Gafat e shekullit......

Princesha

Primus registratum
Re: Gafat e shekullit......

Nje shoqe timen i ka ndodhur kjo:

Dikush i tha asaj qe ti thirrte babain, ajo shkon brenda dhe i thote babi te kerkon ai shoku jot.
I jati i thot, thuaji qe s'jam ne shpi.
Del kjo shoqja dhe i thote:

Ka thene babi qe nuk jam ne shpi.

pistons

Primus registratum

disa vjet me par ne shqiperi isha duke luajtur letra me dy shok por keta dy shoket emi ishin vllezer dhe njerrit nuke i herdhi leter e mir dhe tha chfar dobichi per letren vellaj itija u keq kuptua ju duk sikur i tha atij dhei tha dobich je vet

Odea

Primus registratum

Hahahahahahahaha.....none ca jom shkri tu lexu.
Qe ta dini ju njerez une dallohem per gafa te momentit se i boj kur se kom menjen fare....
Kam kaq shume por tashi per tashi nuk po me kujtohen ca. Mgjth, me kujtohet nji here ku i kom thon zyshes, "Mire mami do shkoj une ta takoj Esmeralden" lol

P.S. Zysha nuk ishte mami im sa per dijenine tuj...lol

Odea

bleri22

Primus registratum

Kurse une kam bere nje gafe ne nje dyqan ku kisha shkuar me vllain se do blente nje kostum. Shitesja donte te me peshkonte qe te bleja dhe une ndonje gje dhe me ofroi nje kostum te kuq xhakete me pantallona, une qorrja e pashe dhe e pyeta "si eshte me fund te shkurter apo te gjate" :confused: ajo qe me shikonte me habi dhe une qe e perserita pyetjen tre here rrjesht. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur u ftillova me hypi nje e qeshur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe per te dale nga situata i thashe "keshtu eshte kur meson shume :book: :book: :lol: "...Nejse si perfundim nuk bleva gje. :thumbsup:

Diddy19

Su@mi

Nje shoqe e imja ne nje disko.Nje cun i afrohet dhe fillon ta ngacmoje.Nder te tjera i thote:Une jam i datelindjes '78.Kjo pak nga e dehura pak nga zhurma ia kthen :une jam 1.78 po te vesh taka

Le_Routard

Forumium maestatis

Ishim i grup shokesh duket bo xhiro pazarit, ne hecnim ne trotuar Koburja, me i forti grupit, hecte mu ke bordura trotuarit me koke posht dhe i thelluar ne mendime.

Ne flitshim e qeshnim kurse Kobja pyste mas 5 minutash, 'Car that, car that?' Mbasi e boni tre kater her ket pune u hudh njoni dhe e pyeti 'O Kobe po ku e ke menjen e lal?'

Ne Kobja i thot gjithe serjozitet, po hecja ke bordura dhe po mendoja se po hecja ne buze te gremines, dhe po ta vija kemben ke rruga do bija ne humner.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Hahahahaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

E ma men ate e? Si ja preu? me anestezi lokale, ja perplasi dy tre here ne tavolin dhe ja preu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Salo, se per i cik harrova, po ate burrin a e more ne telefon dhe e pyete, ne menyre te miresjellshme, nese vazhdon te bashkejetoj me te shoqen?

/pf/images/graemlins/laugh.gif Hahahahahaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe Kobja bente pyetje serojze, ata legenat e tjere filluan te qeshnin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Kobja qenka personazh shume interesant, na e ftoni ne forum per nje interviste te fuqishme... si dihet mos na thyn rekord per gafa... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Kobja qenka personazh shume interesant, na e ftoni ne forum per nje interviste te fuqishme... si dihet mos na thyn rekord per gafa... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahahaaa! Ka qene edhe ai ke Petronini. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur shkonim ne shkolle e mbushte canten me nje 3-4 libra dhe ato mbante gjithe javen. Rendsi kishte ta kishte canten plot qe te dukej sikur mesonte.

Kur i vidhnim ndonje liber e gjente me te peshume. /pf/images/graemlins/laugh.gif Thoshte 'O legena, me keni mor librat' Cfare librash e pysnim ne, 'nuk e di, thoshte, po sot ne mjes canta ishte me e rende' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hahahahaa!

personazh

Valoris scriptorum

:lol: :lol: :lol:

...degjenerata, nuk bohet kshu kur o robi n'biblotek! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Petronins Kobja, me rrafte pika sa studioz cuna qe kena pas po si rendonte ajo canta me librat e palexuar e te pa hapur...
Ore thoni cte doni, po rendesi ka menimi... meso 'smeso ai piket i merr... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

çao!

ne 8-vjeçare maj men qe ne mengjes, kur u takova me nji shokun tim, i them:
- Erindo e pe mrom PlayBoy-n?
- çin mer, lojen e djemve?

sa kom qesh per zotin :lol:

Petroninsja

Primus registratum

Hhihihih Duto.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po une mbreme i them kunates,
" Ma jep njecik televizorin e telekomandes"...

Diddy19

Su@mi

Kurse mua ,para ca ditesh po me pyeste kusherira mbi nje djale qe kisha njohur

Ajo: Po he,si tu duk S...(emri i atij cunit)???
Une: Di faccia,s ishte keq,po "di trupo"....faceva schifo! :smash:

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Kjo teme i kushtohet gjithe atyre grup fjaleve qe kane krijuar nje efekt shume te vecante mbi jeten tuaj ose ne jeten e dikujt tjeter....
Na thoni ato fjale qe ju kane sjell gjendje euforizmi nga e qeshura e tepruar, me pak fjale gafat e shekullit.....
Ska rendesi kush i ka thene, si tek qysh dhe kur por rendesi ka fraza e quajtur, " Gafe"
Nisjani pra parades se, Gafat e Shekullit..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne nje ore mesimi , me nje profesor te shquar dhe shume te zotin , kisha une nje ore leksioni
nje dite. ai eshte ca si me moshe te thyer , por nejse . disa djem po benin shume zhurme , dhe ai , ne nxehje e siper u thote :
- shikoni , me mua nuk takohemi as ne vjeshte
dhe une me ze te ulet e pyeta
- perse profesor , do vdesesh

larg qofte .

personazh

Valoris scriptorum

ne muhabet e siper per Skenderbeun....

- po stergjyshi im e ka pat baxhanak Skenderbeun mer ti!!! :lol:

Nei

Primus registratum

Uuu cmu kujtua...debat me dike qe do ikte ne pune e duhej te vraponte... e une qe ne vend ti thoja "me gjunje te forta"..ja keputa "me gjinj te forta" :eek: :eek: Ai robi ma mban kenge edhe sot e kesaj dite /pf/images/graemlins/laugh.gif Kuptove "robi"!! /pf/images/graemlins/wink.gif

erisa

Primus registratum

edhe mua mu kujtua nje tani ...
Kur kishin ardhe ca njerez dhe ne muhabet e siper motra ime duke shpjeguar gjithe ky serjozitet.
-...........dhe ai kolja devoce e qau ate skecin fare .Deshte te thoshte koco devole
:lol: :lol: :lol:

Hotboy

Primus registratum

Gruaja del nga shtepia dhe i shkruan nje leter burrit:

Dreken e ke ne lavatrice. Ndersa rrobat nxirri pak nga soba se do kete mbaruar centrifuga kur te vish ti. :thumbsup: