Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

LUANESHA

Primus registratum
Re: Shpia :)

PERSHNETJE SHPIJA /pf/images/graemlins/wave.gif

NJI /pf/images/graemlins/kiss.gifABSIN
MKA MARR MALLI ME TA NI ZANIN ABS /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Cfare enderre qe kam pare? Sikur shkova ne nje shtepi ku kishte shume rremuje, me shume dhoma, te hyra dhe te dala, dhe e zonja e shtepise ishte nje vajze me floke ngjyre grurin ne te verdhe, te gjata deri tek shpatullat dhe shume energjike. Me tha qe eshte Absi... Shtepia ishte si ato shtepite e vjetra qe kane qene ne Tirane te ndertuara ne kohen e Zogut, qe ishin gjithe mermere brenda me tavane te larta dhe dritare te medha, por jo shume te mirembajtura. Me shume kam te fiksuar rremujen e njerezve qe ishin ne shtepi.

Pas vizites qe ju bera ne enderr, erdha t'ju bej nje vizite "te vertete" virtuale /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Uaaa

<font color="purple"> Sapo lexova qitabin e andrrave dhe thoshte qe ky eshte vertetimi qe endrrat behen realitet /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Mirserdhe Ana e derisa te vije Absi te flase realisht me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ja te pijme dicka bashke

prosecco.jpg
proseko sic preferon Zonja e shtepise ne kete ore /pf/images/graemlins/kiss.gif</font>

abs

nuk e di...
Hajr dalt...thote gjyshja

Rozi, turr a jaz, kush prej nesh ka ken e para /pf/images/graemlins/grin.gif.

Luanesha flmd /pf/images/graemlins/smile.gif. Zani sa vjen e m sterhollohet, kam fillu me knu nen tingujt e kusijave /pf/images/graemlins/cool.gif.

AnaBlue, separi ke gjet nje avatar, si me t pas ra 6_a n` lloto, fiks per ty /pf/images/graemlins/thumbsup.gif.
E dyta, ardhsh e bardh per vizit /pf/images/graemlins/smile.gif, se, s ka globarizierung qe na e merr kte shpi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/devil.gif!

Tesh, deri sa t vijne interpretueset e anderres, po pime nga nje kafe bashke /pf/images/graemlins/cool.gif, na e ban Tushi qe ka nje dore flori n guzhin /pf/images/graemlins/cooli.gif, e une po e sterholloj /pf/images/graemlins/laugh.gif, interpretoj deshta me thane nga ana jeme /pf/images/graemlins/wink.gif.

