Fotografi per gjeegjeza

Spiritvs

Primus registratum
Re: Fotografi per gjeegjeza

E para po me duket tani si nje strukture metalike ne nje oborr, nje gardh metalik me sfera neper te.

E treta duket vertete si maja e nje kacavide kryq

kaci

Primus registratum

E treta duket si ato gjerat qe te ftohin Fan i thon ne anglisht

DriniS

Ecejak

Ncuk ncuk ncuk, asnjera nga ato qe thate mesiper.

Ju rikujtoj qe jane fotografuar nga shume afer, pra jane shume te vogla si madhesi.

Te paren e gjejme ne shtepi prane ndonje objekti qe e perdorim me raste, kurse te treten e mbajme gjithmone me vete pavaresisht se ndryshon nga kjo ne figure /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

njish je njish /pf/images/graemlins/tongue.gif

gezim lame

Primus registratum

Hmm po po hasudes se pjekme ne furre i ngjaka me yndyre shum qe te ben mjekren te shkelqeje si pasqyre /pf/images/graemlins/tongue.gif , lum kush di ta gatoje si duhet... :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse ajo e para duhet te jete nje hallke e vogel e ndonje zinxhiri tip nga ai qe perdridhet ne gisht kur do me vra kohen, ose qe eshte tek ndonje prefse thonjsh, te pakten ashtu duket.

E treta ngjan me majen e ndonje celesi.

lil-butterfly

Primus registratum

sec kam nje feeling qe e para eshte gozhde , e gjeta??? :tipsy:

per te treten se kam idene fare :shrug:

Spiritvs

Primus registratum

Te treten e gjeta qe eshte celesi i shtepise, kurse per te paren po mendohem akoma.

DriniS

Ecejak

Agreus gjen te paren dhe te treten, e para eshte nje nga kokrrat sferike te nje zinxhiri qe rri pas prefses se thonjve, kurse e treta eshte celes (per bllokimin e makines). Edhe limoni me buken u gjeten kshuqe quizi im mbaroi /pf/images/graemlins/smile.gif

gezim lame

Primus registratum

Kerkoja hasuden organizatorit te konkursit /pf/images/graemlins/laugh.gif Meqe je ne vend te pare(provizor dhe baraz me dike tjeter :rolleyes: ) duhej dhe meritoje nje shperblim qofte edhe te vockel /pf/images/graemlins/tongue.gif

Darien

Primus registratum

Kjo duket e lehtë, po e ka një kleçkë. /pf/images/graemlins/smile.gif

1444.jpg

erisa

Primus registratum

sa i lezetshem ´ky quitzi ok pra po hedh dhe une mendimin tim te shofim mos fitojme ndonje gje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ai si bicim trendafili fallso duket ...mos eshte nga ato tranofilat qe hahen qe i vejn te tortat per tu duk bukur apo po flas percarte :confused:

Darien

Primus registratum

Që ishte trëndafil kuptohej - prandaj thashë duket e lehtë. Erisa të lumtë që e gjete pothuajse në të gjitha pikat: është trëndafil tek torta dhe është nga ata që hahet. Një pikë shtesë: Ishte tortë dasme - prandaj e pëlqeu ngjyrën Iola më duket. /pf/images/graemlins/smile.gif Ja fotografia e plotë:

1444_wedding_cake.jpg

beshbossi

Primus registratum

duke u nisur nga /pf/images/graemlins/tongue.gif duhet te jete dicka e cuditshme
Uje ne pishin eshte shume e thjeshte!
Perplasja e ujit ne pellg kur dike e kane hedhur ne uje eshte shume koti!!!
Epo tani s'jam ne terezi te lodhem me!!!! :book:

zog

Primus registratum

une them s'ka lidhje me ujin, ose eshte "lesh" pule (pllum), ose lesh qeni bardhosh.

DriniS

Ecejak

Une do thoja qe eshte bishti i atij qenushit qe ka nje AF-ist ketu /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Veshi eshte e ka gjetur Bebuthi /pf/images/graemlins/smile.gif bishtin s'e ka ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Miluja.gif