mydeir margjoni
X-Ray
Re: Firma më e bukur a AF......
chek pm!
chek pm!
Moira po nga sa vjeçe i bie te jen ekto qe nuk pelqein firmen time eeeee YllO :tipsy:Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Mos ca koke Zeqo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif ke fansat e tu... [/qb]
kur lexoj firmen tane them vec vari se manej merrem une !!!!!!!!!!!! :devil:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] devil e di se kur lexon firmen tiem te lotoin syt /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
gjojaaaaaaaaaa do i gjush me gur eeeee e kush i ha ato koqe ulliri mi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]kur lexoj firmen tane them vec vari se manej merrem une !!!!!!!!!!!! :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] devil e di se kur lexon firmen tiem te lotoin syt /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif eheeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] me vjen keq zeqo vazhdoj ta kem une me te bukuren... :kiss: [/qb]
me gur???????me guraleca se mjaftojne!!!!!!!!!!1Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]gjojaaaaaaaaaa do i gjush me gur eeeee e kush i ha ato koqe ulliri mi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]kur lexoj firmen tane them vec vari se manej merrem une !!!!!!!!!!!! :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]me gur???????me guraleca se mjaftojne!!!!!!!!!!1 [/qb][/QUOFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]gjojaaaaaaaaaa do i gjush me gur eeeee e kush i ha ato koqe ulliri mi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga angeldeviled:
hej me mir me top /pf/images/graemlins/laugh.gif
:lol: :lol: :lol: :lol:MA VAI A FARTI UNA SCOPATA OGNI TANTO!!!!!!
eshte shume aktuhale!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] edhe firma e angeldevilied ishte kuptimplote
:lol: :lol: :lol: :lol: [/qb]MA VAI A FARTI UNA SCOPATA OGNI TANTO!!!!!!