Re: Fotografi per gjeegjeza 4 me hater ... asgje deri tani...
B bebivogel Forumium maestatis 29 Jun 2004 #121 Re: Fotografi per gjeegjeza 4 me hater /pf/images/graemlins/laugh.gif ... asgje deri tani... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Fotografi per gjeegjeza 4 me hater /pf/images/graemlins/laugh.gif ... asgje deri tani... /pf/images/graemlins/tongue.gif
D Dolores Primus registratum 29 Jun 2004 #122 Re: Fotografi per gjeegjeza Hmm what can it be? BeBi paske pozuar pa lejen time :kiss:
Z zog Primus registratum 29 Jun 2004 #123 Re: Fotografi per gjeegjeza vibrakom /pf/images/graemlins/laugh.gif
M mariza Primus registratum 30 Jun 2004 #124 Re: Fotografi per gjeegjeza mendoj pikture-kemba mbi kembe :wave:
M mariza Primus registratum 30 Jun 2004 #125 Re: Fotografi per gjeegjeza edhen nje here une ,mos eshte ajo figura tek ikona e Dolores :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Fotografi per gjeegjeza edhen nje here une ,mos eshte ajo figura tek ikona e Dolores :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif
P personazh Valoris scriptorum 30 Jun 2004 #126 Re: Fotografi per gjeegjeza i ke ra m'kok gjilpone /pf/images/graemlins/wink.gif
D Diavolessa Valoris scriptorum 30 Jun 2004 #127 Re: Fotografi per gjeegjeza Ka gishtat e komes me ngja me nje kopertine ke nje liber, por s'maj men ca libri ka qon /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Fotografi per gjeegjeza Ka gishtat e komes me ngja me nje kopertine ke nje liber, por s'maj men ca libri ka qon /pf/images/graemlins/laugh.gif
P personazh Valoris scriptorum 30 Jun 2004 #128 Re: Fotografi per gjeegjeza opo do ju ngulitet vibra ne koke e do ju shkoje goja duke fol me robt e do lini nom... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Fotografi per gjeegjeza opo do ju ngulitet vibra ne koke e do ju shkoje goja duke fol me robt e do lini nom... /pf/images/graemlins/laugh.gif
P personazh Valoris scriptorum 30 Jun 2004 #129 Re: Fotografi per gjeegjeza si puna atyre pikturave qe kane psikologet ku men'ja jote dallon nji figure te caktume....kshu paska qene dhe kjo e foto-gjegjezave. na nxorri ne shesh perversitetet! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Fotografi per gjeegjeza si puna atyre pikturave qe kane psikologet ku men'ja jote dallon nji figure te caktume....kshu paska qene dhe kjo e foto-gjegjezave. na nxorri ne shesh perversitetet! /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Dolores Primus registratum 30 Jun 2004 #130 Re: Fotografi per gjeegjeza E gjeti gjilpera :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif
B bebivogel Forumium maestatis 30 Jun 2004 #131 Re: Fotografi per gjeegjeza yeah me duket me hile /pf/images/graemlins/tongue.gif j/k /pf/images/graemlins/smile.gif
Re: Fotografi per gjeegjeza yeah me duket me hile /pf/images/graemlins/tongue.gif j/k /pf/images/graemlins/smile.gif
Z zog Primus registratum 30 Jun 2004 #132 Re: Fotografi per gjeegjeza eshte doloreza kom permi kom, pa nallon e pa breket qe po i thahen ne ballkon...... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Fotografi per gjeegjeza eshte doloreza kom permi kom, pa nallon e pa breket qe po i thahen ne ballkon...... /pf/images/graemlins/tongue.gif
D Dolores Primus registratum 30 Jun 2004 #133 Re: Fotografi per gjeegjeza Ja ktu ....order the art online /pf/images/graemlins/laugh.gif http://www.eenok.com/predesigned.htm
Re: Fotografi per gjeegjeza Ja ktu ....order the art online /pf/images/graemlins/laugh.gif http://www.eenok.com/predesigned.htm
abs nuk e di... 1 Jul 2004 #134 Re: Fotografi per gjeegjeza kush e gjen avatarin tem, nga cila foto asht marr, besoj se shumica e ka pa kte foto.
Re: Fotografi per gjeegjeza kush e gjen avatarin tem, nga cila foto asht marr, besoj se shumica e ka pa kte foto.
R Rambla Primus registratum 1 Jul 2004 #135 Re: Fotografi per gjeegjeza une se kam pare /pf/images/graemlins/frown.gif mos eshte gje "pika uji mbi nje trendafil"? nuk e gjeta me duket :shrug:
Re: Fotografi per gjeegjeza une se kam pare /pf/images/graemlins/frown.gif mos eshte gje "pika uji mbi nje trendafil"? nuk e gjeta me duket :shrug:
G gezim lame Primus registratum 2 Jul 2004 #136 Re: Fotografi per gjeegjeza Nje foto tek kjo faqe por mesa duket qeka "zhdukur"
M mariza Primus registratum 2 Jul 2004 #137 Re: Fotografi per gjeegjeza mendoj se eshte marr tek foto spontane faqe 26-27 postuar nga Drini :idea:
Re: Fotografi per gjeegjeza mendoj se eshte marr tek foto spontane faqe 26-27 postuar nga Drini :idea:
abs nuk e di... 2 Jul 2004 #138 Re: Fotografi per gjeegjeza e keni gjet /pf/images/graemlins/smile.gif noten 10 per vemendjen te treve :angel: :angel: :angel: -------------------- shi ne vere...
Re: Fotografi per gjeegjeza e keni gjet /pf/images/graemlins/smile.gif noten 10 per vemendjen te treve :angel: :angel: :angel: -------------------- shi ne vere...
B blendiys Primus registratum 3 Jul 2004 #139 Re: Fotografi per gjeegjeza Mbase une nuk e kisha gjetur? Protestoj,konspiracion!! :smash:
abs nuk e di... 3 Jul 2004 #140 Re: Fotografi per gjeegjeza /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: :kiss: :wave: PS: ja kam fut kot (plako) me kte pyetje /pf/images/graemlins/tongue.gif ------------------------ po bie shi... :cry:
Re: Fotografi per gjeegjeza /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: :kiss: :wave: PS: ja kam fut kot (plako) me kte pyetje /pf/images/graemlins/tongue.gif ------------------------ po bie shi... :cry: