Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

tushi

Valoris scriptorum
Re: Pranvera ka nis me dal...

mrama shpija ça thote jeta mire

SiHane tash dy nete na thu veç mirmrama e shkon e fjen
ulu e fol pak me ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis
Re: Me lule t'bukra...

<font color="brown">
Mirembrema /pf/images/graemlins/wave.gif (hmmm, me duhet edhe te them naten e mire, po hajt mo).

Nuk e di pse po me vinte ne mendje ajo kenga "Me lule t'bukra". Kam gjithe diten qe e kendoj nen ze. E solla edhe ketu tekstin Abs. Eshte shume i bukur

ME LULE T'BUKRA,DUE ME T'PUNUE,
VASHE NJI KUNORE;
VEÇSE TI KANGES ME IA FILLUE
ME AT' ZA GAZMOR... /pf/images/graemlins/wub.gif

</font>

melos

Primus registratum

Tushi ktu mke vec hap tem, hahhahahah se me fol nuk pertoj fare jam shume komunikuese

vec kallxo
a don kafen me ta qit
a don pulen me ta myt
a don petulla me miell te gryt

epo zgjidh tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

kafen jo se me len pa fjet
pulen jo se ka grip
petullat kan shume kalori /pf/images/graemlins/laugh.gif

nji gote vene te kuqe pra /pf/images/graemlins/idea.gif

po ti çka po urrdhnon ??

melos

Primus registratum

mos me baj shume naze shqipeeee /pf/images/graemlins/smash.gif
tana te mirat ti kam prue edhe se du kta se du ata

mos kujto se so pul kine apo e derzhaves po o pule katuni
prej librazhdi e kam sjell, vec pak jam ne dyshim per gjinin e saj,se pasi o nga librazhdi sdi a o pul a kendes /pf/images/graemlins/confused.gif

edhe veren po ta sjell vec rri si pashai /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum
re

une po rri si pasha po me duket s'po me vjen gja kshtuq1 ma mire po çohem vete

Ju pershndes shpija me zanin e mrekullushem te Vaçe Zeles te radio e AF (Ezata)
mos e kqyrni se sa mbaroi /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: urdheroni buke e kryp e zemer

Po ku asht moj çike q1 nuk e shoh une ????

lene se po e shtroj une sonte

Bagna-02_La-Tavola.jpg

AL PACINO

Forumium praecox
Re:

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kush te tha ty qe hyra QE HYRA ME QELLIME NGACMUESE, apo te qenka zhvilluar shqisa e gjashte ty dhe i percepton mire keto gjera...
...po kush t'ka cu n'Itali ty mor...

[/ QUOTE ]

njigjo mor pederast.
Qe ti te vish ose, nese ke ardhe te duhet te vish me shoqaten e gay.
e dyta llap-llap nuk eshte zanati im,nese te ka ngel noj gjo merak,e zgjidhim pa problem.
t'keshilloj qe te jesh me i kujdesshem,dhe i respektueshem,kur te fiillosh te komunikosh me te tjeret.

AL PACINO

Forumium praecox
Re: Mendje ...

luanesh,erdha un ,veglat gati,ne dore i kam,po presin nga momenti,ne moment,qe ti futen punes.

[/ QUOTE ]

kujtova se nuk ishe mrena,mos u merzit,se sapo ta fus,ne dore lavatriçen,do ta shndrroj te re fare /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Te gjithe komshijte,tek ty do vijne me i la rrobat,masanej /pf/images/graemlins/winkwink.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Ftoht dhe Diell...

Pershendes Alinosen me Simfonine e 5'te te Bethovenit. /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

edhe une ty /pf/images/graemlins/wave.gif
I was confirmed that you are as smart and as unique as I thought you to be /pf/images/graemlins/kiss.gif
I miss the time, when we were "dating" /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

<font color="brown">
Mirembrema /pf/images/graemlins/wave.gif (hmmm, me duhet edhe te them naten e mire, po hajt mo).

Nuk e di pse po me vinte ne mendje ajo kenga "Me lule t'bukra". Kam gjithe diten qe e kendoj nen ze. E solla edhe ketu tekstin Abs. Eshte shume i bukur

ME LULE T'BUKRA,DUE ME T'PUNUE,
VASHE NJI KUNORE;
VEÇSE TI KANGES ME IA FILLUE
ME AT' ZA GAZMOR... /pf/images/graemlins/wub.gif

</font>

[/ QUOTE ]

knoft Zemra ty /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

----------------------

newyear2.gif

abs

nuk e di...

