Re: Shpia
Aaaahhhhh/sapo u zgjova... /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjumasha, hop hop zgjonju tesh, se erdha me kove ujit /pf/images/graemlins/wub.gif
O`Le and Fam,kam pa anderr sikur zbulova nje vend te shejte/ishte nje shpelle misterioze, qe si fillim hyra mren me zemer te ngrire, masandej tuj hy dhe ma thell, kishte nje drite pa mbarim e ndiehesha mire atje...shife qitabin bitte, e m` kallxo ca don me thane?
Mos m ka ardh dita me shku ushtar /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tush, kenke emocionu prej analizes se avatarit m duket /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, dhe se paske lexu mire se cfare te kam thane, t kam thane, per sot ne darke du qe t gatujsh per mu, e jo mram!
Masanej, s du qe te marrish pjata te gatshme anej knej, e t bajsh sikur je mundu per mu, ok? mora thuj! /pf/images/graemlins/grin.gif
Poooor te shkruajsh:- <font color="green"> nga lamja e durve, vumja e prudukteve mbi tavolinen e guzhines e deri sa ta shtrojsh n tavoline ku do ha vet. </font> Oj ky, s`ka qofte te daja ktu, kujton se rrehem me njaq aaa?
M bane me shku me marr kafen e dyte /pf/images/graemlins/grin.gif
PS: Fanta, ku t ka absi ty /pf/images/graemlins/angel.gif, kena kanto sot? qe mos t filloj ndonje aktivität tjeter? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gifper Fam.