Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

LUANESHA

Primus registratum
Re: Dite e Re

ne veri
dmth siper FIRENZES /pf/images/graemlins/laugh.gif
ika tesh me ba pak spesa
ca te blej per shpin?

/pf/images/graemlins/kiss.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Dite e Re nafak e re

Mrama shpija /pf/images/graemlins/laugh.gif

si keni qen mire

ju kisha ba me hanger une po itash sa kam hanger /pf/images/graemlins/smash.gif

mgjth nji foto per me ju shtu oreksin per ata q1 s'kane hanger ala /pf/images/graemlins/idea.gif

secondi%20logo%20interno.jpg

e kaloshi mire /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Re:Sera

FAM /pf/images/graemlins/smile.gif

Keni ba plane per te dielen? /pf/images/graemlins/smirk.gif

Luanesh e Rozalina kisha shpresa se kur t vij nga puna lodhshem /pf/images/graemlins/tongue.gif do e gjesha gati prej jush tavolinen /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/grin.gif vec thuj shyqyr qe kena Tushin qe kujdeset per oreksin e robve t shpis /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

<font color="orange">Abs </font> t /pf/images/graemlins/kiss.gif im fort

abs

nuk e di...
Re:Sera

Tonce t paska marr uja dhe ty eee /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
E lumja une per Ju!

Erdha vrap me ju dhane nje perqafim te fuqishem plooooot dashuri!

Kalofshi sa ma bukur, dhe ju kam xhan, ndiehem krenare me ju! /pf/images/graemlins/angel.gif

PS: Hotg. si te ka absi ty yll? ma lodhe at legen t imt /pf/images/graemlins/wink.gif
c thote shkolla? dhe duku nga shpija /pf/images/graemlins/kiss.gif mos na len me mendje n hava /pf/images/graemlins/grin.gif

PSS: Mendoni pak si e imagjinoni shpine e re te Zog, dmth mobiliet, ndricimin, vendin e puns...und! /pf/images/graemlins/smile.gif

Pacim /pf/images/graemlins/wave.gif

--------------------

<font color="pink"> ...e lumja une per juuuuu </font> /pf/images/graemlins/wub.gif

--------------------

<font color="green">Wir können uns nicht sehen, wenn wir uns nicht in unseren Interaktionen mit anderen sehen lernen und dadurch, dass wir die anderen als Spiegelungen unserer selbst sehen, auch uns selbst als Spiegelung des anderen sehen. </font>

---------------------

1. Das Ich, die Persönlichkeit;
2. Das Wir, die Gruppe;
3. Das Es, das Thema.

KommUnterrichtTZI.gif

abs

nuk e di...
Sonte...

...fam, sonte dona me festu nje feste te vecante...nje engjell i vogel asht ne rrug e siper, ma shume na tregon Kondre /pf/images/graemlins/cool.gif

Teta absi, do ti baj pupa me lesh deveje /pf/images/graemlins/angel.gif

PS: please, na bini me vehte, perjetime dhe pervoja ne lidhje me kte ngjarje magjike /pf/images/graemlins/wub.gif

------------------

<font color="pink"> e lumja une per juuuuuuu... </font>

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Sonte...

Ku ku e vu tellallin kjo /pf/images/graemlins/rockband.gif. ABS, i don edhe nja 5 muj moj. Manej ça lesh pupash don me ba ti me lesh deveje /pf/images/graemlins/laugh.gif? A don q! të m'pështyjë sa hera a /pf/images/graemlins/cooli.gif?

Ti e ke për ngjarje magjike n'përgjithsi apo për i ket t'emen? Jo se po kje kjo e dyta i bjen q! me fol un e gruja jeme /pf/images/graemlins/laugh.gif.

abs

nuk e di...

Cfare flet mar Kondre /pf/images/graemlins/grin.gif, pune e madhe se jane dhe 5muj! Na dona me dit gjithcka!!! /pf/images/graemlins/cooli.gif
Masanej, tan e din se abs garuzhda kte pune ka /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif kshtuqe mos ke merak ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Masanej, mos u merr me pun pupash, se ke detyra tjera /pf/images/graemlins/wink.gif, vene kajhere veshin e pyete, car don u ba kur te rritet?
dhe se qysh tesh e kena rregjistru n shpi, dona me ja ndreq dhomen, sa t rritet dhe pak! /pf/images/graemlins/rockband.gif

Magjik jane te tane engjejt e ogel /pf/images/graemlins/wub.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po un s'di hala se ça asht e jo ma me dit ç'ka du q! t'bahet. Manej un jam shum liberal e e la me zg'jedh vet /pf/images/graemlins/angel.gif.

ABS, për dhomën tham a ma mir me prit edhe pak se s'po dim ça boje me i dhan /pf/images/graemlins/shrug.gif.

abs

nuk e di...

Boj thote /pf/images/graemlins/eek.gif, dhe s di cfare asht, po kujt po ja ndin ne kte FAZE se cfare asht, e cfare boje e don dhomen? /pf/images/graemlins/angel.gif
Mos harro se koha kalon shpejt, na knej dona me marr pjes ne Komunikimin tuj. /pf/images/graemlins/wub.gif

Shif, fol kajhere me te, e marr me mend qe asht GJUHE e vecante qe zore gjene PERKTHYSA per te, kshtuqe si detyre Fisnike qe t ka ra, na kalxo naj send, NAJHERE! /pf/images/graemlins/angel.gif

Mos m ban me fol me vedi t thash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tesh po kam do pune t mijat /pf/images/graemlins/cool.gif, deri ma vone /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

sjena as ne azil pleqesh /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Harap, rradha? /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

ABS, me t'parin mrrita me msu si me përkthy e tash me t'dytin kam msu edhe me fol /pf/images/graemlins/wub.gif. Po nuk ja tham kerkuj se nuk ka ç'i duhet kuj.

Manej kam frik se m'rreh gruja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Çfare rradhet moj

[/ QUOTE ]

Për me ligjru e me majt çel shpin e AF.

Hajt shnet e t'mira se un po shkoj me fjet.

H

harap

Guest

Une du me ik me hanger dreke me shoke.Mu e gjetet me me lane roje aaa

Status
Not open for further replies.