Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

tushi

Valoris scriptorum
Re: Sonte...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

manej cfar qurrash maj abs, po un kam ken fmi xix i paster...me pa than per tushin po i kishe ra n'te...ai bile ngiste vrap me ja fshi qurrat fmive tjer , edhe kur vite ka un e hate shput...si trime qe kam ken gjithmon si me than /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

po pse ja fut kot po ti doshe me me fshi qulat e jo me me ra /pf/images/graemlins/idea.gif

taman thote Absi s'man men ti /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Abs ne fakt s'kishte faj Rozi se na (dmth une) i futshim durt, tuj lujt /pf/images/graemlins/laugh.gif po ksaj i vite inat e gjute me shqelma masanej

abs

nuk e di...

Marre? kte ndienj e kena djeg ne nje ritual familiar! /pf/images/graemlins/wub.gif
Ah njaj fustan baleti /pf/images/graemlins/angel.gif

Jo po, thash meqe na futi n mend Kondra, e kerkujt si shkon gja n mend, hapa arkivin tem /pf/images/graemlins/grin.gif

Rozi, athere s kena pas kushte e keni ken t vegjel, kush ka dit athere se ca den me than " me fut durt" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se di, tuj u rrit, e tuj zbulu gjan t reja, kjo s asht naj cudi apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po besa qysh t vegjel ju kam pas lastu, ku kishte bebutha si ju /pf/images/graemlins/angel.gif kerkund! /pf/images/graemlins/cool.gif

Ma vone, filune tuj i shku tushit qylat, e ti i thoshe:- ik pisanos, se tapo ta presin hunden /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS:tOnCe, shputa? kto as nuk i kam njoft /pf/images/graemlins/cool.gif
po te ishte puna vec grushtat perdorsha, e kto vec me robt e lagjes, qe mos te me ngacmojshin yllat e shpise /pf/images/graemlins/cooli.gif

Princesha

Primus registratum

Thuj per vedi ti tush, se un skam ken fmi qurraxhi /pf/images/graemlins/smirk.gif

po pra edhe ato shqelmat ju kan lan me pasoja gjithka /pf/images/graemlins/laugh.gif, ja e gjetet edhe pytjen pse keni met beqar /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

ai genci, ai krymadhi, qe ja kam ba dy gunga me grushta /pf/images/graemlins/devil.gif e mrapa hoqi dore,se gati kjesh tuj rrah tan familien e tyne /pf/images/graemlins/grin.gif
Njaq dojsha, sa t me dali nami, masanej te tan rrijshin urt /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Absi po emrin Tushit a thu ja ka vu kojshia a /pf/images/graemlins/idea.gif? se mesa maj mend dhe ajo e ka pas njashtu /pf/images/graemlins/grin.gif

ps.cfar memorie qe paske /pf/images/graemlins/cooli.gif

tushi

Valoris scriptorum

Thuj per vedi ti tush, se un skam ken fmi qurraxhi /pf/images/graemlins/smirk.gif

po pra edhe ato shqelmat ju kan lan me pasoja gjithka /pf/images/graemlins/laugh.gif, ja e gjetet edhe pytjen pse keni met beqar /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

edhe ty te shkoshin qyrrat kajhere po lene tash /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ka kene mosha vete jo per gja /pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka pse me te ardhe zor

masanej shqelmat e tuj dmth kambet e tuja /pf/images/graemlins/pickellonja.gif nuk jane aq te zerrikshme sa po thu ti

apo don me trem gjinen

abs

nuk e di...

hmmmm, sa pietje t zorshme qe m ban /pf/images/graemlins/eek.gif
epo mil, Tushi qe thu ti, ka alamet emnit, po ajo tushi qe e ke fjalin ti, dmth kojshija e athershme, qe ja thete kamen morrave /pf/images/graemlins/mad.gif tuj i shtyp me thoj n kry /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ajo ka pas ardh diku njatje ma vone /pf/images/graemlins/tongue.gif kojshi te na /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshtuqe Tushin athere kur ka ken i vogel e keni pas thirr
iliii /pf/images/graemlins/grin.gif ma vone, njaty pa u ba hala 7vjec na ra n dashni, e ajo e thirrte Tush, ky emen i la mbresa te thella /pf/images/graemlins/wub.gif, dhe kur u nda me te, e thirrem njashtu se i shkelqenin synat bukur /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Sa mbaaaaaaaj meeeend, pah cfar thusarit /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum

thusar kombtar je /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

po e ke ngatrru diçka te vogel se ajo me thirrte dûsh po ata fmit e tjere e moren per Tush e me meti njashtu /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

