Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

LUANESHA

Primus registratum
Re: Ditelindja e Tushit!

Ku je mor Tush djali /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
ca po na ban nanji gja per ditlindje /pf/images/graemlins/rockband.gif
ne vajzat e shpise po bahemi gati per me festu

TANTI AUGURI TUSH /pf/images/graemlins/kiss.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif a tutti

Princesha

Primus registratum

he pra moj burrnesh, ky s'asht tuj u duk kerkund...un sa tuj u ba gati me vesh minifunin /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

kam ra i fundit e jam çu i pari /pf/images/graemlins/laugh.gif

ma bani hallall po punet e qeverise kshtu e kane

Roze me e vesh tash minin a prish pune.....

nks merdhet merr i pale pantallona rrezerve /pf/images/graemlins/idea.gif

Luaneshe sonte veç me pi (hajdeni te hangun /pf/images/graemlins/laugh.gif ) se vallahi kam ardhe vone e nuk me premton koha

bevande.jpg

tasting.jpg

abs

nuk e di...

Uuuh kush paska pas datlindjen e une kam ba mungesa, qe m raft topi i bores n rradake t kres /pf/images/graemlins/grin.gif vecse itash sa perfundoi Torta jote /pf/images/graemlins/grin.gif

torte.jpg

Tush para se te te pershnesi me kang kjo Adelina, po t perqafoj une niher, e te uroj gjithe te mirat qe don Zemra jote e kuqe, te te realizohen. Shume dashuri e lumturi te uron absi ty /pf/images/graemlins/kiss.gif

adelina12a-188x301.jpg

Tesh po t la n dore ksaj kangtares qe te t baj t dali djersa tuj kcy /pf/images/graemlins/laugh.gif

T hangshim dasmen sa ma pare /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

---------------------

tulpen.gif
tulpen.gif
tulpen.gif
tulpen.gif
tulpen.gif
tulpen.gif
tulpen.gif

abs

nuk e di...

Hallo Fam /pf/images/graemlins/smile.gif
Si jeni ?
a po deheni me rastin e datlinjes Tushit /pf/images/graemlins/cool.gif

Ju uroj nje dark te mire e Tushit Urimet me te mira /pf/images/graemlins/smile.gif

---------------------------
54.jpg
mimi /pf/images/graemlins/kiss.gif you

tushi

Valoris scriptorum

Alinos shume te flm /pf/images/graemlins/wave.gif

Abs xhemla
po ça ishte ajo torte njashtu pash nerin /pf/images/graemlins/eek.gif

me kallxo te pakten se ku me ja ngul thiken /pf/images/graemlins/idea.gif

te falenderoj, perqafoj e pufi fort /pf/images/graemlins/kiss.gif

Xixe edhe ty /pf/images/graemlins/kiss.gif flm

Guest
Krishtlindjet

tush ti u befsh 100 vjec!

Meqe te kjo shtepia keni vu gjithcka ...por dicka i mungonte per festen e krishtlindjeve ....
napoli1.jpg
Kjo eshte dhe dhurata ime per shtepine tuaj duke ju uruar nje krishtlindje sa me me shume paqe dhe nje vit te ri plot fat!
/pf/images/graemlins/wave.gif atyre qe me kane xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif
abs gjithe te mirat kete vit dhe sa me shume njerez qe te kane xhan uroj te kesh prane!!!

ps.Blue per ty nje /pf/images/graemlins/kiss.gif te madhe fare se bizi une keto kohe /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest
* Urime TUSH *

lehrer.jpg

Cili nga keta te dy je mor´ Tush /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cilido qofsh´ urimet nuk bien aspak ne peshe /pf/images/graemlins/smile.gif

sekt.jpg

100 vjec dhe une per vete do e tun /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: * Urime TUSH *

Dottesa flm /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordele po pra asht ba pak pis /pf/images/graemlins/shrug.gif

deshta me e pastru me gisht po thash po thone, çfare manjakut edhe me torten don me ........ /pf/images/graemlins/lol.gif

Fanta une nuk dukem, jam mcuci apo ke harru /pf/images/graemlins/laugh.gif
ty te njoh se je majtas, kurse ate djathtas nuk po e kujtoj /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
flm per urimin, edhe tunde e luja perendine
ps
me shoqe eeeee, jo vetem, te han ujku ashtu, se edhe ai don me e tund /pf/images/graemlins/laugh.gif

champagne.JPG

Kordelja

Valoris scriptorum

O abs, m'pelqe ky cuni mu se na qeraska me shampanje te lire /pf/images/graemlins/lol.gif

