lorena^^ /pf/images/graemlins/wink.gif e kapitova qe ska problem spo ta them ne shehs te burave po e them ne tek e tek apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga Zeqo-ja
lorena e kuptoj te ka tradhetu i dashuri prandja sop ma var me mua s ejam me milanin
Me ka tradhetu i dashuri??? Jo Zeqo,s paske kuptu gjera fare..une jam Felicemente Single..Non era una proposta però! /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
e moj se atere do kem me pak emocione une kshu qe do e maresh me mir vesh :tipsy: mos e mer me shum frik mi se do ja ndalesh mban jam i sigurt kam besim tek ty /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Tek a tek eshte e pamundur ..une kam nevoje per nje perkthyes sa here qe ti ben ndonje postim tek AF-ja ,jo me pastaj te jemi a quattr'occhi bashke!Larg qofte! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po mir moj dolce_vita une jam me i bukur sdo kem cdo gje em te bukur se na marin mesysh /pf/images/graemlins/tongue.gif apo jo lorena^^? :kiss:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Firmen me te bukur e ka Hotja
ju te tjeret mbani rradhen pas meje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
prpa ti me fantazit e tuaaaaaaaa shiko kontrollo pastaj beso mi YllOFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga Zeqoja:
e moj se atere do kem me pak emocione une kshu qe do e maresh me mir vesh mos e mer me shum frik mi se do ja ndalesh mban jam i sigurt kam besim tek ty
Ketu qendron problemi Zeqo:ti mund te kesh besim tek une ,as qe e ve ne dyshim po jam une ajo qe sd kam besim tek ty,s ma mban te rri vetem koke me koke me ty.I vogel i vogel po ...ku ta dij une!
Pastaj per sa i perket ceshtjes se emocioneve kam frike se te me shohesh mua jo vetem qe do emocionohesh po ka sh mundesi te te bjere te fiket fare.S'dua nje te vdekur ne ndergjegjen time /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Harixheshka siten e saj mbur :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] firma ime krieson!! :devil:
mbani rradhen ju te tjeret :tipsy: [/qb]
Firma e JoniDes me 3 A ne fund te nick name....looool sa kom qesh...come un campo di carote. Ovunque ti siedi sempre qualcosa in culo prendi.
tpakten una si bi me gur hallateve si puna jote :devil:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]Harixheshka siten e saj mbur :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
KeSi :kiss: [/qb]
una do te ulsha ty te parin,ne per vedi u ulsha ke kurrizi jot :devil:Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]Firma e JoniDes me 3 A ne fund te nick name....looool sa kom qesh...come un campo di carote. Ovunque ti siedi sempre qualcosa in culo prendi.
imagjino ti ndodhte hoit qe e lu e la aren pa karrota fare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po sje burr ti :tipsy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]tpakten una si bi me gur hallateve si puna jote :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]Harixheshka siten e saj mbur :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
te mijat si mer era ne po i lujta :devil:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]po sje burr ti :tipsy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]tpakten una si bi me gur hallateve si puna jote [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]Harixheshka siten e saj mburFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] firma ime krieson!!
mbani rradhen ju te tjeret : [/qb]
po ti ngele duke i lujt sikur si ke te tuat moj derbare :goofy: [/qb]