Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
Re: Shpia :)

Abs kam arrdhur me tyty te te nxjerr njehere nga shtepia sa pa ikur mire vera e dielli /pf/images/graemlins/rockband.gif

193sr-vw-hippy-bus.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
zog, meqi je ktu, a mundesh me m'kalxu t'lutem se cfare dvd jane ma te mirat per movies per MAC? kam nji powerbook g4 (apple), por me duket kaq ndryshe prej windows. po provoj me ba nji composit (tip kolazh me foto e muzike) por kur du me e burn, me thote q1 dvd nuk asht bosh, (edhe pse asht bosh). e mora vesht se duhen te tjera, por nks mundesh e je ma familjar me to me kalxo t'lutem se cilat jane ma me kualitet. du max resolution.

falemnders.

[/ QUOTE ]

paske ble powerbook, klas fare, mendoj se problemin ta ka programi qe perdor jo lloji i DVD -se, te gjitha DVD -te njihen pa problem nga mac-et.

me çfare programi po e ben ate DVD

abs

nuk e di...

O`Ty t`shetit Tyty_ja ku te te doja Zemra jote /pf/images/graemlins/smile.gif.

Na vajza qe mendon me t`clodh /pf/images/graemlins/kiss.gif . Danke /pf/images/graemlins/angel.gif

Ktu ku jam une eshte 42grade itash. Jam e gzume qe jam mren /pf/images/graemlins/cool.gif Ne darke do jem ne nje party /pf/images/graemlins/wink.gif

Edhe pak dhe ika... /pf/images/graemlins/crazy.gif

bebi

Primus registratum

me iDVD.
arrita me burn disa movies te shkurta q1 jan ba me cel ne dvd por jo kolazhin tem.
ca i kam xjerr pun vedit me ket mac.

NB. nuk i kam shtu asnji software ala, dvd jam tuj e ba me prog. e mac ate iDVD.

zog n'dor tande /pf/images/graemlins/grin.gif der' q1 t'ja marr doren ktij mac-ut se ka do koh' q1 m'ka habit krejt /pf/images/graemlins/grin.gif

zog

Primus registratum

mac-u eshte me i thjesht nga PC-ja, normalisht do t'ja marresh doren me shpejt, vetem se programet nuk i ka aq te shumte e te specializuar sa bota e windowsit.

bota mac edhe programet i ka te thjeshte, kur çdogje ec eshte mire, kur asigjo nuk ec s'di me çfare te besh ngaqe mundesite per t'fut durret jane te vogla, ne mac nje buton ka, e shtyp po eci ja hudhe, e shtyp po s'heci s'ke me nga t'ja marresh anen, çfare te sajosh per ta genju ate programin qe ka faj.

tek dvd-ja jote ka mundesi te ket problem formati me te cilin ti po e prodhon ate filmin, ose pesha e tij. ai mund te jete me i rende sesa duhet per tu gravuar ne nje dvd (4,3 Go).

bebi

Primus registratum

mac e kam perdor pak ne kolegj, por ngaqi isha msu me windows gjindesha ma rehat me punu aty, s'kisha durim me mac se ishte edhe tensioni i provimeve.

mund t'jet' ma i lehte, por duhen disa gjana "key" per me ja marr' doren, e un' s'jam ma 18 vjece /pf/images/graemlins/grin.gif si isha kur merresha me windows, tesh jam ba per shkop /pf/images/graemlins/tonguee.gif

zog falemnders, ke t'drejt, kam vu shum' foto si duket, (ose ma ka fajin muzika).

vazhdim t'kandshem /pf/images/graemlins/wink.gif

zog

Primus registratum

el pais, ne fakt ti sapo kuptove THELBIN e fotografise -&gt; monotonine.

pranej u shpik filmi -&gt; disa imazhe qe vrapojne.

keshtuqe i dashur, te besh fotografi monotone do te thote TE JESH I NDERSHEM tek ajo qe kryen, mos ta mbash veten per diç ose te tjeret per rrotaka... qe mund ti habisesh kollaj me ngjyrimin filozofik qe ti (ose une) u ben pikseleve te ekranit.

eh sikur te tere (fotografet e botes ose artistet) te kishin kthjelltesine time mbi artin, te gjitha I - te do te kishin pika lart. /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

pranej u shpik filmi -&gt; disa imazhe qe vrapojne.

