Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

melos

Primus registratum
Re: Ta ta taaaa

mmmmmmmmmmm po vije ere feste ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

vij si mike ne shtepin tuaj me kete lule qe ne vendin ku une jetoj quhet julestjerne ne shqip sdi si quhet ( por bukfalisht me perkthye i bie ylli i krishtlindjeve)

faqe web

abs

nuk e di...

Miresevjen Si-Hana, flmd per kte vazo me lule
19julestjerne_516485e.jpg
po deshte me bujt, shif dhomat e banorve t shpis e zgjidh njenen /pf/images/graemlins/grin.gif

Po nga te kemi?
Ku jeton?
Me cfare merresh?
Si e kalon?

Tesh ke boll cfare me kallxu, besoj /pf/images/graemlins/smile.gif

-----------------------

candle_4.gif
candle_4.gif
candle_4.gif

melos

Primus registratum

hahhahahahahha po i mbylli syte atehere ku te qellon sepse nuk po e di planin e shpise vec ishalla sme qojne kembet ne bodrum apo ne garazh

bebushe86

Primus registratum

abstract me masakruesjashkodrane njifem gjithanej tashi te kujtohem...flm per llokumet,pepsin e shtratin s eme ne fund po flej se me keni lene dy nete ne kam /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...
me kamb te mbare...

Oj Si*Hana, po pse s ju pergjigje pyetjeve moj cuc? mos ke frike se nuk paragjykon njeri ktu,ngaqe jena shume te interesum per tradita e dialekte te ndryshme /pf/images/graemlins/smile.gif pllus, kam dhe nje antivirus t fort n xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ma merr mendja bebush se si fillestare qe je, namin do t ja bajsh llokumave tuj ja nit dhamt /pf/images/graemlins/grin.gif, flej moj ishtu sic je tuj qeshe me sy hapt /pf/images/graemlins/laugh.gif, po kush po ta ndal, shif vec maju nakund, nitja durt naj sendi apo naj njeriut, se kot po na then krytin e na hedhin n gjygj per dhunim t panevojshem /pf/images/graemlins/tongue.gif

-------------------

candle_4.gif
candle_4.gif
candle_4.gif

abs

nuk e di...
Re: me kamb te mbare...

mos po te shkon goja lang ty pinku /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt naten pra, se me maroi intermexoja /pf/images/graemlins/grin.gif

--------------------

candle_4.gif
candle_4.gif
candle_4.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mua goja leng ??? /pf/images/graemlins/lol.gif
jo kam çokollata sa te dush ne dollap /pf/images/graemlins/laugh.gif
do ca ti tju a shperndash forumisteve ???

bebushe86

Primus registratum

du unaaaaaaaaaaaa sa te amel kekeni mar /pf/images/graemlins/laugh.gif

abstract e re ktu po shumevjecare forumiste /pf/images/graemlins/tonguee.gif

kam ku me u kap mos u ban marak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest
Adventi 3

Iku dhe i treti Advent /pf/images/graemlins/smile.gif...Gezuar Shpia /pf/images/graemlins/angel.gif

(edhe ti Bebe dhe SiHana)

Advent3.jpg

melos

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Oj Si*Hana, po pse s ju pergjigje pyetjeve moj cuc? mos ke frike se nuk paragjykon njeri ktu,ngaqe jena shume te interesum per tradita e dialekte te ndryshme /pf/images/graemlins/smile.gif pllus, kam dhe nje antivirus t fort n xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------

candle_4.gif
candle_4.gif
candle_4.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif ke te drejte e tejkalova kete pjese,
mire pra po prezentohem prit te shkoj me rend

pyetjet ishin:

Po nga te kemi?
Ku jeton?
Me cfare merresh?
Si e kalon?

Jam prej veriut te Shqipnise e jetoj diku afer verit te Evropse ( dy pyetje), nga emri quhem honife jam e bija e zethanes dhe e zejnullahut /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rob shpijet jam, gjithe diten baj hyzmet fshij e laje, pjek kafe e maroj caj, edhe me hekuros di /pf/images/graemlins/angel.gif, edhe pak shkolle kam aq sa te firmos me laps e jo me boj /pf/images/graemlins/shrug.gif
dhe ja kaloj shume mire, gjithe diten ndjek hijet kur o vera e kur vje dimri e za dikun i qosh e nuk levize ma /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam si tip i "urte" dhe e "kulturueme" derisa nuk me me preke ne tel ne tel se atehere bahem kulqeder /pf/images/graemlins/mad.gif, dmth nese bene pune, e po s'boni pune behem prape qingj /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

ja pak a shume e pershkrova veten dhe besoj se u ndate te knaqun /pf/images/graemlins/wave.gif

melos

Primus registratum
Re: Adventi 3

fantazia flm per mikpritje /pf/images/graemlins/wave.gif

Quhet ne shqip ky dekorim qe na e prure: kurora e krishtlindjeve apo,...

melos

Primus registratum
Re: shpia

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ipju pushim mi se i kepute

LUANESHA

Primus registratum

shpija /pf/images/graemlins/wave.gif

SIHANA jepi i dore mos rri /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

melos

Primus registratum

luanesh kam frike me marrin krahun pastaj /pf/images/graemlins/lol.gif,
me futen tmerrin gjithe ket pune qe bejne, me mire te sodis /pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

Jo moj vajze, po hajde e mos u sjell kot per shpi ,tu sodit /pf/images/graemlins/laugh.gif ,
sot Tush djali asht i xan dhe spo ka kush me na ba me hanger.Ti a ja ke idene /pf/images/graemlins/winkwink.gif
un po bej nji sallate /pf/images/graemlins/idea.gif....

/pf/images/graemlins/wave.gif

AL PACINO

Forumium praecox

ciao shpia /pf/images/graemlins/wave.gif
Thashe,po dukem i here nga shpia,para se t'iki me lujt futboll,me duket se ktu jane fut,t'gjith neper dhoma nga te ftohtit,
Masanej pa Absin,ktu shpia duket e triste,kthehem kur te vjeri alegria /pf/images/graemlins/winkwink.gif.

tushi

Valoris scriptorum

I kryva punt une
a jam i shpejte veç /pf/images/graemlins/laugh.gif
tash me hanger e pi s'po ju lypi veç dikend me ba muhabet

taman tha Al shpija pa Absin asht si fletorja pa lapsin /pf/images/graemlins/idea.gif

Sihana a m'duket se te kam pa dikund ty moj vajze

e di ku te njofta kur the laj e shplaj e baj athere e gjeta /pf/images/graemlins/lol.gif

Status
Not open for further replies.