Fotografi per gjeegjeza

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Fotografi per gjeegjeza

Blendo tna kishe kallzu qe ishin vet i trete dhe ti po na qitshe vetem balluken e njonit. Do e kishim pas me te thjeshte me siguri !

Pik e zez' !
 
Re: Fotografi per gjeegjeza

O blend po ne kur shikojme kshu lloj kryeveprash nuk shikojme nga mesi e larte, shikojme nga mesi e poshte. Se mos keqkuptojne mendjet e liga, desha te them qe pjeset e poshtme jane ne nivelin e syrit :lol: :lol:
 

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Fotografi per gjeegjeza

Blendo mos u dekurajo ti tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Ne e kishim nga inati qe se gjetem !

:wave:
 

personazh

Valoris scriptorum
Re: Fotografi per gjeegjeza

pse e daku ke von ate "eshte shume e thjeshte"-en? jom tu u ndi i trashe ke zoti ne ket çast
 

blendiys

Primus registratum
Re: Fotografi per gjeegjeza

Ty te veshi (kape pak thashethemin)!
....ngrohes ndjenjash /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Fotografi per gjeegjeza

Mu m'duket si siperfaqe laptopi ose TV-je dhe meqe ky thote eshte "ngrohes ndjenjash" do shtoja variantin "burre"..po kjo eshte shume personale /pf/images/graemlins/laugh.gif e s'mund te jete "ngrohes ndjenjash" per keto ketu qe merr pjese ne kete konkurs kaq sfidues.

Edhe une ndihem si Nazhi /pf/images/graemlins/frown.gif
 

blendiys

Primus registratum
Re: Fotografi per gjeegjeza

Ndaleni veshtrimin tek ...... ajo gjeja e bardhe ne mes (lerini sfondet se ju nxjerrin ne qorrsokaqe) /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S
Dhe personi qe e ka blere objektin rreagoi ftohte /pf/images/graemlins/wink.gif
- Car esht kjo mer.....??
 

blendiys

Primus registratum
Re: Fotografi per gjeegjeza

Ja dhe e verteta sa pa dale "hipoteza te tjera" /pf/images/graemlins/wink.gif
 

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Fotografi per gjeegjeza

O Nazh, naten vibratori i bardhe s'duket i zi mer daje :lol:

Blendi, nuk mund ta gjeja dot /pf/images/graemlins/smile.gif duke e pare tani as me shkonte mendja dhe perderisa as i zoti i "gjese" s'e ka njoft mallin e vet dmth qe une e Nazhi se kemi "faked" IQ-ne :lol:

Go Nazhi /pf/images/graemlins/wink.gif
 
Top