Fotografi spontane

bebi

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

m'fute pak n'gjynah, kur e shof si gjallese q1 m'shef me ata sy... por prep se prep jam katile me kocat e tyne /pf/images/graemlins/shrug.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kush e hangri ket'? (dhe kush e ka gatu /pf/images/graemlins/laugh.gif )

[/ QUOTE ]

Une dhe shoqeria ime.E poqem ne nje zjarr naten dhe e hengrem.shume shije e vecante ishte /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

23ixy5l.jpg

Ne drilon /pf/images/graemlins/wub.gif

Mea

Primus registratum

Mea, je e lutur te vendosesh fotografi te bera vete, jo te gjetura e modifikuara ne internet.

Cheers

DriniS

Ecejak

Nelka, si kane dale kashtat ashtu, pikture apo ndonje modifikim me Photoshop? Shume e bukur per te qene me ekspozim te zgjatur.

Shtrire ne plazhin e Dhermiut
saqiell.jpg

Kur kalon furtuna
cfareqielli.jpg

uhhhh... no comment
ohh.jpg

Drini kashta ka qene e "korrur" (pozicionuar me nje fjale) ne forma te tilla, pastaj ka pasur pak ere dhe pozicionimi i aparatit ka qene i tille qe te merrte ne avantazh diagonalet. Kam nje seri plot ne kete vend po s'kam fuqi ti skanoj se ralle perdor dixhitalen tani.

Blendi

Primus registratum

Ahhh qiell!!!

magnoliaa.jpg

[/ QUOTE ]

nelka ti e ke mare kete? Kjo eshte shume e amrrire. Ato textures ne barin ta marrin syrin ta shoqerojne lart, dhe me kthesa biles. me pelqen shume.

Drini, nice subjects.

^^MIA^^

Forumium maestatis

LiPS je Doktoresha Dolittle? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Me pelqen gjithcka e vecante dhe shume prej kafsheve jane te tilla ,ja vlen ti kesh ne kujtime te tilla /pf/images/graemlins/cool.gif

Blendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Po, njeriu qe e do kafshen mendoj tregon cilesi te mira karakteri.

Blendi

Primus registratum

le te themi vetem qe njera prej tyre eshte wallpaper ne nje pc ne shtepine time. /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahhahaha /pf/images/graemlins/smile.gif kush nga ato? sma merrte mendja qe do pergjigjeshe kaq shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Qelloi te ishte tema me pergjigjen e fundit, s'kam me shume se nje minute qe hyra ne forurum. eshte karma.
Ajo me iriqin, edhe pse e ben te veshtire te gjesh ikonat prej guraleceve. Une kam pas fiksim te zhytesha dhe te nxirrja iriqe me nje bicak te vogel.

E mban mend njeri Xhemal Maton (emisionet shkencore dikur ne tvsh) dhe grupin e tij te zhytesave? Ata i kishim miq dhe na linin mjetet e zhytjes. Oh, ca "crush" kisha ca kohe per Jolen. Une me shoket kam pas ndenjur mesatarisht 45 dite ne vit ne dhermi, me cadra, ose ne fshat, kurre ne hotel, kam shume kujtime me kafshe deti. /pf/images/graemlins/laugh.gif Biles nga dita 44 ngjanim dhe vete si kafshe deti. /pf/images/graemlins/tonguee.gif