Gafat e shekullit......

zora

Primus registratum
Re: Gafat e shekullit......

ne gjimnaz presori i gjeografise ne vend qe thoshte preki kodrat ne harte tha mi prek kokrrat
se ku donte te dilte nuk e di po me duket se i kishte shku mendja per keq se ne mesim ishte ngritur dhe nje goce goxha simpatike.

bie zilja dhe nje presor hap deren e klases dhe i thote presorit qe po na jepte mesim
boll tani dilni jashte
presori jone i kthehet dhe i thote
5 minuta mbaje ne dore
i shkreti donte te thoshte 5 minute me ore ne dore

erisa

Primus registratum

haha na shkrite o njerez...po ku i mbani mend xhanem .
Mua kte ma ka thene mami qe kur ishte e re ishte ne liceun artistik dhe njehere kur do kishin koncert.dirigjenti me shpejtsi i thret
- korri ka** ka**
vajzat bene gjasme sikur nuk e degjuan dhe ky u bertiti me forte
- o vajzat e ka**t a do vini ju apo..?? :goofy: :goofy:

assassino26

Primus registratum

TE lajmerimet e vdekjes kishte pa Gjyshja qe kishte vdek 1 i ri edhe vje ne shpi e thote:
-Sa gjynof,kihste vdek i burre 32 lek te mehhalla tjeter
E kishte menjen te paret e shkreta se ishte kthy nga pazari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Hahahahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me kujtohet njehere vdiq nje grua ne lagje dhe degjoja te tere qe thoshin sa e re, sa e re...
I bertas sime meje ne kat te 5, i them, " O ma ka vdekur nje grua e re fringo"....

Diddy19

Su@mi

Nje shok i imi ,para nja dy netesh ne nje feste,pasi ishte bere tape ,ia beri:kam njohur dy vajza nga Lisbona dhe dy te tjera portugeze! :rolleyes:

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zora:
[qb] ne gjimnaz presori i gjeografise ne vend qe thoshte preki kodrat ne harte tha mi prek kokrrat
se ku donte te dilte nuk e di po me duket se i kishte shku mendja per keq se ne mesim ishte ngritur dhe nje goce goxha simpatike.

bie zilja dhe nje presor hap deren e klases dhe i thote presorit qe po na jepte mesim
boll tani dilni jashte
presori jone i kthehet dhe i thote
5 minuta mbaje ne dore
i shkreti donte te thoshte 5 minute me ore ne dore [/qb]
kush ishin kush /pf/images/graemlins/laugh.gif

zora

Primus registratum

pse mo ca kujton ti se do te te them une qe i pari ishte Kasemi dhe i dyti Shefiku.nuk ta them sikur te behet nami /pf/images/graemlins/laugh.gif

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zora:
[qb] pse mo ca kujton ti se do te te them une qe i pari ishte Kasemi dhe i dyti Shefiku.nuk ta them sikur te behet nami /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: doja te dija kush ishte goca ne derrase :lol: :lol: :lol:

erisa

Primus registratum

kte sa po e degjova nga nje shoqe qe ka nje moter 6 vjec, dhe kur kishte dashur te mos shkonte ne kopesht kishte bere gjasme si e semure.Dhe e kishte pyte babi vete.
-ca ke..?-O ba jame shume semure ,me dhemb sqetlla bythes .
-aaaaaaaa smure qeke mo , pete

erisa

Primus registratum

ej dhe nje tjeter po nga kjo 6 vjecarja.
sa po ishin kthyer nga nje udhetim ne stokolm dhe kur ishin ne shpi kjo i thote mamit
- o ma do shkojme prape te sokoli??
- Kush sokol mi , ku njofim sokol ne mi??Tha mami
Po vajza insistonte
-hë mi mo dhe ti te ai sokoli madhe dhe i bukur qe ishte

sweet eda

Primus registratum

e forta fare e nje shoqes time:
ajo shkruan sh shpejt ne komp, por syte i mban tek tastiera dhe jo tek ekrani, duke shkruar e-mail nja 15 vetave ne fund e mbyll,
"ju pith S"
p.s pith=puth
kam qehs me leot kur e kam marre ate e-mail.

genti1

Primus registratum

Kete e kam thene perpara disa ditesh...
Shkova me nje shok ne nje dyqan per te blere nje pale xhinsa,ketij shokut i therrisja gjithmone tullac megjithse i ka floket e gjata,hym ne dyqan po shikonim dhe thash:O TULLAC SI TE DUKEN KETO,kur degjoj te me pergjigjet njeri si me gjysem zeri:URDHERO DJALI,kthej koken dhe shikoj shitesin qe ishte nje cun i ri qe i kishin rene floket...haha

genti1

Primus registratum

Per mua kjo eshte me e forta qe kam degjuar,sot e kesaj dite me vjen te qesh kur e kujtoj.
Nje komshijes time ja quanin burrin Osmon,kjo nje dite kishte blere nje pule per dreke e kishte prere copa copa dhe e kishte vene ne nje tepsi ne oborr,futet ne shtepi per te marre dicka dhe kur del shikon macen qe i kishte marre bythen e pules dhe fillon te beratse duke ndjekur macen neper lagje...
bo bo me mori macja bythen e Osmonit,del Osmoni ne dritare dhe i thote hajde moj budallaqe se e kam ketu bythen s'ma ka mare njeri.
(bythen e pules do e hante Osmoni)

Diddy19

Su@mi

:lol: :lol: silver1

Kurse une sot ne mengjes po i tregoja nje shoqes per nje cift qe ishin ndare dhe i them keshtu:"jane ndare gjoja per mosperputhje kanotjeresh!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

po ka mundesi .
kane dashur me kursyer leket dhe donin te perdornin te njejtat kanotjere!!!!!

Diddy19

Su@mi

Po ti kur s ke ndonje batute te kendshme per te bere me mire mos shkruaj fare!Keshille miqesore kjo! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke bere ndonje gafe ti kohet e fundit??

Une kam bere nje tjeter mbreme.Pash njerin me ca syze sh te "shndritshme" dhe thashe :Mi sta aluminando (ne vend qe te thoja:Mi sta illuminando).Kshu eshte kur flet shume dhe kur do te besh koment per gjithcka e per gjithkend! /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

ej on/of bera gabimin me te madh qe shtypa ate faqen tende.Mallkoj veten 100 here....thash se kishe von noi foto ti .Po dolen 150 tabela qe ma cane trunin gjithe kohen lesh lesh...o zot cte ben kurjoziteti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: