fuego!

bebi

Primus registratum
Re: fuego!

Neo s'ke marre qe ven kshtu fotosh ne grupin e dashturise??? te pakten modifikoje pak ate foton, rregulloja pak te shkretes se nuk asht mire me shendet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hah, paske hik, degjo:t'ia dish per faleminderit absit qe kishte njohuri te mjaftushme me te nxjerre nga "merda" ku ishe fut, se mu gjalle ne bote se me shifshe me ketu ke ky grupi, le qe desh vrava matilden prej teje, HORRRRRRRRRRRR, po tashi e ke me pisk punen se eshte e vertete ajo qe ia ke bo vetes ate postimin...kalamon i keq

Ca fjalesh :eek: :rolleyes: :eek:

Demek deshte me than Gezuar festat ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

............ , lene mo c'e pyt, maroi dynjaja per ty........pffffffffffff.

Ktu o fuego moj ! Grupi i te dashurumve , dhe jo vec i dikujt asht per te tan. Kujt ti pelqej le te vij , krejt te mirepritur jane (pervec atyne qe vujne nga diabeti /pf/images/graemlins/laugh.gif )

pS: Kur dhelpra s'arriti te kapte dot rrushin, tha eshte i papjek /pf/images/graemlins/wink.gif

Jam bo e amel si per festa :rockband:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]se kam bere une ate e ke bere vete se ke qef ti besh qefin vetes se vuan na vetkenaqesija /pf/images/graemlins/laugh.gif pfff moderator qe ve foto te tilla /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Jo moj jo; qefin ma ben ti mu qe con foto si kjo qe me dergove dje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Heren tjeter nxirr tere trupin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hmmmmmmmmmm, matilda ca ke me thon tashi........ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

campanellino.gif

Guest

ue sa bukur paskam dale /pf/images/graemlins/laugh.gif
shi mo neo te gjitha me kane zili /pf/images/graemlins/laugh.gif

une sot kam ardh me i marr nji autograf neos se esh bere shume popular kohet e funit /pf/images/graemlins/laugh.gif ne saje te meje kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Hmmmmmmmmmm, matilda ca ke me thon tashi........ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
do te thosha vetem qe neo esh bere me fiksime kohet e fundit qe kur e refuzova ne msn at embaje neo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif haaaa

Diavolessa

Valoris scriptorum

am7.gif
Kjo asht per Absin time /pf/images/graemlins/smile.gif

Ika te blej ca dhurata qe te bejme feste me vone /pf/images/graemlins/laugh.gif

festa.gif

olti

Neo

ua mami gjithe keto goca te mira ketu ke fuego /pf/images/graemlins/laugh.gif me bete me turp mojjjjj /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]ua mami gjithe keto goca te mira ketu ke fuego /pf/images/graemlins/laugh.gif me bete me turp mojjjjj[/qb]
-----------------
Mos, ketu qeke ti mer........ :smash:

P.s.Mos me thuj qe e njef turpin ti...... :smash: