Fotografi per gjeegjeza

DriniS

Ecejak
Re: Fotografi per gjeegjeza

Humbi fare zogu te na thote nese eshte MontMartre ne Paris apo foto nga Toronto. Me c'shoh dhe une nga url, pergjigja eshte vete ne emer, zog pranoje /pf/images/graemlins/smile.gif

Foto te tjera per quiz.
quiz5.jpg

quiz6.jpg

quiz7.jpg

quiz8.jpg

blendiys

Primus registratum

Drino!,lejohen pyetjet ndihmese si psh,
-haet?
-fluturon?
Nejse,ja pergjigjet e mia-
2)hoje bletesh
3)ajo qe rrotullohet qe sherben per te leshuar ujin (nuk me kujtohet ne Shqip)
:mad:
Per te tjerat nuk kam ndonje ide.

DriniS

Ecejak

Blendy, te gjitha fluturojne nese i hedh ne ajer /pf/images/graemlins/smile.gif

E dyta nuk eshte hoje bletesh, por eshte dicka qe njeriu nuk rri dot pa te, dhe shume vende vuajne per te /pf/images/graemlins/smile.gif
E treta nuk eshte çezem dhe nuk sherben per uje, por perdoret vertet per te rrotulluar dicka /pf/images/graemlins/wink.gif

E para nuk hahet se eshte metal, e dyta hahet, e treta nuk hahet dhe e katerta ta ben gojen leng.

Kaq ndihme mund te jap, me shume do e bente teper te thjeshte gjetjen.

DriniS

Ecejak

ncuk /pf/images/graemlins/smile.gif (p.s. nuk ka shije te embel /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Darien

Primus registratum

e dyta - quiz6 - është bukë e bardhë; e katërta - quiz8 - ngjan ca si gjalpë i shkrirë, po nuk më duket tamam ngjyra; e para nuk është panine apo djathë se është prej metali; dhe e treta si metal më duket, po s'më duket se ka thellësi të mjaftueshme për të qenë rubinet

alinos

Forumium maestatis

e para eshte doreza e nje dere hoteli, pjesa e poshtme, pasi reflekton dora e dikujt qe e ka kapur siper /pf/images/graemlins/wink.gif

e dyta eshte buke e bardhe

e treta nuk e kuptoj hic

e katerta eshte tuli i nje pjeshke ose kajsie

ho vinto qualche cosa :rolleyes:

DriniS

Ecejak

E para s'eshte gjetur, e dyta eshte buke e thekur, e treta s'eshte gjetur, e katerta ... i je afruar Linos, po nuk eshte as pjeshke e as kajsi (eshte pak e tharte)

mengjesi

Primus registratum

atehere krik, kacavide yll (apo kryq, apo nje emer tjeter qe nuk me vjen ndermend tani) dhe kumbull?

Kordelja

Valoris scriptorum

Aiiiiii me ka ik quiz-i pa e pare :rolleyes:

Drini ajo qe keta thone shte buke e bardhe mua me duket si hasude /pf/images/graemlins/laugh.gif gjejeni juve ca eshte hasudja tani /pf/images/graemlins/laugh.gif leqe vjen Ximi ketu e gjen periher ca osht hasudja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajo e fundit mu duk si mjalte, por meqe ti thua si e tharte, mos eshte tul limoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajo gjeja qe rrotullohet mbase eshte saracineska ujit te komshies qe ti kur vjen pishem ne shpi ne mes te nates, ia mbyll dhe e le pa uje per te nesermen /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse, mua me duket si ventilator nga ato te vegjlit :confused:

DriniS

Ecejak

Gishteza, e fundit eshte limon, e gjete /pf/images/graemlins/smile.gif nderkohe eshte gjetur dhe buka, kurse e para dhe e treta mbeten akoma misterioze.

Spiritvs

Primus registratum

E para duket si gire, mgjs eshte shume e lemuar dhe e shkelqyer per te qene e tille; e treta duket maja e nje shigjete.

DriniS

Ecejak

Nese do qe te ndihmosh shoqnine, thuja ndonjerit ne vesh, mo dil ne shesh te burrave nga mrapa kraheve /pf/images/graemlins/tongue.gif

E para dhe e treta jane nga shume afer, dmth makroskopike.

Darien

Primus registratum

e treta - quiz7 - është tehu prerës i një pajisjeje kuzhine (grirëse mishi, nga ato që bëjnë lëng frutash, etj.)