Re: me kamb te mbare...
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Oj Si*Hana, po pse s ju pergjigje pyetjeve moj cuc? mos ke frike se nuk paragjykon njeri ktu,ngaqe jena shume te interesum per tradita e dialekte te ndryshme /pf/images/graemlins/smile.gif pllus, kam dhe nje antivirus t fort n xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif
-------------------
[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif ke te drejte e tejkalova kete pjese,
mire pra po prezentohem prit te shkoj me rend
pyetjet ishin:
Po nga te kemi?
Ku jeton?
Me cfare merresh?
Si e kalon?
Jam prej veriut te Shqipnise e jetoj diku afer verit te Evropse ( dy pyetje), nga emri quhem honife jam e bija e zethanes dhe e zejnullahut /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rob shpijet jam, gjithe diten baj hyzmet fshij e laje, pjek kafe e maroj caj, edhe me hekuros di /pf/images/graemlins/angel.gif, edhe pak shkolle kam aq sa te firmos me laps e jo me boj /pf/images/graemlins/shrug.gif
dhe ja kaloj shume mire, gjithe diten ndjek hijet kur o vera e kur vje dimri e za dikun i qosh e nuk levize ma /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam si tip i "urte" dhe e "kulturueme" derisa nuk me me preke ne tel ne tel se atehere bahem kulqeder /pf/images/graemlins/mad.gif, dmth nese bene pune, e po s'boni pune behem prape qingj /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
ja pak a shume e pershkrova veten dhe besoj se u ndate te knaqun /pf/images/graemlins/wave.gif