fuego!

abs

nuk e di...
Re: fuego!

uuuauuuuu :eek:

m duket se do fusin n shishe ty me kto gjera qe te postojne :rolleyes:

pas auf dich auf neo.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

WOWWWWWWWWW KUJTON SE JAM PIKTOR /pf/images/graemlins/laugh.gif

NEO SI JE SOT TI MIRE TE KEQEN MAILDA : )

Kordelja

Valoris scriptorum

Matilda, ti ia paske cu miiiii, ia paska vlejt se paska hap nje teme per ty........ :eek: .

Ky zjarri qe kam tashi esht' inatcor, du me rraf njonin...................e di vete ai, vec mos e kapsha.............. :smash:

mostro

Putraku

Kordele povuajme te njejtat simptoma,prandaj propozoj ti bim njeri tjetrit,nqs ke deshir. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Kordele povuajme te njejtat simptoma,prandaj propozoj ti bim njeri tjetrit,nqs ke deshir. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
ashu bojeni putrako ti do me hang na te gjitha anet /pf/images/graemlins/laugh.gif

o kordele ca i kam cu une mi une qyqe u bo xheloze goca shif mi ket putren se esh cun flori /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Kordele povuajme te njejtat simptoma,prandaj propozoj ti bim njeri tjetrit,nqs ke deshir. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
--------
Eh mer cun, mire qe me kujtove; edhe ti do hash dru :smash: , po jo aq rende sa ai "njoni" se ma ke bo Klubin e Fansave qit qat........ :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

o kordele ca i kam cu une mi une qyqe u bo xheloze goca shif mi ket putren se esh cun flori ---->Matilda ti kam lon ty mi xhan ti bosh mullar po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]o kordele ca i kam cu une mi une qyqe u bo xheloze goca shif mi ket putren se esh cun flori ---->Matilda ti kam lon ty mi xhan ti bosh mullar po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shi shi po ti si bon dot mullar kshu eh goca sqeka e zonja hic hihihi

po neon pse e ben mullar ti /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Heh, tashi qe thu ti matilda jo vetem e mendoj por jam 100% e sigurt qe aty ke ajo fotoja je ti. :cool:

Neo, i mjeri ti qe paskan me te shku paret operacione plastik.......... :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif , ene ke me duru silikonin ballit masnej.......hahahaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif
help.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Heh, tashi qe thu ti matilda jo vetem e mendoj por jam 100% e sigurt qe aty ke ajo fotoja je ti. :cool:

Neo, i mjeri ti qe paskan me te shku paret operacione plastik.......... :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif , ene ke me duru silikonin ballit masnej.......hahahaaaaaaaaaaaaa
help.gif
[/qb]
ooooh nane sa kam qeshe me ate silikonin ballit /pf/images/graemlins/laugh.gif
kordele ai noshta i pelqen njashtu sic jane moj te vogla :rolleyes:

hajde neo tash e jep llogari ktu...

ksaj i thone hassliebe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ate foton ma tregoi nje koleg, eshte ne nje link ku mund te shtohet vetem emri ndersa ajo femra eshte e njejta...ai me tha, kushedi sa meshkujve ju ka thene kjo "femra" i love you keshtuqe mo i bin n qafe goces tone...e mos u bani kot xheloze...se ndoshta kte foton e ka nxjerr vet ai....
help.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

hahaaaaaaaaaaaa, lene fare mo se s'besoj me gje ne bote..........e shof qe ky zjarri qeka shume i forte e mua me duhet te terhiqem.....ku esht; ai :smash: i zoti i grupit, se po qe se puna eshte kaq hard dhe nuk e bryshon drejtimin, une ika. :cool:

P.s.dmth qe s'bej me pjese ke ky grupi.

Guest

dmth qe sqenka e vertete /pf/images/graemlins/wink.gif
shyqyqr qe e shpjegove absti se kjo kordelja u be si bishe aq zheloze eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

kordele kam nje propozim, ktheje gjith :mad: urrejtjen n force, se po t mbeshtesim dhe ne te tjerat :cool: , pra solidarizohna t gjitha bashke e ti japim neos nje leksion te mire...jeni dakort???
help.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

i shkreti ti ca ke me hek

me muzik bile

:rockband: :rockband: :rockband:

Kordelja

Valoris scriptorum

absi---->largohu nga fusha ti se kam ne shenjester njonin qe i kam zone prite ketu e me zor po e pres qe t'i fus nji k**e sacme krype me i ven ene te bij rehat masnej.......... :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

ok! n fush t mejdanit del ti me ate, ne te tjerat t bajme tifozllek prej s largu...bane gati ate shpaten e mreft /pf/images/graemlins/wink.gif nga te dy anet /pf/images/graemlins/laugh.gif jo ti rrush mjekren eee, po t ja kpusish njanin vesh :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

e gocat bertasin...foooooorca kordi fooooooorca kordele...se ai asht vetem ktu... s ka kush me i dhan pak zemer, pra me solidarizu
help.gif
me te nga gjinia mashkullore e kam fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gif

hihihi :cool:

--------------------

...urrejtjen e thelle qe ushqen gruaja per burrin qe s ka ditur ta dashuroje ne kohen kur ajo kishte deshire qe ai ta dashuronte...
.... .............. balzak

Kordelja

Valoris scriptorum

Absi-------------->hiqmu sysh t'thash se jam nxef shume ene s'me ma mire shenjestra e ta kepus ty kot e s'di cin po vras se edhe gjeneralitet s'ti marr vesh mire, kurse ket' tjetrin e njof icik po s'e marr vesh mire........... :smash: