Fotografi spontane

Darien

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

perëndimi i diellit parë nga 10km lartësi, diku mbi oqeanin Atlantik

0940_sunset_from_34000feet.jpg

e njëjta pamje 2 minuta më vonë; këtë radhë e ekspozuar më gjatë fotoja

0942_sunset_over_wing.jpg

erdha-edhe-une

Primus registratum

me gezon rikthimi i Drinit ne teme.
thanck per foton pozite opozite"me porosi"?!!?
you are the best man!

Blendi

Primus registratum

Ja disa foto qe i shkrepa ca dite pasi morra nje aparat qe ia vlen.

Kot, kishte rene nga ballkoni.
gjethe.jpg

Nje cun i vogel u hidhte buke.
patat.jpg

Kaloj ketej per te ardhur ne AF.
tastiera.jpg

Hieroglife te verteta qe preka.
egjypt.jpg

1500 Para eres sone.
syte.jpg

erisa

Primus registratum

shume te bukura kto fotot..a mnd teme thote njeri se si ti postoj dhe une nja dy foto qe kame bere dhe lare vete? :confused:

Blendi

Primus registratum

Postoi te albumi fotografik i AF (menuja lart - FOTOT), pastaj kopjoju url dhe veri ketu.

DriniS

Ecejak

Fotografite e meposhtme i kam bere dje ne Kruje. Sot kisha rastin te shkoja ne Berat por po e le per njehere tjeter. Shijojini...

bukuroshja-ks.jpg

Bukuroshja

deshire-ks.jpg

Shpreh nje deshire.

drini-tkl.jpg

Adashi

drini-tk.jpg

Prape adashi nga afer

tredjemte-ks.jpg

Tre shoket

vajze-kr.jpg

Vajze ne tregun e vjeter te Krujes

tirana-td.jpg

Tirana pare nga tarraca e Torre Drini.

jack owar II

Primus registratum

FranklinChurch2.jpg

prodigy, e preva fotografine edhe e turbullova prapavijen (banesat), sepse ato ma terhiqnin vemendjen prej asaj qe vlen n'ket foto, dmth prej tabelave...nese ke dashte me e pa edhe ambijentin se ku jane kto shenja, at'here asht dashte me u zbythe pak edhe me e perfshi te tane sheshin a udhekryqin...gjithashtu asht dashte ose me e ngrite ose me e ule doren edhe pak, n'mnyre qe shenja e kuqe (aty ku thote standin vehicles...) ose te mos paraqitet hiq, ose t'paraqitet e plote. perndryshe, e gjymtueme qysh asht n'ket pamje, vetem se e demton fotografine.
gjithashtu e zvogelova shkelqimin dhe e rrita kontrastin, n'mnyre ** me e hjeke ate vel mjegulle qe e ka pamja.

shpresoj ** t'kem rregullue pak gja...

Prodigychild01

Primus registratum

Rrofsh Kosovaro,

Si shpirt te kom. Une si kisha parasysh fare asgje nga keto qe permende ti. Ajo pamje eshte kryqezimi i rruges ku punoja vete. Per te gjithe Manatenaxhinjte e ketushem e dine vete... Megjithate rrofsh per photoshopin....

Kordelja

Valoris scriptorum

Kete foto nuk e kam bere une por e kam shume te preferuar, jane babe e bije ne diten e kurorezimit te saj. Ky eshte nje nga "old man" te preferuarit e mi /pf/images/graemlins/smile.gif

Debs%20%20Old%20Man.JPG

Jane shume paqesore dhe vini re stolin e bardhe ne sfond para shkembit /pf/images/graemlins/smile.gif dhe gjithe detajet e veshjeve.Fotos do ia vija dicituren "Tradite dhe thjeshtesi bardhoke" /pf/images/graemlins/smile.gif

O Drin po si do lesh Beratin per njehere tjeter, po e ben si puna e telenovelave, qe e presin gjithmone tek pjesa me interesante /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi qerrata, paske ble aparat per qejf e? Po pate nevoje per objekte frymezuese une behem vullnetare, te betohem qe jam shume frymezuese, duke marre parasysh qe ty te frymezoka ne kulm gjerat prej guri :lol: :lol:

zog

Primus registratum

shihni nje fotografi interesante sa i perket gjetjes. autori ne fakt ka bere nje cikel te tere me objekte te "gdhendur" ne ziftin e rruges. duken si tabllo.

macadam_16.jpg

macadam_18.jpg

tube_3.jpg

zog

Primus registratum

ndiqni lidhjen, per te pasionuarit e fotografise. ky tipi ben me te vertet foto te arritur e me koncept.

tek kjo psh, shih çfare gjetje te thjeshte me nje gjeometri te perpikte.
archi_11.jpg

archi_26.jpg