Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: : -)

Mirserdhe /pf/images/graemlins/kiss.gif

mire knej /pf/images/graemlins/smile.gif

Paperina ishalla se ka sekret at formulen /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Re: Shtepia e madhe

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ne kuptimin psikologjik, shqip i bie VARJA /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Kapish qe c´ke me te

[/ QUOTE ]

Aaaa /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Mir mir po se ke mir vec /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif

Shif ku i ka shku mendja absit neper xhungel /pf/images/graemlins/grin.gif

Hmmm…varja, me duket se perdoret vec ne kuptimin negativ, oder?
Synonyme te varja jene me duket: injorim, indiferent te jesh, dhe mos interesim.

Qellimi i pyetjes time s eshte tek ky kendveshtrimi, por tek ana tjeter.
Nejse…ne gjermanisht kjo fjale, eshte e lidhur me nje proces qe ndodh brenda njeriut…
Disa shembuj.
Psh: Ka raste qe nje Lady shtatzane eshte aq fort e lidhur me bebin ne bark, saqe eshte e pa pregaditur psikologjikish per „ndarjen” nga trupi i saj me te mbasi te lindi, dhe kte „mos pregaditje“ e vuan me pas…
Ose, ka femijte qe jane te lidhur-mvarur shume nga prinderit, nga arsye x S` kane krijuar nje distanc te “shendosh” sic e quaj, kudo qe te jene vuajne ne nje mase energjihumbese te dy palet…ose ka raste qe nuk shkeputen dot, shpeshhere njera pale…”punon” per mbajtjen e kesaj lidhje…ndoshta ne forme te pashendetshme.

Ku jane psikologe/at t me ndihmojne /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

PS: schau hier Fanta...
Loslassen
Freilassen, befreien,
Freigeben, dispensieren, erlassen
Aufbinden, anführen, schwindeln, heben, lösen,
Fallenlassen
Losmachen, Entledigung, Abbinden, abschneiden.
Die Freiheit geben, Selbstbestimmung, Anarchie, Unverantwortlichkeit, Autonomie, Selbständigkeit, Eigenständigkeit,
Losketten, abwerfen, entfesseln, entspannen, erlösen.

Kaq per ty niher /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

- Nosi sa Super u dukeke /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
- Tush m ban me hanger vrap /pf/images/graemlins/goofy.gifse m ka marr uja per ushqim europe /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

- Xixellonja /pf/images/graemlins/angel.gif Danke Zemer /pf/images/graemlins/kiss.gif

----------------------

Implementing Partner

Guest
Re: Shtepia e madhe

Moj ti, e kam pushim sot une, mjaft na dhe leksione gjermanisht /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja, Ich hab´s schon gesehen, alles stimmt was du geschrieben hast.

Tushi me siguri do jete tu gatu ndonje gje qe te pelqe ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos harro na lej icik sa me e provu eee...
P.a Sa nepsalije qe jom /pf/images/graemlins/laugh.gif
Xix /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Re: Dasem .....mas 10 vjeteve du me u martu prap... Hajt pergatituni t

ku fus njeri ne kurvat kollaj una miiiiiiiii???

[/ QUOTE ]
sidoqofte, s'do kisha dasht me e fut ne shtrat, kurse Oldman per zotin po, kqyre me vemendje

[/ QUOTE ]

...daje men'jen tashi, fut a s'fut njeri n'shtrat qe t'i them Eniad te vishet si Dracula atnate qe ti t'flesh me i varg me hudhra n'qafe ne t'bosh si e "nordhme" qe mos t'kacoje Dracula ne per rrejdhoje Dracula do lodhet tu prit qe ti te zgjohesh qe te te kacoje ne do e zeje gjumi afer teje, ti do flesh sus pa bo gek mek se ke frike ke Dracula ne ja ku flejtet pa cenu hapesirat afer njona tjetres :d

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifsa kam qesh, t raft llotaria kres Korde.

N krevat t Nosit s futet kush, pa ba prova niher me dikend tjeter nen kontrollin e kamerave /pf/images/graemlins/devil.gif, sepse Nosi flen si qingj /pf/images/graemlins/angel.gif

Kaq! /pf/images/graemlins/cooli.gif

Xixellonja ke koh per pak ballkon /pf/images/graemlins/idea.gif

Fanta, m bjer ndonje gja me pi bitte /pf/images/graemlins/angel.gif, se jam lodh tuj shkrujt /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...
Celsin

...,e kishte ba gati Zogu /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ENIAD /pf/images/graemlins/angel.gif ti ardhsh e bardh sic thojne nga anet tona /pf/images/graemlins/smile.gif biles t lexova dhe pa syza /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Zevi, pervedi po pres t me shtroj tavolinen /pf/images/graemlins/goofy.gif
mbas buke merrna me th&amp;th per te /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/devil.gif

abs

nuk e di...
Re: Apero

Abs deri sa te vije Guzhinier Tushi me na habit me specjalitet e tija po pijm ka 1 got bashk /pf/images/graemlins/kiss.gif

recipes.caprese.jpg

Prosciutto%20and%20Cheese%20Crostini.jpg

shiraz_02.jpg

abs

nuk e di...

