap kohe vedit me e pa zhwillimin e ksaj krijese te vecant.
Qysh bebush mbledhte gjithe robt rreth vedit, dhe si gjuhe komunikimi kishte levizjen e te gjitha pjesve te trupit- kercente.
Njerzit s e kuptojshin mire, por simbas zakonit qe kena pas /pf/images/graemlins/smirk.gif thoshin, hajt mos ja veni veshin - fmi hesapi, kushedi asht tuj lujt me engjejt, e prandaj lun kshtu.
Hajde bela thosha vete, ose une jam e shkallume (n fakt jem /pf/images/graemlins/crazy.gif na und)ose kto s kuptojne gja, sepse, njeriu pse asht i vogel me trup dhe hala i zhvillum fizikisht "antenat" e trunit i ka t ngrefme. /pf/images/graemlins/booki.gif

Ca me ba, vecse u knaqesha me kte qenie t vecante, qe thoshte aq shume nepermjet tingujve te pa musikuar dhe levizjeve te pa dishifruara te trupit.

Por qe kur u rrit, shpirti i saj luftarak xhemonte dhe ne heshtje.

Dhe s do pushoje kurre se luftuari sa do te mrrij ne jete, sepse asht krijes e ndertume ne nje dis-ekuiliber me langweiligen e siperfaqte, sepse dashuron thellsite e pafundme dhe se kufijt e saj, te cilet jane ne levizje te vazhdueshme nuk lejon kend me ja shkel! sepse dashuron lirine, dhe se per te, zore e ka te burgoset, prandaj shpirti i saj luftarak lejon vec "sezone" dashurie!
Ah...sa shume mund te shkruaj per kte krijes aq te brisht e gjithashtu po aq te pathueshme...! /pf/images/graemlins/angel.gif

...jo po, thoni se... /pf/images/graemlins/rockband.gif

-------------------

<font color="pink"> brishtesi transparente ne thellsite e pazbuluara... </font>

abs

nuk e di...
Re: Perseri...vala e...

E prej deshiret qe kane vajzat per ju, po ju /pf/images/graemlins/kiss.gif te dyve niher fort, se mezore ju kam! /pf/images/graemlins/wub.gif

E di se e njeh ate /pf/images/graemlins/wink.gif keni pas lujt bashke rrasa-vi /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------

<font color="#666666"> Hesht!
hesht me forc ti gurgullime e fuqishme …
hesht e mos te ndiej,
hesht e prit,
hesht e rri urt
hesht te thash!!!
Ah si te hesht, si te hesht ?
Te ndal frymarjen ?
Te mbyll syte?
Te mos leviz?
Si te hesht?
...dhe heshtja gurgullim e ujvareve te zhurmshem hesht…?
Dua te hesht!
gurgullima e heshtjes, hesht?
Dua te hesht!
Po si?
me Veshtrim?
me fjale?
Me goje mbyllur?
me moslevizje?
Po hesht...
Dua te hesht...
gurgullima e heshtshme
qe s hesht…
po hesht!
Jan,06
</font>

tushi

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/kiss.gif back Abs

i kam fotot ne Shqipni se te tanve bashke ju kisha mujt per bardhe e zi /pf/images/graemlins/laugh.gif

lulishtja.jpg

zog

Primus registratum

tush, alamet kaubojsi paske qene i vogel.

ps; shpia ku jeni merrrr horrrra ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezuar vitin e ri eree e mbaresi te jete.

tushi

Valoris scriptorum

ktu jena mer edepsez /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku je ti si ke hup krejt

gzuar edhe ti e ishalla nji vit ma i mbare 2006

ps premen tan diten pushkash kam ndejt tuj lujt

lulishte3.jpg

lulishte2.jpg

abs

nuk e di...
N Sulm...

...hidhuni n Zog e ta grijme n /pf/images/graemlins/kiss.gif se e paska nis nusen n gjini /pf/images/graemlins/laugh.gif e kena rast me ba lamsha n te /pf/images/graemlins/grin.gif

Tush, kam hi tinzash n forum, po m kap zijusha /pf/images/graemlins/tongue.gif, se ti kisha knu fotot e butura /pf/images/graemlins/grin.gif, papapah sa garip ka ken Tushi i ogel /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/cool.gif
Zog rradha jote tesh /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Tapo germoj - naj foto temen, se di kush po kalxon si kam ken, dmth sa fmi i uuuurt /pf/images/graemlins/grin.gif jam e sigurt qe i besoni syve qysh tash /pf/images/graemlins/devil.gif

Tjeta njehere /pf/images/graemlins/wave.gif
Deri athere, e kalofshi bukur /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...
Re: :)

<font color="brown"> fam /pf/images/graemlins/wave.gif

Xhaxhi /pf/images/graemlins/smile.gif mirserdhe :) e 2006 sa me te lumtur me te gjith te dashurit e tu /pf/images/graemlins/angel.gif

Tush mos t paft syni keq si thojn plakat /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absi hade vap n pi /pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

LUANESHA

Primus registratum
Re: :)

/pf/images/graemlins/wave.gifshpia
Tush sa i mil paske ken i vogel /pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.