Fotografi spontane

DriniS

Ecejak
Re: Fotografi spontane

drejtpo4.jpg

Seriozi

Primus registratum

Drini ke plotesu deshiren e Erules ndersa mu me ka marre malli per fshataret qe shesin aty tek tuneli dhe ne sfond kati i dyte siper tunelit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Drini perballe telefonit eshte tuneliiiiiiiiii siper shtepija imeeeeeeee katiiiii dyte plsssss.
Rrofsh se me duket sikur isha dje.

Petroninsja

Primus registratum

Po nga Petro Nini ke ndonje menje me shku?
Se ka fillu si programi pershendetje nga aparati i Drinit..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S Drini ke shume talent, vertet foto fantastike, ata dy pleqte ne plazh ka qene nom fare.... keep up the good job :thumbsup:

Erison700

Forumium maestatis

Ej Drino sikur tia kishe inkuadruar vetem kembet horizontalisht ketij ketu do te kishte dale me interesante. Nese nuk e ke fshire nga camera mundesh ta besh qe ti japesh zoom fotos dhe kembet te qendrojne ne qender megjithse besoj se me kupton ku e kam fjalen

traget10.jpg

loaded

Primus registratum

Drini,te sugjeroj nje foto,ne hyrje te rruges se Dibres te 9-katshet kap qendren.Siper pallatit te kultures ke nje poster te madh te Spartak Ngjeles(eja me ne)me nje antene sateliti(shqip-saç)qe duket sikur i mbyll gojen perpara.Kur te bjeri rruga shihe njehere me ate syrin tat.Une e kam pare rastesisht.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] ti Xander se mos flasesh me goje ti re :smash: :tipsy: :thumbsup: [/qb]
Nuk jam bo akoma VIP, ather ruju se nuk te flas mo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

P.s
Hidhu anej nga rruga kavojes se anej m'gjen

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Drini ke plotesu deshiren e Erules ndersa mu me ka marre malli per fshataret qe shesin aty tek tuneli dhe ne sfond kati i dyte siper tunelit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Drini perballe telefonit eshte tuneliiiiiiiiii siper shtepija imeeeeeeee katiiiii dyte plsssss.
Rrofsh se me duket sikur isha dje. [/qb]
drejtpo8.jpg

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DriniS:
[qb]
myshy2.jpg

Trotuar dhe dyqane ne rrugen Myslym Shyri [/qb]
Drin' thanks! T'u befte dita njemije ty cun. Je si shpirt :kiss:

Kojshio, shif mer ti si na ndrin Myslimi. Vduqa, m'mori malli tashi qe pashe keto fotot.

Kuqalashja

Primus registratum

[qb] Drini ke plotesu deshiren e Erules ndersa mu me ka marre malli per fshataret qe shesin aty tek tuneli dhe ne sfond kati i dyte siper tunelit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
:lol: Komes bjeri ti, ladies first dhe me sa duket last....S'pashe gjo tunel un' aty. Pastaj fshataret shesin nga ana e Myslimit mer cun, po ngaterrohesh me duket.

Mua me kishte dale pallati madje dhe ballkoni, Drino ta paca borxh se me ke kenaq sa s'ka mo. :kiss:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DriniS:
[qb]
Rrofsh se me duket sikur isha dje. [/qb]
drejtpo8.jpg
[/qb]
Drino rrofsh kaq mund te them te puthmet ti jep Erulja.Ajo qe duket eshte pikerisht dritarja e dhomes time.Erule aty tek tuneli shesin fshataret po te shohesh mbas telefonit me vemendje duken arkat.Eh... aty m'ka le koka,tek shpia jo tek arkat.
Drino kjo eshte nji nga fotot me te bukura /pf/images/graemlins/smile.gif te pakten per mua.Faleminderit.

I love new york

Primus registratum

o Drini si u be kjo pune keshtu duhet me te pagu ty neve me duket qe te na nxjerresh mallin.

o Drini varja edhe lagjes Ali demi icik, ja mu aty pallatet 5kace perballe misitrise se jashme /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Djep

Forumium maestatis

O Drino taksirat, po furgonit per ne Durres a i hypen neihere? /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

Djepi, furgonit s'i kam hyp naiher as permrena tirones, por nese ke nai porosi per ne durres, anej nga fundjava po mor makinen e po e bej i xhiro, mgjse mos te te premtoj kot se te shtunen jam per tu deh me musht ne fier e te dielen jam per nje dasem ne shkoder.

Ndonje vend ne durres qe te ka ngel n'menje?
Ti capoi rri urt /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S. Ore, po ashtu te thatash do shof naiher un? Se me dreka e darka me keni bo si ai bufi i kenetes. (lol)

Isabelle

Valoris scriptorum

:lol: :lol:

Kjo siper qeka funi /pf/images/graemlins/smile.gif !!!!

Jeni duke luftu anafalbetizmin si shpi duket /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!