Fotografi spontane

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Fotografi spontane

Drino, car po i thot ai plaku asaj plakes re? Mu me duket se po e pyt 'ku ishe mrom?' ose 'pse e harxhove pensjonin duke ble gjona pa me pyt mu' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shume fotografi te goditura! /pf/images/graemlins/smile.gif

E bo dhe nonji foto ke Petronini perball, please! Nonji kur hujn nxensit ne mjes te merzit dhe kur dalin mbasdite gjithe qef se ja hudhen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga DriniS:

P.S. Kordele, rri se po na rrzojn nga pushteti kta pisat ene rrezik ngelim pa buk /pf/images/graemlins/wink.gif
Drin, po ja pra do te te jap nje sup une /pf/images/graemlins/wink.gif

DriniS

Ecejak

blv1.jpg

blv2.jpg

blv3.jpg

tirtre.jpg

DriniS

Ecejak

gjhen.jpg

Gjysme-hena, qe per cudine time pas ca provave mu shfaq ne fotografi edhe ne pjesen e erret.

cun-shitje.jpg

Nga keta gjen plot neper tirane

dy-plaz.jpg

Njoni duke i tregu tjetrit: "He mo, e pe si u hodh LeRe-ja nga trageti i Djepit mbi barrikada?"

nudisti.jpg

Plazhiste te te gjitha vendeve, merrni shembull /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Drini!!
Jane vertete foto te mrekullueshme,a mund te mi japesh te dhenat e aparatit tend??
Thnx!!

I love new york

Primus registratum

Drini kjo foroja e fundit qenka fantastike, shume domethenese.
a picture = 1000 words /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur te kesh mundesi dil iher andej nga Ali Demi, me sakte mu perballe ministrise se jashme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga DriniS:
[qb] Djepi, furgonit s'i kam hyp naiher as permrena tirones,[/qb]
Amon o Drino, o burr i dheut, po ne te shkretet varfanjake gjith jeten. Ne vec furgonin kena njoft mo, me 500 leksh ke dora (me vone u bo dhe 1000 leke). Une i shkreti i her, qe dy vitet e funit te gjymnazit i bona ne Tirone, c'do fund-jave me furgon, Tirone-Durres, Durres-Tirone. Apo kishte dhe autostrade lesh atehere; vetem 6 km kishte bo gjithsej Sala. Tashi e, po te kesh makine, nisu nga Tirona, kaloje ate gjullurdine e modhe gjer ke kthesa Kamzes, futi kruizin, edhe per 20 min je n'plazh, ke ura Dajlonit.

[qb]...por nese ke nai porosi per ne durres, anej nga fundjava po mor makinen e po e bej i xhiro, mgjse mos te te premtoj kot se te shtunen jam per tu deh me musht ne fier e te dielen jam per nje dasem ne shkoder.[/qb]
T'keqen vllai, ma boj kabull, se paske dhe makine. Futi i rrug Durr'si, bjeri kryq e terthor e mos lej ven pa shkrep aparatin.

[qb]Ndonje vend ne durres qe te ka ngel n'menje?[/qb]
Qe me ka ngel e? ... qe s'me ka ngel thuj. Ku ka ven ne Durres qe s'me kujtohet re, thuj qe (me sa kam degju) ka ndryshu shum tashi, e kur te kthehemi ndonje dite s'do ta njofim hic.
Po ama, po e more munimin me shku i her anej nga gjymnazi Naim Frasheri (osht anej afer stadiumit) e te mi bosh nja kater-pese foto shkolles, do ta di per ner. Po shkove pastaj, plasja dhe i her anej nga Vollga, je qe je, e boj ca poza anej-knej-gjithanej, se me kan thone qe i kan shkull nga rrenjet gjith ato klubet e Vollges anes detit.

A bofsh hajer!

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga PiNk-MaGGiT:
[qb] komplimente per fotot Drini!!!i was just curious...u kerkon leje njerezve kur ju ben foto?? :confused: [/qb]
Jo gjithmone.

Mesa di, akoma nuk ka dale nje ligj apo nen qe te ndaloje fotografet te marrin ne fotografi, dhe akoma s'e njohin ekzistencen dhe funksionalitetin e 'module of release' ketu ne shqiperi. Ose nqs eshte, nuk e zbaton njeri, dhe vete shteti nuk e imponon kete zbatim.

