Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Dasem .....mas 10 vjeteve du me u martu prap... Hajt pergatituni t

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ku fus njeri ne kurvat kollaj una miiiiiiiii???

[/ QUOTE ]
sidoqofte, s'do kisha dasht me e fut ne shtrat, kurse Oldman per zotin po, kqyre me vemendje

[/ QUOTE ]

...daje men'jen tashi, fut a s'fut njeri n'shtrat qe t'i them Eniad te vishet si Dracula atnate qe ti t'flesh me i varg me hudhra n'qafe ne t'bosh si e "nordhme" qe mos t'kacoje Dracula ne per rrejdhoje Dracula do lodhet tu prit qe ti te zgjohesh qe te te kacoje ne do e zeje gjumi afer teje, ti do flesh sus pa bo gek mek se ke frike ke Dracula ne ja ku flejtet pa cenu hapesirat afer njona tjetres :d

alinos

Forumium maestatis

KOLLAJ ishte fjala çelës mi qelbsin /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ulaaaa ! e keni ngrit barren lart ju çikat e reja te shtepise. neve meshkujve po na duhet me bo nashti operacion platiko - hidraulik /pf/images/graemlins/laugh.gif me u pelqy.

pervete e shoh jo te pamundur.

qe thoni ju kam bo nje faqe te re, klikoni mbi firmen time ta shihni, jam kurioz te di si shihet nga njerezia me internet jo te shpejte, po te keni veshtiresi ndalemi muziken tek butoni poshte djathtas.

alinos

Forumium maestatis

zogu superrr cool!!!
Fotot i kisha pare, dhe me pelqen ne veçanti ajo me mamen dhe gocen buze lumit duhet te jete...
Internetin e kam te ngadalte dhe nuk kam loudspeakers se jam ne netcafe, por ideja shume e veçantë /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

ulaaaa ! e keni ngrit barren lart ju çikat e reja te shtepise. neve meshkujve po na duhet me bo nashti operacion platiko - hidraulik /pf/images/graemlins/laugh.gif me u pelqy.

.....

[/ QUOTE ]

ahahhaaaaaa ti deshe me thone me u SHIJU /pf/images/graemlins/lol.gif jo me u pelqy lol se jemi ne kohe moderne /pf/images/graemlins/lol.gif

Zogu o shtrigan, ca o ajo gjo aq e bukur qe ke bere /pf/images/graemlins/eek.gif kush ta dha ate idene e celsit...ma kallxo cik dhe mu ose me jep lejen ta perdor ne une /pf/images/graemlins/cry.gif STP

zog

Primus registratum

po si mund te shijohesh pa u pelqy mij çike shqipnije /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Duke loz sylla-mbyllyrazi /pf/images/graemlins/lol.gif zogu /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum
mRoMA aBS

MbrOma Abs /pf/images/graemlins/wub.gif

Paske pas miq sonte, e paskeni bO ne muhabete seksash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jam vone me duket /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Mua nuk me pelqeu ngjyra e deres, shume e ndezur, kurse ideja e fotove levizese eshte cool. Po pse nuk i zmadhoj dot? Pastaj mu qep miushi ke nje foto dhe nuk me shkulej me /pf/images/graemlins/lol.gif

Guest
Re: Mroma

Bukur Zog...
Edhe une do isha gati me ndejt te brima celsit me i pa ato foto,
po shyqyr u hap dera pa mundim (Paska qen celsi origjinal) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bleva ca kolinoza se u mbarun /pf/images/graemlins/laugh.gif

elmex.jpg

P.s Abs ku je zhduk? /pf/images/graemlins/shrug.gif

abs

nuk e di...
Re: nadja e mire

Fam /pf/images/graemlins/smile.gif

cornet2.jpg
per tutti. /pf/images/graemlins/wave.gif

ps. /pf/images/graemlins/kiss.gif Mimin

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Uuuuuu, m'raft llotaria muve, t'paskan lon pa drek mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif Kshu osht kur nuk vje n'shpi as me honger mjes, ene t'grryjn zorret masnej pa ardh dreka mire. /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une t'i gatova dy pjata, merr e zgjidh, ose haji edhe te dyja, si te me jesh me oreks /pf/images/graemlins/tipsy.gif.
</font>

mussels.jpg

rexsole.jpg

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

midhjet pa dyshim! Une jam zjerrm tipik tirOns du karkalec zgare qe ne 5 te mjesit, edhe pse karkaleci asht tuj flejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

s'isha pa ngrene, se dola me Enon, po desha nje gja te embel /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

alinos

Forumium maestatis

Uni,
tesoruccio si s'ma ke var fale fale ti muve /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

tuj pshereti jam per tyve /pf/images/graemlins/wub.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: miremrama

Tjeta shpija
Eniad te lumshin durt

Po nuk qe e xanun, po e marr ate pak ate pjaten e dyte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fanta here tjeter mundoju qu dhuratat te jene pa konflikt interesash /pf/images/graemlins/idea.gif
asht njilloj si une me te dhuru nji fshise me korent, nji shtupe te mire q1 ti me na e ba shpine drite /pf/images/graemlins/laugh.gif
mgjths nuk me duket ide e keqe, mendoje içik

Diavolessa

Valoris scriptorum

Deres time i rane sonte ...

Kalamoja sa te duash tuj thone :

Dolcetto scherzetto!!!!

Ato dhomet e bardha ne erresire ..do me dham te rame /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa lezet....

Hapni dyrt tash e pergatitni cukullatat per kalamojt hecni ...

jona20

big bum bam...
Re:erdha una

Abs: Zevi, talented e Tushit kenkan pa fund, ke boll cfare me zbulu prej tij;

te flm, do e kem prapasysh, po do ta zbulojme bashke ama /pf/images/graemlins/kiss.gif

per dy dite mos t'vish n'shpi ketu bohet nomi.
dera duhet me u bo cels per mendimin tim, sepse na hyjne hajdutet pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

papi i pergatita cokollotat edhe i shperndava /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Deres time i rane sonte ...

Kalamoja sa te duash tuj thone :
Dolcetto scherzetto!!!!

[/ QUOTE ]
Edhe times i rane dhe ketej thone:
Süß oder Sauer ? (te embla apo te tharta?)
Natyrisht te embla! Halloween Zeit, Abs /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fanta here tjeter mundoju qu dhuratat te jene pa konflikt interesash /pf/images/graemlins/idea.gif
asht njilloj si une me te dhuru nji fshise me korent, nji shtupe te mire q1 ti me na e ba shpine drite /pf/images/graemlins/laugh.gif
mgjths nuk me duket ide e keqe, mendoje içik

[/ QUOTE ]

Tuj mendu isha Tush, prandaj s´kam fjet ala /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fshesen e du marke te mire, munsisht Miele ose AEG, shtupa s´ka problem.
Plus muziken, deri n´fun /pf/images/graemlins/laugh.gif
S´ka vetem qejf, duhet dhe me leviz nga icik /pf/images/graemlins/tipsy.gif

abs

nuk e di...
Uhhhh...

jam tha per ju tane kto dite, nje /pf/images/graemlins/kiss.gif n rreth niher per te tane /pf/images/graemlins/wub.gif

A ju ka ngacmu kush?
A e keni kalu mire?
A ju kane perkedhel?

Syni n shpejtesi m kapi vec pervjetorin e Paperines, para se te te uroj Paperina /pf/images/graemlins/angel.gif, hidhe ktu formulen se si ke mujt me e shty me te tesh sa vjet /pf/images/graemlins/devil.gif

Status
Not open for further replies.