Hmmmmmm keshtu e shtyj /pf/images/graemlins/pickellonja.gif "greven" deri sa t vij Tushi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Xixellonja /pf/images/graemlins/wub.gifnishtu ta shtroft nusja e djalit jarabi /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

Abs me tan njata gjana e prape don me hanger /pf/images/graemlins/eek.gif

puna asht se pak jam si i ftofun, edhe pak jam lodh tan diten kshtuqi veç me ken kush tuj cof unit, se si per qejf s'preku gja me dore
Ps sot kena pas te Shumat a keni ndez ndoj qiri bile /pf/images/graemlins/angel.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: A pero

Eh eh e kam teper sekret formulen..aq sekrete sa e kam festu nje muaj me vonese...

Aq e kam pas mendjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Po cne me pyetje Pre &amp; Post partum?

/me rrotullon syte keq...me cil me ke tradhetu!!!!!!

Edhe nje dite hiku....

Hajy ju hecte mbare te taneve neser.

Smak te gjithe e befshi qef.

abs

nuk e di...
Re: :-D

Pape miss eleganza e shpise /pf/images/graemlins/smile.gif mos na u ba modeste tesh se ke festu nje muaj rresht /pf/images/graemlins/devil.gif

ditet ikin e vijn e ti perhere e ma e bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

Fam /pf/images/graemlins/wave.gif

Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif ajo vera e mramshme ishte hata /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

kam vu n zjarrr kto per masdite
4.jpg
/pf/images/graemlins/goofy.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: :-D

Xix a i ke vizat pak me brisk, se po na plasin ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Kena Tushin smur

Qyqa alarmonju vrap, se kena Tushin smune /pf/images/graemlins/eek.gif, qe cajen, dikush me pru VRAP raki t forte, legen me uj t xet, ta fusim me ashtu mren se i del vrap, naj pishqir t madh ta pshtjellim mir, e naj ma t vogel me ja vu vrap te balli.

PS: Sophie m fal per presjet, se jam urgjent /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

q=tbn:aeWMzc0dB1YJ:www.livingtools.de/images/kueche/8_70960_b.jpg

Nigjo mor ti, m duket se kshtu /pf/images/graemlins/smash.gif t del gripi ty, gati theva thojt tuj shkrujt pa presje, e ti m qun ashtu, ke harru prej ku shkruj aaa /pf/images/graemlins/eek.gif

Nobis

Primus registratum
Re: te shkuara tushit :D

hehehe /pf/images/graemlins/wink.gif do te vij per vizite me komposto pjeshke plako /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
erdhen dritat...:D

Tush m iku oreksi /pf/images/graemlins/laugh.gif, vec karkalecin hangra, ku je fut /pf/images/graemlins/idea.gif? se nuk po t gjej, e ky korenti ktu, si per sherr /pf/images/graemlins/shocked.gif, s kam si me nxe dhe ujin e legenit, a thu je fut n vask? t baj gati peshqirat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po i futem njatyne kshtejave niher /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: erdhen dritat...:D

Abs ça ke ba kshtu moj, me ke kujton se tallesh ti /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

po mire masi je mundu rakine lene ktu e te tjerat merri se s'me duhen gja
a i kam gati peshqirat se dola /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

edhe ata moj karkalece /pf/images/graemlins/laugh.gif (te pakten ata te dy anash, se ate te mesit se dalloj mire) nuk jane karkaleca po scampi (kushri te larget)

Nobis

Primus registratum
tushi deputet :D

he mer.... ktheji pergjigje te bijes se botes, se po tretet /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
ti mjekrrosh...

Ku e ke Rakine? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E mos mi jep urdhna Tushit n shpi, /pf/images/graemlins/laugh.gif se je mik per vedi /pf/images/graemlins/cooli.gif, oj ky, ku jena ktu Majtas a? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tush merri me mend peshqirat, se u lodha tuj numru deri n 50...qe t kalis durRimin /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Xixellonja erdhaaaaaa prap /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: poshte komunistat

Karl Marks i kthej pergjigje asaj mos ki merak
po edhe knej kena problemet tona jo dritat, interneti, uji, furra e kshtu me rradhe
mgjth flm per interesimin

Ps Abs me fal po e paskam lexu gabim
kishe shkru "karkalecin" e jo "karkalecat"
nuk je ma karkalece /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.