Gafat e shekullit......

gezim lame

Primus registratum
Re: Gafat e shekullit......

Lene se e habite hajdutin nga kush "arkiv" dolen keto logse :lol: :lol:

Me qiri ja ke gjet po he /pf/images/graemlins/laugh.gif
au.gif

gezim lame

Primus registratum

Lene hajduto se mos nxjerr noi gjo tjeter ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paska arkiv te vjeter dhe te pasur /pf/images/graemlins/laugh.gif
smilie_strand3.gif

personazh

Valoris scriptorum

i mushin postimet me mimika kto e agreus, pranej nuk bojn gafa /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps: hajt çao i her se filloi Spin City, gafe e gjalle /pf/images/graemlins/wink.gif

gezim lame

Primus registratum

Ik duto me vrap se filloi fushata knej /pf/images/graemlins/laugh.gif po hapen qitapet me duket ..
hajt ja kalofsh mire

viSara

Primus registratum

Kishim njerin qe na i bente fjalet lemsh:

Trumcabeli dhe haramcaku
Trendashaqja dhe manufili
Kesulbardha dhe borkuqja
Celenpiku eshte Simpatano

e nuk me kujtohen te gjitha tani por me vone...

viSara

Primus registratum

Nje shku im qe e zinte makina kur udhetonte nje here tha:

"Mua me ze makina edhe ne biçiklete!"

Blendi

Primus registratum

Njoni te lagja ne gati erresire ia ben ne femre qe vinte rruges.

"Qeke yll zemra, a te (!) nje here?"

Kur u afrua edhe me ajo goca, ishte motra e vet.

Muminin

Primus registratum

Me qe jemi tek Jessica. Kjo ishte top story ne emisionin Countdownd para nje muaji:
Pasi Jessica Simpson kishte vajtur ne White House per nje fundraiser kishte pare the Secretary of Interior dhe i kishte thene se paske bere pune te mire duke dekuruar shtepine e bardhe.

P.S. Secretary of Interiro eshte si Ministri I Brendshem ne Shqiperi

Enion

Primus registratum

Kam qene ekzaktesisht ne klase te 7-te. Isha ne 5 minutsh te dritarja e klases me nje shoke klase dhe kalon nje kinez ne rruge dhe une them me tallje:
'Shiko, Chinatown'.
Ai me pyet seriozisht:
'O En po ku i njef ti keto??'

ali

Primus registratum

Njoni tek fshati im kishte pese krere bageti. Nuk e di ne keni pare, porse nga njehere i vendosin dashit tek topet tip qeseje (ose thuaj trajse ne popullorshe).
Nje dite e pyeti dikush "O filani, perse ia ke vu dashit ate qesen tek topet?
Ky i kthen pergjigje! Te mos shkoj me pi qingji. /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkErDi

Primus registratum

Ne nje repart ushtarak kalon nje kope dhensh dhe Bariu ra dakort me komandantin e repartit qe meqe reparti ishte disi keq me furnizimin me ushqime, ti lejonin ushtaret qe te pinin qumesht nga delet e bariut. Komandanti per te mos humbur kohe iu thote ushtareve : Mos i milni se s'ka kohe bariu, por futni koken direkt aty poshte dhe thithni qumeshtin direkt. Ushtaret u leshuan, dhe pas 2 minutash degjohen ca te shara dhe nje BLEAAAHHHH. Komandanti cohet ne kembe me me nje fytyre te prishur thote: Me qelloi dash qe ja "piiiip" nonen. :lol:

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

nje ngjarje e vertete.ne gjymnaz ne oren e historise se partise mesusi ne kandidat shkencash
ngriti 5 cuna ne mesim dhe u vuri pese katra te gjithve.po ne klase ne kishim pese vajza. mesusi
tha te provojme a kane mesuar vajzat,dhe i pyeti me ralle ulu kater ulu kater te gjitha pa mesuar
po katrat ne regjister nuk u vuri.nje djale qe e pau veten te persekutuar iu drejtua mesusit po
vajzave pse nuk jua vure.mesusi edhe atyre do tju,a veme,ne kete kohe mesuesi doli jashte klases dhe kur u kthye ne klase syte i kishte me lot po ashtu dhe klasa kemi qeshur me lot.ndodhur ne vitin 1989.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EnIoN:
[qb] Isha une dhe dy shoke te tjere qe po bisedonim per kohen e Enverit. Une dhe njeri nga shoket po thonim qe skishte guxim njeri qe ti kundervihej Enver Hoxhes. Tjetri tani thote: 'Ca thoni ju mer. Ka pas i qerre me veta ne ate kohe qe flisnin kunder Enverit. Ka qene nje shoku i babit tim qe doli ne televizor ne Kosove dhe shajti Enver Hoxhen.'
Ne e pyetem: 'Ku eshte ai tani i thame??'
Ai pergjigjet: ' E vrane '. [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
o zot ca kam qesh

po ju tregoj nje timen, gusht 2004 (kisha shku per pushime ne shqipni):

vjen nje plakë per vizite tek ne, edhe kur po behej gati te ikte, me afron mua nga vetja per te me puth ne faqe (un skisha qef ne fakt edhe ajo si per inat), dhe me thot "ah nana po te shef itash se vitin tjeter nuk asht ma", un ia kthej "eh noshta" /pf/images/graemlins/laugh.gif (uh hic menjen, duke mendu me sikletosi duke me puth), mami jem ia kthen plakës "jo moj prite zot se ti je e fort".

Mrapa kena qesh se mu kujtu ca i kisha than plakë se shkret /pf/images/graemlins/smile.gif

Nje shoku ime po me fliste per nje filem qe ishte shume i bukur dhe do te dilte ne kinema!
Une e pyeta po si quhet??
Ai- "Coming Soon"

Kam qesh me lote,nuk e dinte i shkreti se cfare do te thoshte se nuk mire anglisht!