Une disa njerez i pyes, disa jo. Nga ana tjeter, keto fotografi nuk i kam bere per ndonje perfitim vetjak, jane thjesht koleksion personal te cilin mund tia tregoj dhe shoqerise (qe ne kete rast jeni ju). Prandaj s'besoj se ka ndonje gje te keqe ne kete mes.

first-ray.jpg

Rrezet e para te lindjes se diellit,
mbi nje babagjysh te prangosur me vesen e mengjesit.

TEA

Forumium maestatis

nje pamje nga periferia e periferis te qytetit ku jam aktualisht ..ka shume rruge te tilla kur jan dhe ideale per te bere xhiro me biçiklet /pf/images/graemlins/smile.gif m.gj.s te del içik fryma /pf/images/graemlins/tongue.gif

paesaggi.jpg

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] ....P.s Drini dhe njehere mundesisht disa foto nga Tirona Re, shkolla 11 Janari mundesisht.... :wave: [/qb]
Shif mase kap dhe presorin e fiskultures Leonin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Drino te lumshin duret se na knoqe.

Furor Aquila

Primus registratum

O Drino po pate mundesi shko nji here andej nga Zogu i Zi, Rruga don bosko, dhe mbase Polikumit. Si ishin ato rruget ne dimer...lemeri fare...Sbathur iknim ne shkolle....I kan rregulluar tani me duket apo jo??

champaign girl

Primus registratum

nuk e kisha fjalen a po shkel ligjin apo jo...por a u shpjegon njerezve se cfar ben me fotot e tyre sepse une personalisht nuk do doja nje te huaj te me bej foto pa leje dhe ti postoje ne nje forum, but that's just my opinion!!!Anyways,Keep up the good work....

gezim lame

Primus registratum

Nje nga gjerat qe e kam qejf ne kete qytet ku jetoj eshte dhe te shkoj te tregu "katunarve"(qe per cudi jane 90% me origjine gjermane).. s'e di po me kujton pak tiranen ........... /pf/images/graemlins/frown.gif
Per fat te keq eshte vetem ne vere dhe vjeshte i hapur ne dimer as qe behet fjale nga i ftohti.. :mad:

kete te merkure pata mundesi te bej ca foto me aparatin tim qe s'ia kam marre akoma doren..

DSC00536.JPG

DSC00541.JPG

DSC00549.JPG

ngordh per speca... :rolleyes:

DSC00555.JPG

DSC00551.JPG

I love new york

Primus registratum

o XImo sa lire aty nje kuti me speca shumengjyresh more :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ketu nuk i afrohesh dot specave te verdhe dhe portokalli, jane minimumi 3.99 lb :smash:

po vikam ta bej pazarin aty une me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

gezim lame

Primus registratum

do me i dit sa jane edhe domatet /pf/images/graemlins/tongue.gif se kom ble edhe ca /pf/images/graemlins/tongue.gif

DSC00255.JPG

7$CND 2 kuti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

DSC00231.JPG

ja ku jane specat e tjera... /pf/images/graemlins/laugh.gif

DSC00546.JPG

Helene :wave:

Odea

Primus registratum

Hehehe, ximo mami im ka nermen me ardh ne Burlington me jetu. Ne kalamojt po bojme revolte ndaj ketij mendimi por me sa shof qeka mo mire me e pranu se o jo vetem me bukur anej por edhe cmimet me te mira... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me qafsh, ate lulen do ma japesh mu se ka dale shume bukur. Edhe nje traste me domate plz se maroj per sallate domatesh :kiss:

Odea

Odea

Primus registratum

Hey, harrova me venos edhe une ca foto te miat ere. Ka kohe qe i kam bere keto dhe me metodat e babaqemos, dmth aparat te vjeter meqe skena as pare hic. Studenta mo... /pf/images/graemlins/frown.gif

Anyway, here they are.

__hr_hercules.jpg

Hercules in Garden of Greek Gods.

__hr_toronto+bridge---1.jpg

Toronto Bridge in Lakeshore

__hr_pic+from+our+trip+to+niagara.jpg

On the way to Niagara

A e shifni ca profesionisteje jam? lol

Odea