naqe te keqen digju pak e nga pak si qiriu i naimit..... kjo tranofilja hodhi gurin dhe po fsheh doren naqe ,po dhe ti mos u shkri menjehere /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga naqja:
[qb] e di mo fontana un i baj gjerat ne publik nuk fshihem po djekem pak nga pak....sa me ka shku vlera deri tani :rockband: :rockband: [/qb]
Pse ma sha Gurin ti mu iher /pf/images/graemlins/tongue.gif Nuk eshte aq i vogel sa me e hudh me dore..qe ta dish!Fillimisht postuar nga fontana:
[qb] kjo tranofilja hodhi gurin dhe po fsheh doren naqe ,po dhe ti mos u shkri menjehere[/b] /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
booooooooooooooo cfare po hupen dhe ti /pf/images/graemlins/frown.gif po ngel pa fototFillimisht postuar nga FALKO:
[qb] E di si eshte puna ? Mua nuk me hapet asnje foto [/qb]
Pse ma sha Gurin ti mu iher /pf/images/graemlins/tongue.gif Nuk eshte aq i vogel sa me e hudh me dore..qe ta dish!Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[/qb]
kush ta ka shu gurin ty?...ate gur qe e hudh me katapulte aq i modh eshte, e i bie kokes "viktimes" me gjith çader dielli me vete /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Pse ma sha Gurin ti mu iher /pf/images/graemlins/tongue.gif Nuk eshte aq i vogel sa me e hudh me dore..qe ta dish!
Pastaj, pranej je ne detyre ti burimo...te zevendesosh doren time deri ne vere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tranofile e ka seriozisht ,pranadaj mos e vono se e kemi goxha djale. /pf/images/graemlins/wink.gif naqe ku te ka ngecur puna ,vetem fol ti :wave:Fillimisht postuar nga naqja:
[qb] o tranofile o zemer o shpirt kam ter diten qe te pres ne msn po hajde pra ta lejme daten e fejes dhe te marteses..... :lol: :lol: :lol:
p.s o vani e kam situaten ne dor por me duhet hala ndihma jote ok :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
naqe po nje nga nje hapat dhe ti se ja bere idete qe kishte turli, naqe ka nevoje ne fakt per te folur por po e leme se mase kupton se ca djali po humbet :thumbsup: :lol:Fillimisht postuar nga naqja:
[qb] ca me ba mo vani ajo nuk po ma var rri vend e numero une ngela duke i thene kur do flasim si do ja vejme emrin kalamajve po ajo nuk me pergjigjet...kape pak ti ne dor foli pak [/qb]
mire papi po fol avash se e moren vesh...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] ju pershendes te ghijthve qe ishit ne Milano
Pervec Fontanes qe e kam inate /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: Pershendes edhe une te gjithe /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]