Tush ti do lush ate lojen "Pa dur" si lakrat psh /pf/images/graemlins/lol.gif

Guest

Tusho, ti je mcuci i gjuhes (s´kam harru) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ketu je cu ne tabele ne Mathe /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Nejse, sot e kemi pushim e po tundim me shoqnine /pf/images/graemlins/laugh.gif

melos

Primus registratum

apapap qysh mor tush sme ke ba za gjithe kete zijafet qe e e paske ba

A ka met gja per mue oj shqipe

abs

nuk e di...

Oj Kordele /pf/images/graemlins/cool.gif, ku t shkojne site ty moj cupke /pf/images/graemlins/eek.gif, mos valle don me ja ndal hovin djalit? se e kam ne ma t miren kohe per nuse! /pf/images/graemlins/smile.gif Apo kujton se nuk asht i orientum me "njollat"- dmth ngjyrat e errta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tush, jep logari tesh, se s kena nge me jetu n mes dilemash /pf/images/graemlins/grin.gif

So, hallo Fam /pf/images/graemlins/wave.gif, a jeni, si jeni, ca bani, si shkoni, ku shkoni, me cfare shkoni, me ke shkoni? /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

PS:Tush si t ka absi sot?, a u ambjentove me nurmin e ri? /pf/images/graemlins/smile.gif

PSS: O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gifnese flitni me xhabijen, pyetni a kan marre gja /pf/images/graemlins/wink.gif

PSSS: Fanta, c thojne dhuratat shefe /pf/images/graemlins/smile.gif
Perfat te mire s kam kohe me dal neper dyqane /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------

bells1.gif
bells1.gif
bells1.gif
bells1.gif
bells1.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

PSSS: Fanta, c thojne dhuratat shefe /pf/images/graemlins/smile.gif
Perfat te mire s kam kohe me dal neper dyqane /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Dhuratat, pothuajse mbaruan /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si shqiptare qe jemi, me shume pelqejme pakon e tjetrit, po uroj qe do permbahemi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Abs, dhe Centi i fundit mbaroi...Zgjidh thesin /pf/images/graemlins/laugh.gif

geschenke.jpg

/pf/images/graemlins/wave.gif Shpia

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Dhuratat, pothuajse mbaruan /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si shqiptare qe jemi, me shume pelqejme pakon e tjetrit, po uroj qe do permbahemi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Abs, dhe Centi i fundit mbaroi...Zgjidh thesin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Hala s kan mbaru jo, une po marr e para /pf/images/graemlins/grin.gifDu ate Wolfin /pf/images/graemlins/devil.gif se m ngacmoj pak perslargut /pf/images/graemlins/wink.gif

Masanej, he cfare don me thane me ate fjalen Si shqipe qe jena eh? se po hyn si padashje n labirinthin e agjitacion e propagand n familie /pf/images/graemlins/grin.gif se jo pergja, por nese se kishe ne kte drejtim, ta kthen absi menjehere n drejtim tjater /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth, nese na pelqen dhurata e tjetrit, asht njelloj si me ken afer partneri(t)es, dhe me hudh syt diku anej larg /pf/images/graemlins/wink.gifdhe energjine qe "prodhon"veshtrimi nga larg, transmetohet tek ai qe ka personi afer, kshtuqe futet menjehere ne fuqi ligji <font color="red">i treshit </font>pse a ka gja a? /pf/images/graemlins/grin.gifse mos te rren mendja se nuk egziston eee /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tesh me motivove te mos ta marr hiq dhuraten qe ma kapi syni, qe te pres sa ta marri dikush tjeter, e ta shpartalloj, deri sa ta kem un n dore /pf/images/graemlins/devil.gif

Fanta /pf/images/graemlins/angel.gif te lumshin dockat, e ngushellime kartave /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Tjeta AL /pf/images/graemlins/smile.gif, mos ik pa zgjedh dhuraten /pf/images/graemlins/grin.gif

--------------------

bells1.gif

bells1.gif

bells1.gif

bells1.gif

Status
Not open for further replies.