Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

zog

Primus registratum
Re: Vrap n` shpi...

uuuuu laaaaaaaa! e shqeve tu e puth moooooj. leri dhe ca faqe per te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Holaaa

O Robt e shpise ku ju kam, hajdeni t ju shterngoj fort niher, as vete se di nga vjen taaan kjo energji, vecse kam zbulu se asht nje forme `Akupunktur_e`, me ndodh shpesh qe me buzqeshin robt kot se koti rrugs /pf/images/graemlins/grin.gif, as vete se di se pse /pf/images/graemlins/shrug.gifma rob t thjeshte rradh gjen, po he, ca me ba /pf/images/graemlins/laugh.gif

O`Le erva una, i kam nigju kto rrumat elektrike te pufjeve tuja rrugs, kam bajt tan ato canta sot /pf/images/graemlins/laugh.gif prej hallit kuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Zog, car po ban per shpine per festa? /pf/images/graemlins/idea.gif
Po merresh me ndricimin? me pijet? me veshjet tona /pf/images/graemlins/grin.gif, me...hmmm he me cfare? /pf/images/graemlins/cool.gif, se Tushi ka ik per dru /pf/images/graemlins/laugh.gif¨

PS:Alpacino, bukur fotoja e avatarit /pf/images/graemlins/smile.gif

--------------------

candle_4.gif
candle_4.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me duhet nje tekst ne forme poezie ose proze me rastin e fundvitit, ku shprehet deshira, premtimi, ajo qe lame dhe ajo qe do deshironim te ishte.
Ne vija te pergjitheshme dhe sigurisht jo personale.

Me nevojiten 6-7 strofa me nga 4 rreshta dhe 26 germa per rresht (nese jo dhe me shkurt).

Kush ka ndonje ide le ta hedhi ketu ose me PM.
Faleminderit.
P.S
Nuk po tallem!

[/ QUOTE ]

Mire qe po te falim frymezimin, po ja vlen dhe me cfare e kompenson? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Strofen e pare e kam te shtrenjte. Tek e shtata (strofe), cmimi vjen duke ra, meqe hyn tek shumica /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs, un´ kam blere shume gjera per ju, por akoma s´jua tregoj, se s´ka lezet pastaj.
Di t´ju them vetem qe, do te kenaqeni /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Abs t paska ra me u lodh ta dishim kishim ardh me t nihmu /pf/images/graemlins/idea.gif

t puf prap meqe dhe kenke lodh /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

e man mend te "Pallati 176" qe thot: kshu me korrespondenc t puf gjith diten una /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hoi fam /pf/images/graemlins/wave.gif

bebushe86

Primus registratum

:evil:

sa kerrnace mar ju marrt e mira po ju si nuk ma uruoj dikush ardhjen e bujshme ne pike te nates /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

me arra pa .A i ke dhamt e mira /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Oj bebushe86, si t kan pas thirr para kti nick name, se si ftyr e njohun po m dukesh /pf/images/graemlins/grin.gif

PS:a din me hekuros ti a? /pf/images/graemlins/idea.gif

PSS, Fanta /pf/images/graemlins/kiss.gifback

PSSS, O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gifshuuuuuuuuuuume here, ma pyet pak ate xixen e ogel ca don me i ble mimi per vit t ri, si dhe vedin pyete para pasqyret dhe ate qe asht tuj pa tv /pf/images/graemlins/angel.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox
Re: Holaaa

ciao shpia /pf/images/graemlins/wave.gif
abso,un erdha me kalu krishtlindjet ne shpi,por shoh qe ma kan zon dhomen /pf/images/graemlins/shrug.gif

abs

nuk e di...

Kush ta zen dhomen ty mor AL, ke ardh taman n kohe se na jan blloku tana rubinetat e vaskave, hidhu tesh /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/cool.gif

Guest

iiii kush e ka pa tean ose mund te me japi nr e saj pasi e kam humbur bashke me celulen /pf/images/graemlins/frown.gif

AL PACINO

Forumium praecox

meqonse s'esht absi,po e filloj nga ty o bebushe(se qenke e vogel)te punon ty rubineti apo ta vej te ri /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...
Ta ta taaaa

Erdha une me drita ndez /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ju kam /pf/images/graemlins/angel.gif ku ju kam /pf/images/graemlins/angel.gif, Tush a ardhe prej pyllit? apo t ka kap dhelpna per kamet /pf/images/graemlins/devil.gif

Al super gut, direkt ne action, ashte metoda ma e mire, per rezultat pune /pf/images/graemlins/cool.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Per cilin shtrat mor /pf/images/graemlins/eek.gif
s guxoj me kthy shpinen se fill ju "meqe s asht absi"
tapo ju fus n pendes /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------------

candle_4.gif
candle_4.gif
candle_4.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Ta ta taaaa

Abs po çfare dhelpnet me me hanger mu /pf/images/graemlins/lol.gif

mos u ban katile tash se shkova prape n'pyll /pf/images/graemlins/laugh.gif

bile ket rradhe vet i dyte

/pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...
Re: Ta ta taaaa

aaa me ke po shkon? /pf/images/graemlins/grin.gif

...thash, tushi s po ndihet, kushedi ,ka ardh ujku anej perreth /pf/images/graemlins/laugh.gif bashke me dhelpnen, ate t gjethit t fikut /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

------------------

candle_4.gif
candle_4.gif
candle_4.gif

Status
Not open for further replies.