Auuuu itash m ra ndermend,fakt asht, DUSH te ka thirr mor Yll!!! /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

Abs pranej u zhduken morrat /pf/images/graemlins/ooo.gif qe ateher se i bani te tan invalid ajo /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Po morra a kena xan naj here ? /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/frown.gif(

abs

nuk e di...

Po besa /pf/images/graemlins/laugh.gif, morrat kan ken n mod athere /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Si t kishe at moralacen kojshi - ca me ba /pf/images/graemlins/shrug.gif

Po na si shpi kena pas shpik moden me flok t shkurta, mrapa i kena pas rrit lecat /pf/images/graemlins/cool.gif

Biles Paperina pat mbrojt diplomen /pf/images/graemlins/booki.gif me titull "cfarosjen e morrave e arriti fam jone"!!! /pf/images/graemlins/crazy.gif

Tesh s ja kena gajlen asigjaje /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/grin.gif jena t pregadit /pf/images/graemlins/cooli.gif

Ika se kam do pune neser e du me u pregadit shpirtnisht /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif Rrapatusha

/pf/images/graemlins/wave.gif

Princesha

Primus registratum

un i kam pas te zeza flokt e vogel e Toncja i ka pas te verdha, kur u rritme, mu fillun me m'u zverdh e Tonces fillun me ju xi /pf/images/graemlins/laugh.gif

me u cudit /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

mos na permendi morra tash se fillova me u kru /pf/images/graemlins/shrug.gif

naten abs /pf/images/graemlins/wave.gif

tushi

Valoris scriptorum

me u çudit premen

kurse une kur isha krejt i vogel i kam pas te zeza
masanej deri ne dy vjeç i kam pas bjond
mbrapa kaf
kurse tash jeshil /pf/images/graemlins/idea.gif

ike Abs naten /pf/images/graemlins/kiss.gif

Princesha

Primus registratum

ti paske pas ndryshime te cuditshme ngjyrash mor tush,
po na trem tash me ato jeshilet, se mos asht ngjyra e bakterieve qe jan tu hap shpi aty mor burr
nji ide e /pf/images/graemlins/idea.gif

tushi

Valoris scriptorum

ti paske pas ndryshime te cuditshme ngjyrash mor tush,
po na trem tash me ato jeshilet, se mos asht ngjyra e bakterieve qe jan tu hap shpi aty mor burr
nji ide e /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

ide e bukur

ps me kallxo edhe se si quhen kto tipe bakteriesh t'ju thirri n'emen bile, se s'ka kuptim /pf/images/graemlins/shrug.gif

a i kam kojshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Re: Salve :)

<font color="orange"> Fam /pf/images/graemlins/wave.gif

si e filluat javen? /pf/images/graemlins/smile.gif

a jeni ala tuj u cmall me kujtimet e femijerise a?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kohe te bukura pernder /pf/images/graemlins/wub.gif

</font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> O'Le /pf/images/graemlins/kiss.gif , si je ti? Hajde vit i mbare per te gjithe.

Absin /pf/images/graemlins/kiss.gif ku e kam, apo eshte e zene me rregullimin e shtepise ajo pas gjithe rremujes se festave /pf/images/graemlins/laugh.gif .
</font>

LUANESHA

Primus registratum

Mirmrama shpija /pf/images/graemlins/wave.gif
Roz isha pak xan me pun /pf/images/graemlins/kiss.gif
Tushi po vjen i hangerm perher nshpi
/pf/images/graemlins/shrug.gif
u pa puna hajde dhe hikim me hanger pizza sonte /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

un /pf/images/graemlins/kiss.gif a tuttiiiiiiiiii
/pf/images/graemlins/wave.gif

Status
Not open for further replies.