Filozofi yt i preferuar

Cleopatra

Forumium praecox
Re: Filozofi yt i preferuar

filozofi im i preferuar esht Ja Rule sepse ai ka then qe pergjigja e universit do zbulohet kur tgjith tkemi kurva dhe para

per filozofi te tjera si kjo vizitoni

Kjo eshte filozofi "niggas"Zezakesh...e eshte shume e vertet.
 

Has

Primus registratum
Re: Filozofi yt i preferuar

Rene Dekart
dhe shprehja e tij e famshme:
"Cogito ergo sum"-Un jam duke menduar dhe prandaj egzistoj.

Ai krijon dyshimin ndaj cdo gjeje sa do e vertet qe mund te jet dhe vetem ather duke u nisur nga keto dyshime qe vin e zgjillen, nga "Dyshimet e qendrushme", arrin ne "Rindertimin e njohjes".

Filozofi jete e persosur sidomos ne kohet e sotme.
 

Sonia007

Papirus rex
¨Ah, gratë. Ato i bëjnë lartësitë më të larta dhe ultësirat më të sheshta.
¨Mashkulli i vërtetë do dy gjëra: rrezikun dhe lojën. Për këtë arsye ai do gruan, si lojën më të rrezikshme.

<3 Fredrick Nietzsche <3
 

abs

nuk e di...
¨Ah, gratë. Ato i bëjnë lartësitë më të larta dhe ultësirat më të sheshta.
¨Mashkulli i vërtetë do dy gjëra:
rrezikun dhe lojën.
Për këtë arsye ai do gruan, si lojën më të rrezikshme.

Fredrick Nietzsche
.
 

Ciarli

Forumium praecox
Sokrrati mbetet filozofi im i prreferruar, edhe pse popullore dhe i paafte per ta kuptuar skolastiken dhe filozofine e saj qe eshte nje levizje sociale ne thelb dhe sociologji e aplikuar qe mundohet te zgjidhe probleme te medha kulturore arriti tu thote atyre dokrra dhe ne ishim filozofet e vertete perpara se ta pinte helmin, pijen e hidhur.
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Philosophy qe do te thote shoku i mencurise. Sophie, emri i gjyshes time. Shoku i saj (i shoqi), gjyshi im Thoma Zoto!!
Filozofet e mi me te medhenj pra jane gjyshja ime Sofi dhe i shoqi Thoma. ZOTO.
 

TinkerBell

Papirus rex
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything.

~Plato


He who has a why to live can bear almost any how.

~Nietzsche
 
Top