Fotot ne Milano....Komente mbi to

naqja

Primus registratum
Re: Fotot ne Milano....Komente mbi to

e di mo fontana un i baj gjerat ne publik nuk fshihem po djekem pak nga pak....sa me ka shku vlera deri tani :rockband: :rockband:

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga naqja:
[qb] e di mo fontana un i baj gjerat ne publik nuk fshihem po djekem pak nga pak....sa me ka shku vlera deri tani :rockband: :rockband: [/qb]
naqe te keqen digju pak e nga pak si qiriu i naimit..... kjo tranofilja hodhi gurin dhe po fsheh doren naqe ,po dhe ti mos u shkri menjehere /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fontana:
[qb] kjo tranofilja hodhi gurin dhe po fsheh doren naqe ,po dhe ti mos u shkri menjehere[/b] /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse ma sha Gurin ti mu iher :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif Nuk eshte aq i vogel sa me e hudh me dore..qe ta dish!

Pastaj, pranej je ne detyre ti burimo...te zevendesosh doren time deri ne vere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] E di si eshte puna ? Mua nuk me hapet asnje foto :rolleyes: [/qb]
booooooooooooooo cfare po hupen dhe ti /pf/images/graemlins/frown.gif po ngel pa fotot

lissus

Primus registratum

..per ty naqe dhe ty stellina

ndoshta e keni ven re mungesen e avatareve tuaj
e desha te ju them qe fatkeqesisht serveri ne te cilin i kisha hedhur ma kan mbydhur .., per avatare te tjera drejtojuni Ke gjelina (ema) sepse sikurse e dini ajo eshte administrusja

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[/qb]
Pse ma sha Gurin ti mu iher :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif Nuk eshte aq i vogel sa me e hudh me dore..qe ta dish!

Pastaj, pranej je ne detyre ti burimo...te zevendesosh doren time deri ne vere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]
tranofile ate po bej dhe une ,po mos ma mundo shume naqen po deshe...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif naqe e mora vesh qe sjei vogel se sme besohej :thumbsup:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Pse ma sha Gurin ti mu iher :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif Nuk eshte aq i vogel sa me e hudh me dore..qe ta dish!

Pastaj, pranej je ne detyre ti burimo...te zevendesosh doren time deri ne vere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush ta ka shu gurin ty?...ate gur qe e hudh me katapulte aq i modh eshte, e i bie kokes "viktimes" me gjith çader dielli me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

naqja

Primus registratum

o tranofile o zemer o shpirt kam ter diten qe te pres ne msn po hajde pra ta lejme daten e fejes dhe te marteses..... :lol: :lol: :lol:

p.s o vani e kam situaten ne dor por me duhet hala ndihma jote ok :thumbsup: :thumbsup:

orikum

Primus registratum

[qb] o tranofile o zemer o shpirt kam ter diten qe te pres ne msn po hajde pra ta lejme daten e fejes dhe te marteses..... :lol: :lol: :lol:

p.s o vani e kam situaten ne dor por me duhet hala ndihma jote ok :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
tranofile e ka seriozisht ,pranadaj mos e vono se e kemi goxha djale. /pf/images/graemlins/wink.gif naqe ku te ka ngecur puna ,vetem fol ti :wave:

naqja

Primus registratum

e po numeroj ditet qe me kan ngelur per te iku ne shqiperi.mezi po pres ate korrikun :cry: :cry:

orikum

Primus registratum

sa me qejf e paske naqe ate diten e dasmes,epo domosdo me njenuse te tille. :thumbsup: tranofile ti degjon se ca flitet ketej apo hic ti ne vend numero? :smash:

naqja

Primus registratum

ca me ba mo vani ajo nuk po ma var rri vend e numero une ngela duke i thene kur do flasim si do ja vejme emrin kalamajve po ajo nuk me pergjigjet...kape pak ti ne dor foli pak :wub: :wub: :wub:

orikum

Primus registratum

ja ta shikojme nje here kete hallin tend. /pf/images/graemlins/wink.gif

orikum

Primus registratum

[qb] ca me ba mo vani ajo nuk po ma var rri vend e numero une ngela duke i thene kur do flasim si do ja vejme emrin kalamajve po ajo nuk me pergjigjet...kape pak ti ne dor foli pak :wub: :wub: :wub: [/qb]
naqe po nje nga nje hapat dhe ti se ja bere idete qe kishte turli, naqe ka nevoje ne fakt per te folur por po e leme se mase kupton se ca djali po humbet :thumbsup: :lol:

emssnc@libero.it

Primus registratum

Ehh mo Naqe-ziu cte zuri qymyri?!
mos e vrit menien se e din "tronafili"
se se ca "karafili" je po thjesht po bon te cmueshmen. :wink: /pf/images/graemlins/smile.gif
ju pershendes te ghijthve qe ishit ne Milano :wave:

orikum

Primus registratum

o xhon faleminderit per pershendetjen,dhe tyj shume gjera te mira te uroj.e shikon se ca hallesh kane djemte akoma probleme me "trendafila".te jete mosha thua? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

ju pershendes te ghijthve qe ishit ne Milano

Pervec Fontanes qe e kam inate /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: Pershendes edhe une te gjithe /pf/images/graemlins/wink.gif

naqja

Primus registratum

edhe un ju pershendes te gjithve flm xhon silveri dhe ti vani papi ki kujdes se po te iken dhendrri per lesh...... :wub: :wub:

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] ju pershendes te ghijthve qe ishit ne Milano

Pervec Fontanes qe e kam inate /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: Pershendes edhe une te gjithe /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
mire papi po fol avash se e moren vesh...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

daci25

Primus registratum

trandofile shikoje naqen se ka ra ne depresion ka vu kalendarin aty te kryt e per cdo dit shenon me nje x dite qe kalojne,dhe the kur po celin trandofilet me taku trandofilen u cmena pash zoten tranofile coji nje msn se na la per cdo nate pa fjet.do ju la pa fjet deri sa te vijne dita me taku trandofilen,se tapa vyshket pa mu