Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: poshte monistat

Jo po thash,se s po e sheh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif, deshta me u hudh prej kty /pf/images/graemlins/cool.gif, e me t zhyt n vask me kry mren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku iku ai Majtisti /pf/images/graemlins/devil.gif, i hyni frika e /pf/images/graemlins/rockband.gif

abs

nuk e di...
Re: : -)

Tush a t kaloj mor se me tane kte ndihme intensive m duket neser ke me njeh i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Ehuuuu...

Tushi ka dal neper mehall tesh /pf/images/graemlins/eek.gif, kaq e pat ajo pune, cak-fak e hop n kam. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju bafte mire Xixellonja /pf/images/graemlins/angel.gif

Nobis

Primus registratum
Re: Ehuuuu...

mos u merzisni mer
mos me bej mua sikur je nga shkodra ti tusho /pf/images/graemlins/laugh.gif katunar postrribe /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: poshte komunistat

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo po thash,se s po e sheh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif, deshta me u hudh prej kty /pf/images/graemlins/cool.gif, e me t zhyt n vask me kry mren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku iku ai Majtisti /pf/images/graemlins/devil.gif, i hyni frika e /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

Ke ba mire q1 s'u ngute edhe ti si une
...majtisti itu moj ku kujton se po shkon
po njifka edhe Postriben legeni /pf/images/graemlins/laugh.gif (m'duket prej asaj kryngritjes antikomuniste ne 46-en)
Karel Marks duhet me u ngjit ma nelt po shohim a thu po gjen gja

Nobis

Primus registratum
Re: yyyttt jezit

..... po jam vete nga postrriba o ta marsha, /pf/images/graemlins/smile.gif
nga Kalaj Drishtit ma sakt /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: postribak ok , po kumunist ???

ça ju ka ba komunizmu ju e prape komunist ke dale

taman kan than s'ka kala q1 s'marrin komunistat,edhe kalane Drishtit e paskan marre /pf/images/graemlins/smash.gif
allah allah
tash e kuptova prej kujtove ashtu pare /pf/images/graemlins/idea.gif une tham kajher allah allah ose allahile e ke kujtu se jam prej Postribet /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...
Ti Kareli i Marksit...

/pf/images/graemlins/laugh.gif duhet me t organizu 1 berber se ma fute /pf/images/graemlins/crazy.gif friken njashtu /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tush ca me i psikologjis asaj gjaje te brisht...e lash /pf/images/graemlins/grin.gif

Naten iher, e silluni mir e, se e kam nigjimin e mpreft, e m del gjumi shpejt /pf/images/graemlins/cool.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

Nobis

Primus registratum
Re: ahuhaaaaaaaaa

po sjam mer komunist, nga e kuptove ti?
hej zot cpaske qen... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Ti Kareli i Marksit...

Naten Abs e gjumin e amel /pf/images/graemlins/wave.gif
mos ki frike se nuk bajme zhurme /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Nobis

Primus registratum
Re: Ti Kareli i Marksit...

hajt naten Abs, edhe mos e harro tushin, /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...
Re: Celsin

[citimi Zevi, pervedi po pres t me shtroj tavolinen /pf/images/graemlins/goofy.gif
mbas buke merrna me th&amp;th per te /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

une kam qene me djete keto dite pranaj nuk kam ardh me hang.

pashe qe tushi na pergatiti gjithe ate pjate me peshk, ato karkalecat me pelqyen shume.

Abs si thu ta majme mire tushin, se un s'di gjo me gatu, po deshe te shtroj tavolinen edhe te laj pjatat(kuptohet me pjatalarse) /pf/images/graemlins/smile.gif

i keshille te funit kisha une, kam icik inot ato komunistat /pf/images/graemlins/shrug.gif, amon mos i fut n'shpi po qesh una, se m'hyp zevzeklliku pastaj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...
Zevi...

,mos ke merak /pf/images/graemlins/cool.gif, mbeshtes komplet mendimin tand ne tana pikat /pf/images/graemlins/smirk.gif. Ku ta gjejme /pf/images/graemlins/booki.gifnje si Tushi qe gatun aq shijshem! /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif sapo erdha /pf/images/graemlins/wink.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Zevi...Abs

Ju flm per mendimet tuja pozitive karshi meje,do te mundohem ti justifikoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. a e keni vu re se e kam ba mbrame postribakun me e rru mjekrren /pf/images/graemlins/idea.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Zevi...Abs

u pa puna tash po e la edhe une /pf/images/graemlins/idea.gif

Abs pse se len edhe ti, ndoshta po te lusin /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Re: Shpia :)

Absi i ka na,na,na , mor ti kumar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif masnej nuk e shef aty n rresht t pare si gango tuj duartrokit /pf/images/graemlins/cooli.gif i kan dal kamt jasht rreshtit /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse ata te tjert me kastum e kan aq zili /pf/images/graemlins/smile.gif

Rozalin ca thojn? /pf/images/graemlins/wave.gif

ps.Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif itesh jam

Princesha

Primus registratum

O'le si je ti? /pf/images/graemlins/kiss.gif

te cila shfaqje ka ken absi aty? /pf/images/graemlins/booki.gif

abs

nuk e di...

Tush ca den me lan ti mor? /pf/images/graemlins/eek.gif

O`Le erdha vone mram /pf/images/graemlins/angel.gif

Rozi, aaa njaty kam ken ne nje cfaqje te ransishme per te tjeret /pf/images/graemlins/cool.gif, e komplet easy per mu /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Gjes Fam, jam zgju e para sot /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

Status
Not open for further replies.