Ai kallablleku, don t` jete, jo vetem robt e shpise qe e lumja une per to /pf/images/graemlins/angel.gif, por, dmth, nje perzirje:- kulturash, politikash,ekonomish qe do t kalojne neper durt /pf/images/graemlins/devil.gif, ooops dyrt deshta me thane /pf/images/graemlins/laugh.gif te shpise tone /pf/images/graemlins/grin.gif, manej, ku i dihet, ja ndrrojm faqen bots /pf/images/graemlins/rockband.gif, e mos bots t huj, tones /pf/images/graemlins/rockband.gif, si perfundim dona me ken mir per vedi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/cool.gif, e keshtu perfiton dhe bota jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif
E zoja e shpis tesh, prit te shoh n` pasqyr sa m jane zgjat flokt /pf/images/graemlins/shocked.gif, qe ta di a m ke pa taman? U pava! /pf/images/graemlins/cool.gif
Dmth energjia sa vjen e mrritet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif, baj sport, me qefe pa qefe /pf/images/graemlins/laugh.gif, kam nje vetdisiplin qe s me len me kthy krytin mrapa /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, ndersa flokt, qe mi paska dal e zeza ktu te viza nja 3cm ( s ka boj n xhungel /pf/images/graemlins/laugh.gif) sapo kan cike supet /pf/images/graemlins/cool.gif, dmth deri n fund t dhjetorit i kam patjeter mbi shpatulla, bingo dhe ktu /pf/images/graemlins/thumbsup.gif.
Njashtu e kena tavanin, i di moj gustot e robve /pf/images/graemlins/angel.gif t shpis /pf/images/graemlins/booki.gif, tavan t nalt, ja ngrejme sa ma nalt /pf/images/graemlins/laugh.gif ta ket deshiren kush, masanej kena rujt do nuanca te kohes se Zogut /pf/images/graemlins/cool.gif, pervecse muret i kena transparent /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/cool.gif, qe t motivojme njeni tjetrin ne rast nevojet /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/grin.gif, gjithashtu, po marr pak eksperienc nga KOHA e gurit /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, per arsyen se, ku i dihet kohve t sotme, njeriu duhet me kene i pregadit, si dhe ne gjendje me majt familien NALT shpirtnisht /pf/images/graemlins/smile.gif, pra e gjitha asht, mos me u keqeduku,rrafsh, gju m gju me popullin, ambjenti i shpis sa me i kandshem /pf/images/graemlins/grin.gif, ngaqe ma larg se n toke, s ka ku bjen njeriu, n fakt bjen n humner /pf/images/graemlins/devil.gif per ma keq, por kte e kena larg me shpi /pf/images/graemlins/cooli.gif, kshtuqe as qe vjen n diskutim kjo e fundit /pf/images/graemlins/booki.gif.

Jo po mos thoni, qe s ja kam marr doren interpretimeve /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif.

Kshtu Ana kshtu... /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ne cdo dhome te forumit e te hysh, Shpia eshte me e kendeshmja, jo vetem per veren dhe muziken, por dhe per shoqerine. /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Hahaha... sa kam qesh dhe jam kenaq me shkrimin e Absit. Kisha nevoje te qeshja sot, shume seriozitet ketu ne pune dhe na mbyten mbledhjet.

A nuk eshte e cuditshme te shohesh ne enderr pjese nga AF?

abs

nuk e di...

Jeee, as me korigju s me late... /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si vetima jeni /pf/images/graemlins/angel.gif
T lumt dora O`Le, se boll qe po e pime me mend /pf/images/graemlins/smile.gif.Plus ai interpretimi i qitabit tand /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, n vesh t kapitalizmit jarabi /pf/images/graemlins/smile.gif, qe t` kena gjithmone internet /pf/images/graemlins/smile.gif, kudo qe t jena,<font color="red"> GJITHMONE BASHKE /pf/images/graemlins/wub.gif</font> motoja jone.

AnaBlue, si gjithmone s te bjen fjala n toke /pf/images/graemlins/smile.gif, danke per komplimentin.Per ideal, shpija jone e te gjitheve pra, ka ngrohtesine e zemres te secilit /pf/images/graemlins/angel.gif, dhe...fati jone, me lind pak vone /pf/images/graemlins/wink.gif...se pernder, vec ato apartamentet e partis puns, do na ndryllshin kocat, tuj fjet mbi tavoline apo n cimento /pf/images/graemlins/laugh.gif e tuj fol vec me robt e tridhomave e guzhin parafabrikat /pf/images/graemlins/pickellonja.gif.

Eh, koh t` tjera, i kena meritu /pf/images/graemlins/booki.gif, jo t` dali kush kontra po deshi /pf/images/graemlins/devil.gif

abs

nuk e di...

