Firma më e bukur a AF......

albscutar

Primus registratum
Re: Firma më e bukur a AF......

Fillimisht postuar nga McByrek:
[QB] Firma me e bukur eshte e njonit qe nuk vjen me ne AF. "Udhetar, rruge nuk ka. Rruget jane bere duke ecur".

Per mendimin tim kjo eshte firma me e bukur.

Princesha

Primus registratum

Per mua voten e merr nje anetar qe quhet "genci", firme shume prekese :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

princesha mua nuk me quain genci po dhe un prekse e kam per ju femnat firmen /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

kesi

Primus registratum

Zeqo.... kjo firma jote eshte tejmase prekese jo vetem per femrat por edhe per meshkujt....nejse mua me pelqen
puc kesi

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] princesha mua nuk me quain genci po dhe un prekse e kam per ju femnat firmen /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
Po e shoh qe e paske prekese shume firmen :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Hotgirl e jotja e jotja po kur tme japesh mau teseren :smash:
sme ke kthyer pergjigje miiiii te kam derguar dhe leter :cry:

Diddy19

Su@mi

Firma me e bukur??? C'rendesi ka kush e ka firmen me te bukur....une kam shkruar dicka qe mendoj dhe ndjej ne kete momente,dikush ka shkruar dicka qe ka lexuar dhe i ka pelqyer....Si mundet dikush te me thote mua apo nje tjetri qe firmen e ke te keqe apo te bukur??? Une s do te guxoja....mos e beni as ju!

Pse nuk hapni nje teme "Kush e ka pseudonimin me te bukur???" Muhabet kot!

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Firma me e bukur??? C'rendesi ka kush e ka firmen me te bukur....une kam shkruar dicka qe mendoj dhe ndjej ne kete momente,dikush ka shkruar dicka qe ka lexuar dhe i ka pelqyer....Si mundet dikush te me thote mua apo nje tjetri qe firmen e ke te keqe apo te bukur??? Une s do te guxoja....mos e beni as ju!

Pse nuk hapni nje teme "Kush e ka pseudonimin me te bukur???" Muhabet kot! [/qb]
SU@MI e di qe sta ben goja mi po firma ime ehste shum kshu dhe e emer fjallen pa mednuar /pf/images/graemlins/wink.gif
hoto po deshe mi u po kjo :smash:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb]Si mundet dikush te me thote mua apo nje tjetri qe firmen e ke te keqe apo te bukur??? [/qb]
Po ndonji kritike te vockel a pranon ë,p.sh. sikur ti vije dhe nje "e" asaj fjales Njrezit /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]
Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb]Si mundet dikush te me thote mua apo nje tjetri qe firmen e ke te keqe apo te bukur??? [/qb]
Po ndonji kritike te vockel a pranon ë,p.sh. sikur ti vije dhe nje "e" asaj fjales Njrezit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: :lol: mistreco mos ma remo lorena^^ se e kam shoqe :smash:

Guest

firma ime rock po rrini rehat :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Mistreci:
Po ndonji kritike te vockel a pranon ë,p.sh. sikur ti vije dhe nje "e" asaj fjales Njrezit

Pahh sa te veshtire e kam ta pranoj se kam gabuar /pf/images/graemlins/laugh.gif Mistreci :thumbsup:

Po edhe kjo e ka nje shpjegim..kam qene incazzattissimissimissima kur e kam shkruar ate...histori e gjate /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga Mistreci:
Po ndonji kritike te vockel a pranon ë,p.sh. sikur ti vije dhe nje "e" asaj fjales Njrezit

Pahh sa te veshtire e kam ta pranoj se kam gabuar /pf/images/graemlins/laugh.gif Mistreci :thumbsup:

Po edhe kjo e ka nje shpjegim..kam qene incazzattissimissimissima kur e kam shkruar ate...histori e gjate /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
lorena e kuptoj te ka tradhetu i dashuri prandja sop ma var me mua s ejam me milanin :shrug:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] hoto e ka me te bukurin ju kot ziheni [/qb]
ashtu!
ho e nigjut e?! :devil:
ngjojeni ngjojeni /pf/images/graemlins/tongue.gif