[/ QUOTE ]

qe duhet shtuar megjithese vrapojne keto se bejne filmin me pak monoton nga fotografia.

prandaj as ai s'na ngop e ne kekrojme te shohim me shume, e prap s'ngopemi, s'fryhemi artistikisht.

ndersa arti i madh TE NGOP, ti arrin perfeksionin, s'do me te shohesh gje prej gjeje, te gjitha te tjerat te mevonshme te duken pehra e fare te kota.

arti i madh eshte maja e botes, atij i mjafton vetvetja per te eksistuar.

piktura eshte arti me i madh.

duartrokisni tani. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum

wow
ju jo vetem qe beni foto monotone por edhe kritika te cuditeshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Abs per sonte nks s'ju ka shku vone (ps me falni po ma heret nuk u bana) keni ka nji peshk shpate, q1 une maroj krejt per te.
shikjone peshkun iher
Anip51c.jpg

pesce%20spada.JPG

Guest

Pershendetje njehere /pf/images/graemlins/wave.gif

Tush, a ka per te gjithe aaaa, se dhe une maroj per peshk /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

t'paste mcuci e di /pf/images/graemlins/laugh.gif
se per ndrysh çka te pruni kaq shpejt, qejfi me msu shkodrançe /pf/images/graemlins/idea.gif

ka sa te dush fillo ti

Guest

Edhe ato qe msova i harrova, por me pru´ era peshkut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absi, paska dale per qejf sot /pf/images/graemlins/idea.gif

vino%20bianco.jpg

Pro´sit! - Gez! - Shpia!

zog

Primus registratum

fantazia ku eshte buzekuqi tend tek rrethi qelqet i gotes ?

apo ti si lyen buzet kurre ? apo ti se pi veren ? apo e pi me shishe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Zog, dita e pyetjeve sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hmmm,duket artisti.. deri ne detaj i shkon syri.
Me gote e pi, madje le dhe shenje, por jo buskuqi (se s´perdor),
por shenje prekjeje dhe frymemarrjeje..
/pf/images/graemlins/angel.gif

Ti me shishe? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Aaaahhhhh/sapo u zgjova... /pf/images/graemlins/smile.gif

Gjumasha, hop hop zgjonju tesh, se erdha me kove ujit /pf/images/graemlins/wub.gif

O`Le and Fam,kam pa anderr sikur zbulova nje vend te shejte/ishte nje shpelle misterioze, qe si fillim hyra mren me zemer te ngrire, masandej tuj hy dhe ma thell, kishte nje drite pa mbarim e ndiehesha mire atje...shife qitabin bitte, e m` kallxo ca don me thane?
Mos m ka ardh dita me shku ushtar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tush, kenke emocionu prej analizes se avatarit m duket /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, dhe se paske lexu mire se cfare te kam thane, t kam thane, per sot ne darke du qe t gatujsh per mu, e jo mram!
Masanej, s du qe te marrish pjata te gatshme anej knej, e t bajsh sikur je mundu per mu, ok? mora thuj! /pf/images/graemlins/grin.gif
Poooor te shkruajsh:- <font color="green"> nga lamja e durve, vumja e prudukteve mbi tavolinen e guzhines e deri sa ta shtrojsh n tavoline ku do ha vet. </font> Oj ky, s`ka qofte te daja ktu, kujton se rrehem me njaq aaa?

M bane me shku me marr kafen e dyte /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Fanta, ku t ka absi ty /pf/images/graemlins/angel.gif, kena kanto sot? qe mos t filloj ndonje aktivität tjeter? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gifper Fam.

Kondrapedali

Kondrapedali

Nadja mir Abs. Ti keke zgiu e un hala s'jam fjet. Masi marova uiskin i jap fut vodkës (Zubrowka, polake). Tashti sikur po m'vjen i fije gjum e s'po dij ma ç'ka jam tu'j shkrujt apo ç'ka jam tu'j ba.

Kshuqi po perfitoj me ta dhanun nji /pf/images/graemlins/kiss.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Natën e mir. /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Nadja e mire Kondre /pf/images/graemlins/smile.gif, po ku paske ken deri tesh mor djale? /pf/images/graemlins/eek.gif
A ka kush me t majt perkrahu se m duket paske pi pak...jeee s di kujt i ke ngja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

Flejsh rahat /pf/images/graemlins/angel.gif, e t ngacmojshin "mizat" jarabi /pf/images/graemlins/devil.gif

na dhe nje /pf/images/graemlins/kiss.gifnga absi

Naten e mire e mirardhsh /pf/images/graemlins/wave.gif

Guest

Po Kondra, qenka fut nga penxherja keshtu, se deren e kam myll vet e fundit mrom /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs, mire i ke then Tushit, me e gatu vete (jo me marr pjata te gatshme) madje ti heqi dhe halat e peshkut /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Thuaji titullin e kenges, ndryshe do c´orientojme shtepine /pf/images/graemlins/devil.gif duke kendu´ secila, n´qejf te vet.
Zog, qenke bere tape mrome me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif Shpia

Status
Not open for further replies.