Moj, aq seriozitet s` lejohet me i dhuru puns /pf/images/graemlins/eek.gif, Pse vec puna asht pjese e randsishme e jets aaa? /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

E cuditshme s asht per nder, se andrra na asht ba realitet, kena tan ato shpija /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ne nje shtepi cojme rrogen, ne shtepine tjeter vijme me pi nje gote vere me shoqeri te mire dhe ne nje shtepi/pune vijme me lodh nervat.
Ka pas qene nje kohe kur disa kurora jetonin ne nje shtepi, tani 1 njeri jeton ne disa shtepi. Po me bi vera ne koke me duket. Mos keni fut raki ne shishen e veres se po me duket shume e forte /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Nuk asht cudi /pf/images/graemlins/laugh.gif, n`shpine tone, gjithcka asht e mundshme,nga entuziazmi edhe mund ti ken hedh alkol, po ne s po na e ndin hic /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

AnaBlue, mendoj se marramendja-dehse do t` vijne ne radhe te pare nga vitamina R qe permban shpija jone Relax /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif,
bertiti shefi /pf/images/graemlins/tongue.gif, kritikoj drejtori /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, vjen n shpi e hop mbushesh me motivacion /pf/images/graemlins/goofy.gif, sa per burrin e kalamajt, kojshite apo shokt e puns /pf/images/graemlins/devil.gif, per ato kena vitamina tjera, qe ja bajme zap prej n` shpi, /pf/images/graemlins/grin.gif
...oj kto /pf/images/graemlins/cool.gif, kujtojne se na kan fal jeten aaa /pf/images/graemlins/pickellonja.gif? kshtuqe kufini te thana /pf/images/graemlins/cooli.gif, per kte ndihmon vitamin e shpis tone R. /pf/images/graemlins/wub.gif

Thash, ti baj pak reklam /pf/images/graemlins/cool.gif nje prej individualiteteve qe perpiqena me e pas /pf/images/graemlins/wink.gif, e kur e kena /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, mundoha mos me e lshu kollaj /pf/images/graemlins/booki.gif

/pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Pash idealin kur po filloni me fol shkodrance? /pf/images/graemlins/idea.gif
Jo pergja, po ta ndijme eren e globarizimit n familie /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Une e kam te fixume ne mendje se flas shkodrance pas 2 gota rakije. Gjate periudhes qe jam esell, kam nevoje per lexione. /pf/images/graemlins/smile.gif

E teprova viziten. Po shkoj tani se do shkoj ne Opera se shpejti. Kush e ka pare Lucie de Lammermoor? Nuk di cfare me vesh.... ndonje ide?

abs

nuk e di...

Naten Fam /pf/images/graemlins/wave.gif e pafshi prap andrra t bukura /pf/images/graemlins/smile.gif

MIMI /pf/images/graemlins/wub.gif PUC

abs

nuk e di...

Mir pra, fundjavave, kap ndonjenin qe ta praktikoj dialektin /pf/images/graemlins/cool.gif

Hmmm, cfare don me vesh per ne opera, vish at fustanin e zi t gjatin e te ngjiturin mbas trupi /pf/images/graemlins/wink.gif, nese je n humor shuuuuume te mire, vish ate te shkurtin /pf/images/graemlins/crazy.gif, gjithsesi,tjetri te ta maj doren ngroht gjate operes, qe te te mbaj ekuilibrin e emocioneve intensive qe do te krijoje opera /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Bajsh qefe per tan Fam /pf/images/graemlins/smile.gif.

PS: Na kallxo, nedaq, ca ke vesh eee? si i ndreqe flokt, canten, kpuct, buzkuqin, dhe parfumin, do t ndjehna ne vendin tand /pf/images/graemlins/angel.gif, dhe do lumturohna dhe na /pf/images/graemlins/smile.gif

Deri heren tjeter /pf/images/graemlins/wave.gif

PS:O`Le super ajo fotoja dyshe /pf/images/graemlins/angel.gif gjumin e amel /pf/images/graemlins/wub.gif

zog

Primus registratum

tutjeta fam ! si po ja shpini ne keto dite nentori te kuq ? a keni me hanger ? po me vesh ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt hapjani zemrat komunitetit jo vetem mamit abs. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: kur kam qene ne une nje dite ne opera :

neopera1.jpg

neopera2.jpg

abs

nuk e di...

