Fotografi spontane

hatchet harry

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

foto shume sugjestionuese dhe mbreselenese,ti drino s-ja.a mund te postosh ndonje fotografi te robert kappa ose helmut newton?

Kuqalashja

Primus registratum

pah, the strong gaze into the lense is consciously seductive. the strained seslf-absorbed expression is that of a person revealed in a sexual state. well done.

jack, the page was not available for viewing. mind posting it again?

p.s. shall we travel to sazan anytime soon? /pf/images/graemlins/tongue.gif

jack owar II

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erulja:
[qb] pah, the strong gaze into the lense is consciously seductive. the strained seslf-absorbed expression is that of a person revealed in a sexual state. well done.

jack, the page was not available for viewing. mind posting it again?

p.s. shall we travel to sazan anytime soon? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
asht dashte me e kopjue adresen e me e qite n'faqe tjeter t'browserit...nejse, ashte treta fotografi n'faqen http://geocities.com/mindthegap_oops/hjeshem.html

Erind

Forumium maestatis

Drini, nuk te kam pare asnje foto ne bardh e zi, nuk te pelqen nje subjekt ne bardh e zi?

ps. ajo e durresit nga mali dajtit ishte shume e arritur.

Djep

Forumium maestatis

E adhuroj ket foto!
Subjekt fantastik, si dhe kombinimi i ngjyrave me ngjyren e karrigeve ne sfon eshte i persosur. Vertet profesionale.

d1.jpg

Blendi

Primus registratum

Ne www.drini.net kur do hyme?

Kam gati disa foto me subjekete, do t'i postoj sh shpejt. Drin, a di ne rast se dikush ka nderruar fjalekalimin e ftp sone?

Blendi

Primus registratum

Disa Fotografi te bera kalimthi. Nje godine e braktisur ne muzg, nje katedrale ne erresire dhe disa shkrepje te ngjyrimit te pabesueshem qe sjell vjeshta ne New England.

Stuhia.jpg

kisha.jpg

liqeni.jpg

pema1.jpg

pema2.jpg

perroi.jpg

Uje i pijshem

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb] Drini, nuk te kam pare asnje foto ne bardh e zi, nuk te pelqen nje subjekt ne bardh e zi?
[/qb]
Varet shume nga subjekti, megjithate e pranoj se kam nje preference te theksuar drejt ngjyrave pasi japin me shume shprehi, i bejne fotot me te gjalla, dhe nuk leshojne sensin trishtues si fotot bardh e zi. Fundja syte tane shohin ngjyra apo jo. Gjithashtu kur kam fotografuar gjera apo njerez, me shume se bardh e zi me ka pelqyer nuanca Sepia. Keto jane thjesht preferenca te miat te menyres si e shoh boten.

Blendi, fotot me ngjyrat e vjeshtes ishin fantastike, sidomos e para me liqenin... shume mahnitese. Do deshiroja te isha aty!

gjekec

Primus registratum

Blendo shum te bukra ato fotot me lart, kemi dhe ne newenglandezet me ca te mburremi /pf/images/graemlins/laugh.gif , jo me poshte vjen fresh e importuar nga italia,

lecinqueterre.jpg

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga DriniS:
[qb]
shishja-drinit.jpg

Si do e komentoja? Nje leter, mesazh i vjedhur nga shishja, shishe e braktisur, boshatisur, e pavlefshme. Nje shishe... bosh - sepse une e braktisa...[/qb]

Cruel_Intentions

Primus registratum

Drini, cfar lentesh ke perdorur per te aritur afersine e autostrades "laprak-durres", dhe ishullin e sazanit nda dajti /pf/images/graemlins/smile.gif
cfare kamera ke ? /pf/images/graemlins/smile.gif

lola

Primus registratum

Drinis o zemer! Po te ra rruga nga shkolla e gjuheve te huaja na e bej nje foto. Dhe po shkove ndonjehere tek Bar London (me kane thene qe eshte akoma hapur) ma bej ca foto se atje kam kaluar cdo dite qe ja vjen te kujtohet.

Kam 8 vjet qe nuk kam qene ne Tirane lali...po me dhemb zemra. :wave: