Foto Nga Dritaria Ime...

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Foto Nga Dritaria Ime...

E bera pak vete flue sepse po te lexoheshin dhe emrat ata qe jetojne ne tr e gjejne direkte ku e kam shpine /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sdq eshte pak si shume rremuje dhe shume zhurme kur kerkon te kesh qetesi /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif sa do thoja qe te paskam komshije tek shtepia e mamit /pf/images/graemlins/smile.gif
dallohet lagjia per ata qe jetojne aty /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif atehere kur te vish ne Tr me bej nje te thirrur nga dritarja dhe dalim pime kafe bejme cik thashetheme lagjeje /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po vij dhe une me ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:) sa do thoja qe te paskam komshije tek shtepia e mamit /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

E ku e ka shtepine mami jot? /pf/images/graemlins/grin.gif

Dani83

Primus registratum

DAHLIE chit chat-istja /pf/images/graemlins/winkwink.gif

412897768-fotongadritarjaime.JPG

Blendi

Primus registratum

pa u llastuar fare, kam memorje shume te shendetshme. mbaj shume info. /pf/images/graemlins/smile.gif Te lagja jote, dikur, por dikur fare, dikush ka patur nje peme me muçmolla para ballkonit. isha ne klase te pare kur e pikasa per here te pare, po kaloja perdore me babin.
Tani, une e kam matane sabodin gabranit, te 21shi, dhe nje vit me vone vajta e gjeta mucmollen, dhe vitin tjeter, dhe vitin tjeter, derisa e zhfduken anarkistat dikur. /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

Blendi

Primus registratum

PS, edhe lagja ime ka qen me keto pisha, dhe te njejtat prerje kendore te pjeseve me bar nga rruga, kane qene binjake, dikur, se lagja ime nuk e pat fatin, eshte hala gerdalle, marr vesh.

Blendi

Primus registratum

Ajo rruga eshte qe con nga ura te uzina.
lovely place /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

gabim
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif rruga vogel s'ka emer, pallatet quhen te rruges "M. Gjollesha"

Flm. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:) sa do thoja qe te paskam komshije tek shtepia e mamit /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

dallohet vertete /pf/images/graemlins/wink.gif Ke ajo rruga i kam prish gjithe sandallet une /pf/images/graemlins/grin.gif

Drini, fotot e tua do me bejne te pres nje bilete me nje drejtin /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Goce ju siguroj qe rruga vogel qe kam gjet' un' eshte tamam po Blendit i vjen inot ta pranoje /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Blendo, pse t'vjen turp ti - une kam jetu ke Rreshit Collaku, ka emer me te shemtut se Rreshit /pf/images/graemlins/laugh.gif?

DriniS

Ecejak

Mos e bej ate gafe. Bileten bleje gjithmone vajtje-ardhje pavaresisht nga ajo qe ke ndermend te besh. S'i dihet asnjehere dhe per me teper, biletat vajtje-ardhje jane me lire /pf/images/graemlins/wink.gif

Fotot meposhte jane nga dritarja ime :) Ishte koha kur u bera qull duke vajtur ne shtepi dhe thashe ta fotografoja shiun me gjyma qe "ta mbaja mend" c'hoqa.
ngadritarja1.jpg

ngadritarja2.jpg

pinkparadise

Forumium maestatis

bbbbbbbooooooooooo orjentimi xero,
as per rruge,
as per lagje
as emrat sja di....

nejse, do gjej noj shoqerus qe i di rruget kur te shkoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

anabanana

Primus registratum

Silkie, po edhe ketej ti moj e gjore? /pf/images/graemlins/tonguee.gif Thashe se do isha vetem une ketu. LOL Hi njehere. /pf/images/graemlins/smile.gif