Fotografi spontane

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Fotografi spontane

CT-spring.jpg

Stamford , CT
Maj 2004 /pf/images/graemlins/smile.gif

Darien

Primus registratum

0855_allegheny_bridges.jpg

Pitsburgu është një nga qytetet me më shumë ura në botë. Këtu te shatërvani bashkohet lumi Allegeny (Allegheny, sipër) me lumin Monangahela (poshtë-djathtas) dhe formojën lumin Ohajo (Ohio, poshtë-majtas), i cili vazhdon të rrjedhë drejt perëndimit. Në këtë foto u përqëndrova tek urat mbi Allegenin.

I hidhni një sy shatërvanit (këtu i themi 'The Point') dhe vini re njerëzit që duken si milingona që të krijoni idenë e madhësisë.

Darien

Primus registratum

0868_closeup.jpg

kjo nuk ka ndonjë bukuri të madhe, po doja të shikoja si do dilnin gjithë këto fijet e holla të bardha nga afër

Darien

Primus registratum

0870_flower.jpg

vazhdoj me temën e luleve

0874_rockface_flower.jpg

kësaj ia vura emrin lule partizane meqë është në formë ylli; zbrita nga biçikleta kur ma zuri syri; faqja e shkëmbit është vertikale, ato krisjet në shkëmb janë pak a shumë horizontale, dhe lulja është sa një monedhë dy-lekëshe - 2 lekë, jo 20 qindarka

erdha-edhe-une

Primus registratum

tung te gjitheve popull.E une humbisja kohe te www.worth1000.com ne nje kontest fotografish ndersa tani mbeta pa tekst ketu!
kompliment te gjitheve veqanarisht Drini S

Ej Drini pse nuk ju mban nje lekcion atyre te worth 1000!
BRAVO man!

DriniS

Ecejak

lule1.jpg

lule2.jpg

lule3.jpg

Lule kaktusi
lule4.jpg

lule5.jpg

Llupes pjalmesh
lule6.jpg

lule7.jpg

Shenim: Fotografite e mesiperme jane bere me lente shtese per makro. Objektet e fotografuara jane me te vogla se ne figure. Origjinalet me rezolucion 2048*1536 pixels jane ne shitje /pf/images/graemlins/tongue.gif

DriniS

Ecejak

agreus, fotografia ka dale shume bukur, e prish vetem ai hekuri jeshil qe ndodhet prapa.

objektiv, besoj se s'te vjen keq, i bera nje nivelim dhe "mprehje" te fotografise tende, pasi po me dukej si e bere me film.
objektiv-lule.jpg

'Erdha-edhe-une', faleminderit per adresen, po shikoj plot fotografi te punuara bukur. Punimet dixhitale ishin shume te arritura.

Gishtez, lulet nuk shiten, ato blihen e pastaj dhurohen (te gjorat lule) /pf/images/graemlins/tongue.gif

erdha-edhe-une

Primus registratum

O Drini prit bre te them edh 1000 here BRAVO!
Ps: na vure ne hall be njeri nuk di cilen perpara ta ve ne desktop.
Kam nje ide te vejme edhe ne ty pak ne siklet nese jan PRO keta auditoriumi qe kam ne krah?!
Auditoriumi: Poooooo
Detyra: Tema per Ty :KONTRASTI
Ke kohe deri te henen per pergjegjje!
forcaaaaaaaaaaa

tung tung take five!

DriniS

Ecejak

[qb]
Detyra: Tema per Ty :KONTRASTI
Ke kohe deri te henen per pergjegjje![/qb]
Po ta jap pergjigjen tani se javes tjeter jam pushim.

Kontrasti dhe Pozite-Opozite jane dy gjera te ndryshme. Per kontrast mund te marresh dy objekte te njejta por me ngjyra te ndryshme apo nje objekt rrethuar nga nje ambjent qe nuk i perket atij. (shembulli do ishte nje person i veshur me xhup e pantallona te gjata, i lagur qull dhe me nje cader te zeze ne dore, duke ecur pergjate bregut te detit ku ne sfond duken njerez me rroba banjo)

Per pozite-opozite mund te kerkosh dhe ne internet per idera. Edhe duart jane pozite opozite, por meqenese truri (shtresa intelektuale e trupit qe personifikon popullin) i komandon ato, te dyja, si e majta dhe e djathta, bashkepunojne ne te mire te gjithe personit. /pf/images/graemlins/smile.gif

!knihT

d