Foto Nga Dritaria Ime...

Silk

Primus registratum
Re: Foto Nga Dritaria Ime...

hiii gio, i kemi marre forumet me rralle moj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

si e ke vene ate avin se plasa? /pf/images/graemlins/grin.gif

anabanana

Primus registratum

Shko te Kreu, Konfigurimi kryesor, opsioni i pare. Ky avi eshte i forumit po ke mundesi te vesh edhe tendin duke vene URL. Ai tjatri eshte under construction. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Silk

Primus registratum

kam nderruar shtepi 4 here, qe kur kam ardhur ketu ne graz. studente you know /pf/images/graemlins/laugh.gif

thnx gio /pf/images/graemlins/smile.gif

anabanana

Primus registratum

Silkie, sa MB i ke keto fotografi se une dua te ve te miat po s'te lejojne me shume se 100 KB keta, dhe ato jane gogja te medhaja. /pf/images/graemlins/laugh.gif I provova ti zvogeloj po nuk dukeshin gje. Nuk e di a i kondensoj dot pa humbur resolution. /pf/images/graemlins/frown.gif

i_own_u

Primus registratum

1la4.jpg

i_own_u

Primus registratum

po ta lexosh me vemendje titullin e temes... do e kuptosh dhe ti qe sjam as ai i veshuri e as ai i varuri /pf/images/graemlins/laugh.gif

e supozomojm qe ti je ajo brenda dhomes gjumit ne ate shtepi Ajer... kush preferon tjem un nga ato te dy...? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

asnjeri,jane te dy sh te shemtuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

se kape...

preferoje te isha un dashnori apo burri jot n'at moment...? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Do preferoja te ishe dashnori /pf/images/graemlins/tonguee.gif

i_own_u

Primus registratum

me dashke t'miren ti mu... nejse,

un kshu si karakter, sjam i keq do ta kisha fal /pf/images/graemlins/tipsy.gif

po ai tek dritarja s'duket dhe kaq tip i but /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

I fus nje te shtyre perposhte atij te dritarja une dhe opaa shpetoj dashnorin.Si te duket si ide /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

paske menie t'keqe ti e (dashur) LiPS...

po pse po kalamojt kush do ti rrisi...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

un ta them qe tashi... para se t'bosh ate veprim menoje iher muhabetin e kalamojve...

se un sti rris /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kush te permendi kalama ty o derbardhe,cke ti se i rregulloj dhe kalamanjt une.Jo per gje po do jem dhe mami sexy /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

LiPS... pse ato zona kalamojsh qe nigjova te dhoma tjeter un kujt jan...?... t'komshiut...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

n'fakt qe aty duhet tu ktheja mrapsh un... po thash ecc mo po rrezikoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

e tashi ngela var /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahahahaha,ama qejfin sa ishe pa var e beme der ne kokerr te qefjit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Me pelqen qe rrezikon,me pelqen te rrezikoj too /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

LiPS... bo ate qe t'erdh n'men me bo... se ska koh t'menosh qefin qe bom /pf/images/graemlins/laugh.gif

m'shpeto mu t'pakten se ky po u fut n'shpi te vdiq... me çpo kuptoj /pf/images/graemlins/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hhahhahahahah, i mbyturi te mbyt noto ,ske ku vete po vdiqa une edhe ti me te shumtit /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

si t'dush bo...

un po hudhem se e kam i shonc t'shpetoj... po ti mi e shkret me ket burr qe paske do vdiske me dhimbje, shum dhimbje /pf/images/graemlins/lol.gif