ashu bojeni putrako ti do me hang na te gjitha anet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Kordele povuajme te njejtat simptoma,prandaj propozoj ti bim njeri tjetrit,nqs ke deshir. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
--------Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Kordele povuajme te njejtat simptoma,prandaj propozoj ti bim njeri tjetrit,nqs ke deshir. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
shi shi po ti si bon dot mullar kshu eh goca sqeka e zonja hic hihihiFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]o kordele ca i kam cu une mi une qyqe u bo xheloze goca shif mi ket putren se esh cun flori ---->Matilda ti kam lon ty mi xhan ti bosh mullar po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ooooh nane sa kam qeshe me ate silikonin ballit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Heh, tashi qe thu ti matilda jo vetem e mendoj por jam 100% e sigurt qe aty ke ajo fotoja je ti.![]()
Neo, i mjeri ti qe paskan me te shku paret operacione plastik.......... :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif , ene ke me duru silikonin ballit masnej.......hahahaaaaaaaaaaaaa[/qb]![]()
urrejtjen n force, se po t mbeshtesim dhe ne te tjerat
, pra solidarizohna t gjitha bashke e ti japim neos nje leksion te mire...jeni dakort???
/pf/images/graemlins/laugh.gif