fuego!

abs

nuk e di...
Re: fuego!

nigjo ktu kordele, po t jap tri gatis tips, e para si ajo qe i ka postu atij at foton e si ato qe `bertasin` me za t larte, e kane suksesin e shkurter /pf/images/graemlins/wink.gif
ti je nje vajze e sinqerte ( me sa kam lezu nga mesazhet e tua) besoj se e di mire se si cdo ndijim tjeter dhe sinqeriteti do nje `masen` e vet /pf/images/graemlins/wink.gif
e treta mos u mundo te marrish vesht shume se ku e kane hallin te tjeret, por beso fort ate te ndjenja jote...

masnaj un abstract jam(dmth e kunderta e konkretes) /pf/images/graemlins/wink.gif kot zemrohesh me mu /pf/images/graemlins/wink.gif

megjithate kam besim tek ti, se do marrish shenjester e do ti bish vetem personit te duhur /pf/images/graemlins/wink.gif

te uroj shume fat /pf/images/graemlins/smile.gif
:rockband:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
he mor ti `faqezi` paske ardh a? c mi nxjerr dhembet ashtu? fol tash, jep llogari, se na i bane vajzat me zemer...ke me le borxhe ktu :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

....ajo qe ke vene ti bukuroshe shkodret nuk eshte origjinale. Duket qarte qe eshte e truk, ndersa kjo e imja eshte i vetmi origjinal, pastaj eshte me adrese URL timen, dmth: www.boomspeed.com/olti/Neo.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]http://www.vboogieman.com/boobies0.php?text=mark

Paska plas tradhetia ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e moj ti, e ke mendjen vec te tradhtia /pf/images/graemlins/laugh.gif shif kte kingun siper, qe ja kam çirr masken /pf/images/graemlins/laugh.gif ate femren lakuriq e kam pas pa tek nje kolleg i imi ne pune, ai ma dha adressen...

a thu s don me dal n krah k kordeles ti moj :mad: tradhtare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

a thu s don me dal n krah k kordeles ti moj tradhtare

Ca po me duhet me i dal n'krah kujt
help.gif

Du me nejt aty n'qoshe timen , me noi cep /pf/images/graemlins/smile.gif
Me dashnine time time dihet /pf/images/graemlins/smile.gif Ama ka fillu me me dal i fije tradhetare :mad: :mad: :mad:

Guest

une per vete jam me neon /pf/images/graemlins/laugh.gif
moj po e vdiqet cunin ca behet kshu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

nuk e zen kush vendin tan jo, t kam zemer, muuuaq
a i pe dhuratat qe ti kam ble per datlindje per vit t ri edhe pse e datlindjen n pranver /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: sa dedektive t mir m keni, ta lavdroj pak vedin se ka pas than nje plak ne nje fshat, kush nuk lavdron pak vedin i digjet ksolla /pf/images/graemlins/laugh.gif

muaaq zemra ika tash se jam per rruge neser te kam xhan fort dhe e kalofsh sa ma mire kinge /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Andrra pasanikesh zemer /pf/images/graemlins/smile.gif Plot lule dhe dashni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Flmnd per dhuratat ti kthej kur te vish /pf/images/graemlins/wink.gif

Muaqqqqqqqqqqqqq /pf/images/graemlins/wink.gif Na enderrofsh ishalla /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]une per vete jam me neon /pf/images/graemlins/laugh.gif
moj po e vdiqet cunin ca behet kshu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti rri urt, me neon do e gjuaj vetem kordelja me shigjet e kam fjalen...se mos t shko mendja per keq ty moj, pastaj po shpetoi gjall ai, shohim ne se kush do dali ne krah tijin...prit ti niher don me u fut pa rradh a...kush po t len /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

tash ika prej verteti...ciao

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb]une per vete jam me neon /pf/images/graemlins/laugh.gif
moj po e vdiqet cunin ca behet kshu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po rri moj me ta :rolleyes:

Kush ta nali /pf/images/graemlins/smile.gif

Kush tha se vdiqem ate :rolleyes: Me duket se asht vivo e vegeto /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

ti rri urt, me neon do e gjuaj vetem kordelja me shigjet e kam fjalen...se mos t shko mendja per keq ty moj, pastaj po shpetoi gjall ai, shohim ne se kush do dali ne krah tijin...prit ti niher don me u fut pa rradh a...kush po t len

Ai /pf/images/graemlins/frown.gif Une i thash mbaje /pf/images/graemlins/frown.gif s'e dita per Kordelen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt n'dashte prej flokesh s'kane me u kap /pf/images/graemlins/tongue.gif
Vec dujuni se ke dhe ku s'ka rendesi /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

ca rradhe thu mi abst rrushi ku pys per rradhe una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

eh neo e kam then une qe keto femerija do ta hane koken ty ndonej dite
/pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

[qb]eh neo e kam then une qe keto femerija do ta hane koken ty ndonej dite
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo do ma hajne koken ato si puna teje qe me coni te tilla gjera---> /pf/images/graemlins/blush.gif

Neo.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

se kam bere une ate e ke bere vete se ke qef ti besh qefin vetes se vuan na vetkenaqesija /pf/images/graemlins/laugh.gif pfff moderator qe ve foto te tilla /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hah, paske hik, degjo:t'ia dish per faleminderit absit qe kishte njohuri te mjaftushme me te nxjerre nga "merda" ku ishe fut, se mu gjalle ne bote se me shifshe me ketu ke ky grupi, le qe desh vrava matilden prej teje, HORRRRRRRRRRRR, po tashi e ke me pisk punen se eshte e vertete ajo qe ia ke bo vetes ate postimin...kalamon i keq............ :smash: , lene mo c'e pyt, maroi dynjaja per ty........pffffffffffff.