Fotografi spontane

gezim lame

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

Odea nese do photo nga Burlingtoni kam sa te dush... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per ju kalamojt ma merr menia se do jeni aty rreth 20 vjeteve /pf/images/graemlins/wink.gif s'o gjo si qytet per te tjeter eshte mrekulli...

S'e di a ke degjuar a ka shqiptare te tjere ne Burlington.. deri me sot s'kam gjet asnje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dil te kjo tema
kam vene ca photo aty

:wave:

p.s.te merkuren bera edhe ca photo ne downtown toronto... /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Ximi me kenaqe me to domated dhe specat pervec se te shijshme jane dhe shumete bukura ne ngjyra.
na co naj kuti domate dhe speca me msn messenger :lol:

:wave:

DriniS

Ecejak

Mendova te provoj White Balance kur isha i ulur ne nje lokal ne Shkoder.

bar1.jpg

bardh e zi

bar2.jpg

Drite Tungstein

bar3.jpg

Tjeter lloj drite, por jo nuance Sepia.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Il Majmuno Hirko:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
Fillimisht postuar nga DriniS:
[qb]
21-mgjoll.jpg

Nga kryqezimi i 21-dhjetorit drejt shkolles vasil shanto. [/qb]
Te kjo rruge, nga fillimi ne fund mos ta krruj asnjoni. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per vize nga Vasil Shanto e deri tek kryqezimi i modh ke Tirona Re drejtohuni ke una.. Perndryshe mos u krruni /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe un e kom bo 4 vjet ket rrugen perdit kur shkoja ne shkolle tek 21 Dhjetori. U kom bo pishmon qe nuk kom ngel n'klase nja dy vjet se aq shume me pelqete me kalu ktu.. [/qb]
tironsit jan si yje /pf/images/graemlins/tongue.gif ma kan dit vleren, sa kam lind un, ja kan vu emnin ksaj rruges diten e lindjes time /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps: drin jane te mrekullushme fotot! komplimente per foton marre nga kafja e madhe shkoder!

Diddy19

Su@mi

Che cariniiiii ! :wub: :wub:

Ajo fotoja ne tre variante ngjyrash qe ka postu Drini nuk eshte e Kafes se Madhe..eshte marre nga nje klub tjeter diku aty perballe lokal "Mondiali".Kafja e Madhe duhet te kete hala ato karriget drunit qe ka pase dikur.. /pf/images/graemlins/smile.gif Shpresoj te mos gaboohem..do ishte kulmi!

DriniS

Ecejak

Sakte Su@mi. Sa mire qe e mbani mend xhiron e shkodres /pf/images/graemlins/smile.gif

cleaninkid.jpg

Foto e bere perpara kafe Mondialit ne Shkoder gjate pasdites.

romaguy.jpg

Subjekti po shikonte si kercenin dasmoret ne lulishten e qytetit te Shkodres.

the-dove.jpg

Çasti kur te sapomartuarit leshojne dy pellumba njeri pas tjetrit.

llastik.jpg

Kujtime te vjetra qe ndjellin njefare nostalgjie. Çfare mistreci /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Postuar nga Drini:

Sakte Su@mi. Sa mire qe e mbani mend xhiron e shkodres

Dhe jo vetem xhiron Drini!Une jetoj me kujtime /pf/images/graemlins/wink.gif

Ndonje foto tjeter s'ke? /pf/images/graemlins/frown.gif

bengu

Primus registratum

Foton e bera nga dhoma e hotelit ne Niagara Falls. Sma mori mendja se do dilte kaq mire.

niagara.jpg

DriniS

Ecejak

Beng, e ke fotografuar kastile me underexposure?

Su@mi, sipas kerkeses tende, po ve kater foto nga shkodra.

shkodra1.jpg

shkodra2.jpg

shkodra3.jpg

shkodra4.jpg

bengu

Primus registratum

[qb] Beng, e ke fotografuar kastile me underexposure?

[/qb]
Jo mer vlla po kameren se kam profesionale, plus ishte vone pasdite. Sa per nje amator besoj te jete e mire. /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

DriniS,ajo fotoja e pare qe ke postu sdi pse po me ban pak pershtypje...duket (theksoj duket) si e montuar.Arsyeja??
Qe prej "5 Heronjve te Vigut" nuk e dija qe pallatet ne Parruce te dukeshin aq afer,te krijon pershtypjen sikur pas asaj nderteses akomane ndertim /pf/images/graemlins/smile.gif (Perdejt)jane pallate,te cilat ne fakt jane ne Parruce,dmth shume larg prej aty.
Mandej,gjithe ato makina aty perpara...s'mbaj mend te jene aq shume makina ne ate pjese rruge per vete faktin se te gjitha ato mund te kalojne vetem nga ana e djathte e monumentit,prandaj si rregull duhet te vihen njena mbas tjetres e jo te formojne me shume se 1 "korsi" (spo di te gjej termin e duhur)Gjithsesi cdo gje mund te ndodhe.Anyway interesting photos!

Pallati me sahat???Se dija qe ishte katandise ne ate gjendje,dmth se kam pa me ate sy...edhe te mendosh se ndodhet ne nje nga rruget kryesore te qytetit.Gjynah /pf/images/graemlins/frown.gif

Flm DriniS /pf/images/graemlins/smile.gif

Nei

Primus registratum

[qb]

romaguy.jpg

Subjekti po shikonte si kercenin dasmoret ne lulishten e qytetit te Shkodres.

[/qb]
Shume prekese.

DriniS

Ecejak

Hey Jack, cfare aparati ke perdorur? Me pelqen fotoja e dyte me shume. Lule pishe /pf/images/graemlins/smile.gif

DriniS

Ecejak

tomorri-dajt.jpg

Mali i Tomorrit i pare nga Dajti. Fotoja me e mire qe mund te arrija, e megjithate me sy te lire dukej me mire.