Hajr dalt...thote gjyshja
Rozi, turr a jaz, kush prej nesh ka ken e para /pf/images/graemlins/grin.gif.
Luanesha flmd /pf/images/graemlins/smile.gif. Zani sa vjen e m sterhollohet, kam fillu me knu nen tingujt e kusijave /pf/images/graemlins/cool.gif.
AnaBlue, separi ke gjet nje avatar, si me t pas ra 6_a n` lloto, fiks per ty /pf/images/graemlins/thumbsup.gif.
E dyta, ardhsh e bardh per vizit /pf/images/graemlins/smile.gif, se, s ka globarizierung qe na e merr kte shpi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/devil.gif!
Tesh, deri sa t vijne interpretueset e anderres, po pime nga nje kafe bashke /pf/images/graemlins/cool.gif, na e ban Tushi qe ka nje dore flori n guzhin /pf/images/graemlins/cooli.gif, e une po e sterholloj /pf/images/graemlins/laugh.gif, interpretoj deshta me thane nga ana jeme /pf/images/graemlins/wink.gif.
Ai kallablleku, don t` jete, jo vetem robt e shpise qe e lumja une per to /pf/images/graemlins/angel.gif, por, dmth, nje perzirje:- kulturash, politikash,ekonomish qe do t kalojne neper durt /pf/images/graemlins/devil.gif, ooops dyrt deshta me thane /pf/images/graemlins/laugh.gif te shpise tone /pf/images/graemlins/grin.gif, manej, ku i dihet, ja ndrrojm faqen bots /pf/images/graemlins/rockband.gif, e mos bots t huj, tones /pf/images/graemlins/rockband.gif, si perfundim dona me ken mir per vedi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/cool.gif, e keshtu perfiton dhe bota jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif
E zoja e shpis tesh, prit te shoh n` pasqyr sa m jane zgjat flokt /pf/images/graemlins/shocked.gif, qe ta di a m ke pa taman? U pava! /pf/images/graemlins/cool.gif
Dmth energjia sa vjen e mrritet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif, baj sport, me qefe pa qefe /pf/images/graemlins/laugh.gif, kam nje vetdisiplin qe s me len me kthy krytin mrapa /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, ndersa flokt, qe mi paska dal e zeza ktu te viza nja 3cm ( s ka boj n xhungel /pf/images/graemlins/laugh.gif) sapo kan cike supet /pf/images/graemlins/cool.gif, dmth deri n fund t dhjetorit i kam patjeter mbi shpatulla, bingo dhe ktu /pf/images/graemlins/thumbsup.gif.
Njashtu e kena tavanin, i di moj gustot e robve /pf/images/graemlins/angel.gif t shpis /pf/images/graemlins/booki.gif, tavan t nalt, ja ngrejme sa ma nalt /pf/images/graemlins/laugh.gif ta ket deshiren kush, masanej kena rujt do nuanca te kohes se Zogut /pf/images/graemlins/cool.gif, pervecse muret i kena transparent /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/cool.gif, qe t motivojme njeni tjetrin ne rast nevojet /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/grin.gif, gjithashtu, po marr pak eksperienc nga KOHA e gurit /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, per arsyen se, ku i dihet kohve t sotme, njeriu duhet me kene i pregadit, si dhe ne gjendje me majt familien NALT shpirtnisht /pf/images/graemlins/smile.gif, pra e gjitha asht, mos me u keqeduku,rrafsh, gju m gju me popullin, ambjenti i shpis sa me i kandshem /pf/images/graemlins/grin.gif, ngaqe ma larg se n toke, s ka ku bjen njeriu, n fakt bjen n humner /pf/images/graemlins/devil.gif per ma keq, por kte e kena larg me shpi /pf/images/graemlins/cooli.gif, kshtuqe as qe vjen n diskutim kjo e fundit /pf/images/graemlins/booki.gif.
Jo po mos thoni, qe s ja kam marr doren interpretimeve /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif.
Kshtu Ana kshtu... /pf/images/graemlins/smile.gif