Uuuu m ka ardh djali prej Operes n`shpi. /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E shifni, asht njaj qe po zbret prej shkallve. I bukri i dheut /pf/images/graemlins/angel.gif. Ajo n` lozhe ja ka ngul syt /pf/images/graemlins/eek.gif, ik moj shtrig anej /pf/images/graemlins/laugh.gif, se po ma merr mysh /pf/images/graemlins/shocked.gif, mos m ban me t`leshu vajzat e shpis n shpine, se flok kund s te mesin /pf/images/graemlins/rockband.gif.

Kto fotot po me kujtojne nje Nate nentori te 2004. /pf/images/graemlins/smile.gif
Kallxo dhe ma bitte, cfare pe atje... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ana, nese t`asht merzit gardaroba jote, hajde merr najsend nga gardarobat e vajzave t`shpise. /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une e kam te fixume ne mendje se flas shkodrance pas 2 gota rakije. Gjate periudhes qe jam esell, kam nevoje per lexione. /pf/images/graemlins/smile.gif

E teprova viziten. Po shkoj tani se do shkoj ne Opera se shpejti. Kush e ka pare Lucie de Lammermoor? Nuk di cfare me vesh.... ndonje ide?

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/smile.gif asht shum' femnore, dmth tragjedi q1 terhek lot me zor. Ka ne qender nji femen, dhe nji skene ne mnyr t'vecante...
Ban fjale per nji krijese ne nji bote brutale. Histori shum' e komplikume, watch it, enjoy it.
Mos harro me marre facolete me vedi.

Sa per veshjen, simple and feminine is the best.

/pf/images/graemlins/wave.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
tutjeta fam ! si po ja shpini ne keto dite nentori te kuq ? a keni me hanger ? po me vesh ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt hapjani zemrat komunitetit jo vetem mamit abs. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: kur kam qene ne une nje dite ne opera :

neopera1.jpg

neopera2.jpg

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/wub.gif ,
sa i bukur ! Ktu s'ka kshtu, kuptohet.

Nuk kam foto t'teatrit t'Palermo's ktu, po asht mrekullisht i bukur, (patjeter tuj mos lane jashte nja 2-3 t'tjere ne itali), por i Palermos me ka emocionu pothujse po aq sa koncerti instrumental.

meqi ra fjala, cilen opera ke pa zog?

zog

Primus registratum

n'at kohe kam qene per te pare baletin "kazanova" te preljocaj't.

por isha i vendas shume keq, pothuaj nen tavan, keshtuqe perveç disa fotografive te tij, dhe ca skenave qe munda ti shoh duke zgjat qafen asigjo tjeter nuk shijova prej tij.

por zura mesim, tashti kur vete, blej bileta (sidomos per te pare balet) vetem perballe skenes.

ps; ja ca fotografi te tjera prej andej.

neopera3.jpg
neopera4.jpg

bebi

Primus registratum

aty varion edhe cmimi i biletes.
un ne dy opera kam pase fatin me marre bileten me cmim special q1 i ofrohet sopranove - mezzo sopranove, korit e orkestres... etc, per familjen.
vetem ne ket' rast e kam shiju taman shfaqjen. cmimet jan' shum' t'krypuna ktu, sidomos kur crew vjen prej jashte.

NB. Omg, cfare relievit t'mrekullushem. /pf/images/graemlins/wub.gif
iii, ktu s'ka, ktu s'ka /pf/images/graemlins/cry.gif

bebi

Primus registratum

zog, meqi je ktu, a mundesh me m'kalxu t'lutem se cfare dvd jane ma te mirat per movies per MAC? kam nji powerbook g4 (apple), por me duket kaq ndryshe prej windows. po provoj me ba nji composit (tip kolazh me foto e muzike) por kur du me e burn, me thote q1 dvd nuk asht bosh, (edhe pse asht bosh). e mora vesht se duhen te tjera, por nks mundesh e je ma familjar me to me kalxo t'lutem se cilat jane ma me kualitet. du max resolution.

falemnders.

Status
Not open for further replies.