Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

AL PACINO

Forumium praecox
Re: urdheroni buke e kryp e zemer

ciao shpia /pf/images/graemlins/wave.gif
abso,po dhuratat knej nga shpia,kur fillojne /pf/images/graemlins/shrug.gifjemi ne javen e nataleve,do ta festojme apo jo:shrug:.
luanesh /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/ooo.giferdha une,do ta lagim i cike,apo te filloje direkt nga puna.
bebushe,kjo shpia ktu ka vetem nji zot shpie,dhe ajo eshte ABSTRACT /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Mireseerdhet

Al, mir tha Rambla jam dhe hetero, bitte schön /pf/images/graemlins/cool.gif
Ndersa per dhuratat asht tuj i ba gati Fantasia, veta jam /pf/images/graemlins/laugh.gif vec me i shkrujt leter Festes qe me te plotesu deshiren. Ti vec shkruj cilen deshire qe te plotesohet, ja qendis absi mrapa /pf/images/graemlins/grin.gif

Rambla ku ke humb ti moj se na i thave syte /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dardan mire se t ka pru e mira /pf/images/graemlins/smile.gif

PS: Nosi e fshiva ate padashje /pf/images/graemlins/cry.gif t pakten e lexova /pf/images/graemlins/kiss.gif e kam parasysh /pf/images/graemlins/wink.gif

---------------------

welcome.gif

Rambla

Primus registratum
Re: Mireseerdhet

Big city life, abs.

kur gjej ndonje moment vi me qejf t'ju lexoj.

/pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Rambla...

Leni ato, jep logari n shpi, ca ke ba, sa djem ke ngacmu, se me t ngacmu kush, banda vjen si rraket, dheee...e din vete ato /pf/images/graemlins/devil.gif

Cfare don si dhurate, shkruje vrap se nuk me gjen ne kte mendje ma vone /pf/images/graemlins/grin.gif

--------------------

<font color="red"> PS:- Tanz-Kurs ktu, per djemt e shpise qe s dine me vallzu, pregaditje optimale per festat /pf/images/graemlins/grin.gif, vajza cila po drejton kursin /pf/images/graemlins/idea.gif </font>

squ2dance_ani.gif

<font color="orange"> ...,es ist wieder gut! </font>

Guest
Pregatitje...

Shpia, tjeta juj... /pf/images/graemlins/smile.gif Ngela dyqoneve, qe thoni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bli e bli e bli,s´paskan te marume peshqeshet. Nje per ju, e dy per vete /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
(ket´ stil po ndjek realisht, se jam duke ble ca peshqeshe)

Abs, me shume se gjysmat i kam mbaru, por te lutem me ndihmo me nje liste emrash, se mesa po shoh,
kjo shtepi u kthye ne "Burim njerezish" /pf/images/graemlins/thumbsup.gif dhe kam frike mos harrojme ndonje.
O´Le dhe ti Luanesha, lujini duret ne mbeshtjellje, mos e keni menjen vec me honger /pf/images/graemlins/laugh.gif

goldballotin.gif

einfac3.gif

flaschentaschen.jpg

P.s Disa pako te perfunduara /pf/images/graemlins/cool.gif

AL PACINO

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ti vec shkruj cilen deshire qe te plotesohet, ja qendis absi mrapa

[/ QUOTE ]

abso,a me piacciono le farfalle /pf/images/graemlins/smile.gif

bebushe86

Primus registratum

jo kerkova te zotet e shpise te forumit ....harapo nga je mer tu ba punt eeee /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mir na laj edhe kta carapt e mi se kekan ba pis baltave te tiranes /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mua muha shpia ..une du dhurate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum
Re: Rambla...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Leni ato, jep logari n shpi, ca ke ba, sa djem ke ngacmu, se me t ngacmu kush, banda vjen si rraket, dheee...e din vete ato /pf/images/graemlins/devil.gif

Cfare don si dhurate, shkruje vrap se nuk me gjen ne kte mendje ma vone /pf/images/graemlins/grin.gif

--------------------

Nji vetem ngacmoj shpesh, kurse ne shumes jane ato qe ngacmojne por une jam e urte /pf/images/graemlins/laugh.gif, s'pergjigjem

per dhurata me vijne ne mendje shuume, por me duket ka skadu koha /pf/images/graemlins/confused.gif

/pf/images/graemlins/idea.gif do me pelqente ta shihja shpine me zambak te bardhe.

melos

Primus registratum
Re: Rambla...

kurre nuk eshte vone /pf/images/graemlins/smile.gif
na mi merre enkas per ty nga Brazili nje white lily

clvasoabauladog.jpg

Guest
Re: Gezuar 4_n Advend

<font color="brown">GEZ´ SHPIA ! /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wave.gif
</font>
Advent4.jpg

P.s Kam aparatin me grip...mi nxjerr fotot turbullt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Si te ngrohet zemra sa hap njeriu deren ketu.

Mire se rrini e vini rrapatusha /pf/images/graemlins/smile.gif

LUANESHA

Primus registratum

CIAO PAP

JANE TE TAN FJETUN? /pf/images/graemlins/sleep.gif

edhe pak minuta ka TUSHI ditlindjen /pf/images/graemlins/rockband.gif
po i zgjojme nga gjumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Luaneshe tash po bi edhe une me fjete, kshtuqi ma mire mos i luj /pf/images/graemlins/laugh.gif

flm per kujtesen /pf/images/graemlins/kiss.gif

naten e mire /pf/images/graemlins/wave.gif

Princesha

Primus registratum
Re: Ditelindja e Tushit!

Sa gjumasha paskeni pa ken, deri ne 11 fleni (un jam cu se m'asht dasht e) cohuni se kena ditlindje sot /pf/images/graemlins/wave.gif

tush ec ktu iher t'perqafi /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.