Foto Nga Dritaria Ime...

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Foto Nga Dritaria Ime...

hahahhahahahah shif mire mos eshte plaku ai more se ngjajne shume me njoni tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

pfffffffff me duket se ke ngatrru komshie ti LiPS

ku ka pleq ktu mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Po fotot ku shkun? lol

Nejse...po perfitoj nga rasti te vendos nja dy foto. Puna o...pas gjithe ketyre viteve ne albforum, akoma sdi se si ti vendos fotot lol. Si te ia bej, people?

Do mundohem mos i vendos dot si link...te shofim.

my window view

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mengjesi... nga dritaria JEME

http://ebaumsworld.com/2006/07/niceride.html

[/ QUOTE ]

te marte dreqi ishallah se gati sa nuk me ra te fiket nga frika.... /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

FIXHI USA

Primus registratum

ja nji nga imja

396640239_3b13848f38.jpg

ALTIN

Primus registratum

ku e ke foton ti lart /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Odea

Primus registratum

Amon ere, m'qafsh mu, si i vendos keto fotot se me verte nuk ia kam idene fare...

Odea

Primus registratum

Ok, altin, bera ate qe me the dhe ishalla dalin fotot.

Keto fotot i kam bo nga apartamenti me cell kshu qe the quality sdo jete shume i mire, po jane te lezetshme anyway.

[imazh]http://s167.photobucket.com/albums/u160/odeaandme/?action=view&amp;current=DSC00127.jpg[/imazh]

Odea

Primus registratum

Hmmm...fotoja nuk ka dale altin. Ti shef gjo se une per vete se shof hic.

TranofiljA

Primus registratum

te ndihmoj une pak /pf/images/graemlins/smile.gif (ne fund te faqes ku ke foton, eshte nje lidhje direkt per te publikuar foton dikur tjeter. /pf/images/graemlins/smile.gif)

Kjo me poshte eshte foto nga dritaria e ODEAS /pf/images/graemlins/laugh.gif
DSC00127.jpg

Odea

Primus registratum

Yayy, thanks tranofile. Si gjithmone, shume helpful /pf/images/graemlins/smile.gif
Si e bere te mundur shfaqjen e fotos kur tek e imja nuk doli?

notorious

Primus registratum

terribile...

shum zhurm paske posht dritares ti Odea... po ajo ndertesa perball, çfar esht Sinagoge...?

Odea

Primus registratum

Kush ndertese mer burre i dheut se ke me qindra perballe. Plus, e vetmja ndertese fetare aty eshte ajo kisha ne te majte. Nuk duket gjo e di, kualitet celulari mo, po hec. Te tjerat kane dale me mire per mendimin tim...po e marte e mira sdi si ti vendos...lol

notorious

Primus registratum

aha po pse Kishe esht ajo...? mu duk si Sinagoge se shikoj qe ka nje Yll prandaj

nejse,

boke qef t'modh aty ti Odea... rrug makinash, tren, po dhe Kisha kur bien içik ne qetesi fillojn Kembanat /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. linkun e fotove dergoja Tranos ne privat se ajo esht e kualifikuar per kshu gjojnash /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

e ca gjonash jane ato noto? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Odea, atje ku i ke fotot, mjafton te shikosh ne fund te faqes dhe thote:
IMG Code - Forums &amp; Bulletin Boards

Futi nje te kopjuar lidhjes poshte dhe veje direkt ne postim, pa patur nevoje per [imazh] e ku di une.