Fotografi spontane

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Fotografi spontane

Eshte vete natyra ne Dhermi qe te terheq per tu zhytur.Shpella e pirateve poshte eshte plot me iriqa,ske vend ku te vesh kemben ,e te mendosh qe ne u zhytem me mjete rrethanore /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

Fotografi nga "zhytjet" ne Dhermi :)

Kur te vjen dallga /pf/images/graemlins/laugh.gif
dallga.jpg

Nje administrator i forumit kthehet ne delfin
zhytja.jpg

^^MIA^^

Forumium maestatis

Drinis te ajo foto e pare e zhytjes me duket e njof ate cunin nga breket e banjes /pf/images/graemlins/laugh.gif.Di gje si quhet apo ishte subjekt rastesor?

hells_kitchen

Forumium praecox

DriniS fotot e tuaja une zakonisht i shikoj si momente relaksues para se te shkoj te flej. Me vjen keq qe e prisha ate moment sot.

Fantastike me Plot Gojen!

DriniS

Ecejak

Lips, ta garantoj une qe s'eshte ai cuni qe njeh ti, kushdo qofte ai :) (privacy ruhet ne kulm /pf/images/graemlins/wink.gif)

Sirjani flm

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pa problem fare /pf/images/graemlins/smile.gif,bera nje supozim te vogel /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Eh sa kujtime nga Dhermiu, une kam qene nga ajo pjesa e bregdetit ku ndodhej Havana. Me vone do ve ca foto, po nuk kane cilesine e atyre te Drinit /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mos me kujto Dhermiun se behem keq /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Lips, ta garantoj une qe s'eshte ai cuni qe njeh ti, kushdo qofte ai :) (privacy ruhet ne kulm /pf/images/graemlins/wink.gif)

[/ QUOTE ]

je ti me nje fjale, perderisa qeke kaq i sigurt /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

Po po, une jam, watch my bum /pf/images/graemlins/smile.gif
Ia garantoj Lips qe s'eshte personi qe mendon pasi s'dua te perfundoj me sy te nxire per nje marredhenie bashkeshortore te prishur nga nje foto e postuar ne AF :)

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pa problem,ti e pe qe une se zgjata me muhabetin /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

Ja dhe nje foto tjeter e kapur nga e njejta pike. Betonatricja eshte duke ecur me indietro dhe nuk po sheh as degjon qe treni eshte duke ardhur. Mire qe ecin me 20 km/ore trenat ketu dhe frenoi makinisti, sepse aksidenti ishte i paevitueshem. /pf/images/graemlins/angel.gif

412924772-gatiaksident.jpg

personazh

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ja dhe nje foto tjeter e kapur nga e njejta pike. Betonatricja eshte duke ecur me indietro dhe nuk po sheh as degjon qe treni eshte duke ardhur. Mire qe ecin me 20 km/ore trenat ketu dhe frenoi makinisti, sepse aksidenti ishte i paevitueshem. /pf/images/graemlins/angel.gif

412924772-gatiaksident.jpg

[/ QUOTE ]

kjo qeka ç'qeka per zotin. Tutje loni se te beri lokomotiva mut e te hane pulat /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Ah fotot e mia per lesh /pf/images/graemlins/frown.gif Ju lutem dikush nga admin te modifikoje pak postimet, tek secili url ne vend te fjales 'gesi' te vendose 'ahu'. Rrofshi