Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Sonte...

Baron, hajt se s` t` fut kush pa rradh ty, po he /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondre mir po ban qe po shkon me fjet /pf/images/graemlins/cool.gif, se duket qe s po din ca thu /pf/images/graemlins/smirk.gif, nga njena ane koprac i madh "si duhet gja kujt- thote", nga ana tjeter ja len fajin grus /pf/images/graemlins/mad.gif, flejsh rehat, qe te te ndrroj mendja /pf/images/graemlins/grin.gif e te jesh ma zemergjane /pf/images/graemlins/tonguee.gif ,
sic te njohim /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

Baron-Pashai, per cilen nuse t haremit tand e ke fjalen /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

/pf/images/graemlins/wub.gif
4_G.jpg
/pf/images/graemlins/wub.gif

pss,Kondra. http://www.gifzentrale.com/gifs/babys/babys00009.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Kondra po ça ke ba kshtu mor edepsez inisan /pf/images/graemlins/eek.gif
po s'ke faj sa tan kohen ne AF te erosi rrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem une po urime iher
/pf/images/graemlins/winkwink.gif

e ishalla shkon mbare e mire çdo gja /pf/images/graemlins/angel.gif

shpija a pushut ndojfije a si e kalut fundjaven mire ??

abs

nuk e di...

Jeee hic s kan shkrujt asigja kto, s keni faj n fakt, se nuk ju kam kalxu sa t amel keni ken kur ju kam pru n kte bot /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ne kte shpi e kam fjalen e /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Baron, ransi ka qe ti mbetesh i ri /pf/images/graemlins/wink.gif se nuset perhere te reja shtohen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Tush tuto bene? /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum

Abs xhemla tutto bene /pf/images/graemlins/kiss.gif

ti si e kalove fundjaven mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku i kena kta te shpise q1 kane hup si voji i kikirikut /pf/images/graemlins/shrug.gif

abs

nuk e di...

Une du te pjekme, kam ba mrapshtlliqe boll, si maj mend vec /pf/images/graemlins/devil.gif

Ju kujton ndonje emocion/kujtim ju dy xemlave, ndonje bebuthi i ogel? /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif te dyve /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

E di /pf/images/graemlins/angel.gif, vecse perfat t mire ju asht rrit kaptina, prandaj s ka gja qe ju man hopa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Apapapa tush, kur ke ken bebuth ja fshijshe qylat Rozit /pf/images/graemlins/crazy.gif, ehuuu sa gjanat po m kujtohen itash /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
ndersa tOnCe i binte sahanit me lug e hotg, filonte e kcente /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif po un t kujtohem gje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Po pla moj teta Absi si thote edhe Tonçja

po shkoj me ndrru bebelinon une
erdha eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

ehuuu, sa m kujton ti /pf/images/graemlins/wub.gif me ato synat si diamat qe ndicnin e me terhiqnin si magnet ngado qe levizesha, dhe me ato buzat e ogla te kuqe si nje gonxhe e kuuuuuuqe flake, e dockat e ogla qe i rrethojshe foooort rreth qafes /pf/images/graemlins/wub.gif

Kur keni ken te vegjel, ju vejsha te tanve neper krevata dopje si sardelet n kuti,se s kena pas athere shume dhoma si tash /pf/images/graemlins/shrug.gif ju vejsha nje rradio iliria me musik klasike n gjume /pf/images/graemlins/wink.gif prandaj keni tendenca per artista te tane /pf/images/graemlins/wub.gif psh O`Le kur ka kcy balet ne skene, e ogel, ishte aq ne n thellsi te permbajtjes se rolit, sa i shkune lotet /pf/images/graemlins/wub.gif

Ndersa tOnCe, e kam pas qysh t vogel Model, kur erdhen njehere me ma marr per n TV, i thash:- s ka nevoj me dit bota se si e kam yllin tem, ransi ka qe ku ai jeton rrezaton si YLL polar /pf/images/graemlins/angel.gif, kshtuqe, na ta bani dhamin, s ju a jap!!! se ma vjedhin, e masanej m duket me rrok kalashin /pf/images/graemlins/laugh.gif

i baj do gabime n t shkrujtme prej halls /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Princesha

Primus registratum

si sardelet n'kuti /pf/images/graemlins/lol.gif

mu sme ke vu si ata sardelet e tjera, un kam pas krevat ne vedi, se kam ken nazelije un /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

manej cfar qurrash maj abs, po un kam ken fmi xix i paster...me pa than per tushin po i kishe ra n'te...ai bile ngiste vrap me ja fshi qurrat fmive tjer , edhe kur vite ka un e hate shput...si trime qe kam ken gjithmon si me than /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

/pf/images/graemlins/laugh.gif s` man mend ti drite, ke ken ogel /pf/images/graemlins/grin.gif, biles t kam pas vu n mes tOnCe dhe tushit, ca me ba s kishim /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif athere, po ti, ju a kalxojshe qefin ktyne, i hypshe n shjelma, biles njehere tushi ka ra prej shtratit, tush a ke dhimbje krejet hala kur t gjun kush a? /pf/images/graemlins/idea.gif
Xix ke fillu me u ba kur u bana nja 4 vjece, tan njerezit u habitshin n ty /pf/images/graemlins/angel.gif ato bishteleca, besa s flesha tan naten tuj t ba fustana me grep, ngjyre roze te lehte, e kordelet e tuja, hmmm /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

sa maj mend eee /pf/images/graemlins/tipsy.gif

abs

nuk e di...

<font color="purple">
bimbapiccola_grande.jpg

Absi /pf/images/graemlins/wub.gif Oh sa kujtime te shkelqyera qe kam /pf/images/graemlins/wub.gif

ps.Mos na i kujto te tana detajet e feminise se shif si mshehena e na vjen marre me dal n sallon /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

Princesha

Primus registratum

m'paske vu midis tonces e tushit, papapapa ti pse s'thu se na paske pa terbu qysh ath /pf/images/graemlins/laugh.gif

po pernjat kekan kshu kta t'dy, s'duhet me u cudit pra /pf/images/graemlins/devil.gif

Status
Not open for further replies.