Po ku asht moj çike q1 nuk e shoh une ????

lene se po e shtroj une sonte

Bagna-02_La-Tavola.jpg

[/ QUOTE ]

mmm yuummmi, po filloj une niher /pf/images/graemlins/goofy.gif
vec Tush, kujdes here tjeter mos mi ban konkurenc vajzave te lutna, SiHana kishte shtru sofren, here tjeter bashkoju inisiatives se, gäll? /pf/images/graemlins/smile.gif
hajt ta marsha, se nje dore lan tjatren /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Al, mire qe i dole zot Shpise, t takon si djal shpije qe t kena, vecse easy ok? jo per gja, po kam hall ti fus dhe une muskujt e mi n pune /pf/images/graemlins/cool.gif

PSS: Uni /pf/images/graemlins/kiss.gif

--------------------

christmas_mail_box.gif

LUANESHA

Primus registratum

SHPIJA /pf/images/graemlins/wave.gif

spaska asnji ktu /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif te taneve

LUANESHA

Primus registratum

luanesh,erdha un ,veglat gati,ne dore i kam,po presin nga momenti,ne moment,qe ti futen punes.

[/ QUOTE ]

kujtova se nuk ishe mrena,mos u merzit,se sapo ta fus,ne dore lavatriçen,do ta shndrroj te re fare /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Te gjithe komshijte,tek ty do vijne me i la rrobat,masanej /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

ma rregullo sa per vete se pastaj s ka burr qe ja del me enelin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Tuj mi ba punt e shpis, pse don me shku me e ndihmu a? /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------------

35804.jpg

---------------------

<font color="green">Wir können uns nicht sehen, wenn wir uns nicht in unseren Interaktionen mit anderen sehen lernen und dadurch,dass wir die anderen als Spiegelungen unserer selbst sehen, auch uns selbst als Spiegelung des anderen sehen.

</font>

eniad

Forumium maestatis
Re: E embel ...

<font color="brown"> Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif , puc Eni ty. CIao shpia, po m'duhet me ik tani.

PS. Abs, te vjen natyrshem gjithe ajo embelsi, apo ka qene dikush qe ta ka mesuar? /pf/images/graemlins/wub.gif Nese po, me jep edhe ca mua se e kam harruar. Me dukesh si ai femija qe jeton perhere ne atmosfere krishtlindjesh. Sa bukur /pf/images/graemlins/wub.gif

Ciao shpia.
</font>

abs

nuk e di...
Re: E embel ...

E Embel je vete Eniada /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Hmmm me ke ba pyetje te veshtire e dashur, megjithate dua te uroj qe mos te bjeri te hysh neper kte labyrinth, te zbulosh humnerat e pafund, te tretesh ne pafundesi, e te rikthehesh tek vetja,eshte rruge e gjate dhe e ... por pastaj ama, perzgjedh cilen pjese/faze te jetes don te mbash ne qender te saj,nuk ashte e lehte, eshte peshe..., megjithse... (gja qe se di njeriu parpara /pf/images/graemlins/shrug.gif)qenka ky perfundimi /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Dhe nje gje, qe mos te krijosh nje figure ideale(se s ka prandaj /pf/images/graemlins/wink.gif) pervehte kam perzgjedh dy ekstremet dhe i mbaj si frenat e karroces se jetes /pf/images/graemlins/rockband.gif. hop njena- jepi tjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif vecoria e tyne /pf/images/graemlins/grin.gif pllus ka te baj dhe me disa faktore te tjere, psh: sa zore i jep vedit me i kallxu shefit se je ma e mira, sa deshire ke me t dal emni n tabel t nderit, nese e din se je gjumashe, dhe nuk e sakrifikon ate per pothuajse asigja, qe ven nje leter tek dera, "mos trokisni, s jam ktu" edhe pse te gjithe e dine se je mren, ehuuu, asht recept e gjate /pf/images/graemlins/crazy.gif

Ca me ba, njeri i papermirsueshem /pf/images/graemlins/grin.gif

----------------------

c1556.gif

<font color="orange"> ... je engjell, e di!</font>

Status
Not open for further replies.