Filmat me te fundit qe keni pare (84)

champaign girl

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Fillimisht postuar nga renea:
[qb] 50 first dates.

E di ne reklame duket si film i trashe por eshte prekes dhe te be nper te qeshur. Shikojeni. [/qb]
bashkohem...mduket se isha e vetmja ne kinema qe qava.

Alba Shehi

Primus registratum

50 First Dates e keshillova dhe une.
Nese ju pleqen A.Sandler - ky film eshte nder me te miret.

Sonte pash "The Passion of The Christ", kinematografisht i realizuar.
Une e njoh mire Ungjillin, ndaj nuk u surprizova.
E debatueshmja ne Ameriken Veriore (lexo SHBA)qendrote tek trajtimi i cifuteve ne film. Se mos perfytyrohen teper te liq. Egzagjerim!
Sikur te thuash, Nazistet jane teper te keqinj tek "La Vita e Bella". personazhi kryesor eshte Hebre, dhe para vdekjes leshon mesazhin "Fali At se nuk dine c'bejne", dy here. Filmi i qendron besnik Ungjilit sipas Gjonit. Pershkruan ne detaj gjakesor 12 oret e fundit para kryqezimit.

Me pelqeu perdorimi i Aramishtes dhe Latinishtes ne vend te gjuheve moderne. Kjo e ben filmin me universal. Te gjithe e lexojne ne titra, pa dublime.

Ne film ka pakez humor: Jezusi i torturuar kujton nje moment ne te shkuaren kur ka perfunduar se ndertuari nje tavoline. (Ai ishte marangoz nga profesioni).
Maria habitet me "shpikjen". (Ata perdornin vetem sofra):

-Ceshte kjo tavoline kembegjate? Si haet mbi te?
Jezusi: -Keshtu, me karrige kembegjata (i ben shenje pozicionin si ulemi ne sot ne karrige).
Maria -Askush nuk do ta pelqeje kete ide.

Boby

Primus registratum

Mystic River :thumbsup:
Sean Penn dhe Tim Robbins fantastik

bebi

Primus registratum

para nji vitit kam pa ne kinema "i capture the castle". me ka pelqy shume, para pak ditesh e mora edhe njihere ne dvd, me pelqeu prape edhe pse nuk asht film qe shifet shpesh here se i ik lezeti.
e rekomandoj!

B0000SX9MS.01.LZZZZZZZ.jpg

stellina_sister

Primus registratum

filmi i fundit qe pashe ishte "Sognando Beckham"
me pelqeu shume...ky film te ben te apasionohesh me futbollin!!

disku

UNI

Matchstick man me Nickolas Cage.

I lezecem /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] [/qb]
ky filmi eshte gallat :lol:
p.s. me kujtohet kjo batuta nga ky filmi, "l'uomo è il capo, ma la donna il collo, può far girare la testa come vuole" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja ku doli kjoja,qe grat na e mledhin me pak fjale!!Po ta fal vetem sepse keni feste sot /pf/images/graemlins/tongue.gif
donna je e falur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kete fundjave kam pare "Nona porta" me Johny Depp,flet per disa libra te rralle qe mund te zbresin Luciferin ne toke,me pak fjale i lezetshem ,interesant;dhe "animal",s'ishte ndonje gje kushe di se cfare!
Ndersa mbreme pashe ne kinema "Ritorno a Could Mauntine" me pelqeu jashte mase,historia ishte e mbrekullueshme!

I love new york

Primus registratum

kete weekend pashe "Lost in Translation".Me pelqeu, film interesant, i qete dhe komplet ndryshe nga Holliwoodi tipik ne bombasticitetin e tij. Kind of a black & white movie me nje sens roze do e thoja une.
Thumbs up :thumbsup:

Kuqalashja

Primus registratum

Dhe une me turmat....The Passion of Christ, por vetem se me cuan me zor. /pf/images/graemlins/frown.gif Shume zhurme per asgje m'u duk.

Kete Lost in Translation ma kane lavderu shume, e quajtur nje nga filmat me te mire te Hollivudit. Po s'ma mba me pagujt 10 dollare e gjys nisur vetem nga buja qe behet. Do pres te dale ne dvd e atehere ta rentoj me shoqerine (kshu i bi 50cents per koke kostoja) :rolleyes:

I

insane

Guest

mka marr malli me pa ket:
1084a-6.jpg

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Matchstick man me Nickolas Cage.

I lezecem /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Yeah, interesting ishte...
Pashe dje edhe ate Mambo Italiano. Booo, sa e zhgenjyer qe ngela. Kishin kopju pak ate te My Big Fat Greek Wedding me duket dhe menyra se si e kishin xhiru filmin ngjasonte me ate te Amelie.
Aktore berrnut, po gallata kishte filmi.
Kush eshte cun te mendoje dy here para se ta mori se vetem per gay people flet. Ne ngelem tu shtremru ftyren kur po shifshim filmin.
Jena befasu perzotin...Nejse, filmi nga une merr nje 4 me shtyse nga 10.

Odea

bebi

Primus registratum

johnny stecchino /pf/images/graemlins/laugh.gif

u baft 100000 vjet ky njiri!!! benigni asht i madh.

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] johnny stecchino /pf/images/graemlins/laugh.gif

u baft 100000 vjet ky njiri!!! benigni asht i madh. [/qb]
Ehhh...
Mu kujtu "djalli vogel" kur filloj te bente 'piipiin'..
ahahh ose: Modelo #4 JUDITA!!!

woooooow

Primus registratum

The last samurai e kam pa gjysmen :rolleyes: po the ring vallai du me e pa po s´ma ma /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Anica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] The last samurai e kam pa gjysmen :rolleyes: po the ring vallai du me e pa po s´ma ma /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
As un se pash gjith samurain as the ringun... samurai ishte shum i gjat edhe pak i merzitshem.edhe dhe ringu sishte naigjoja modhe...
hehe drro na qe se pash gjith as ate.. /pf/images/graemlins/laugh.gif po do shof the ringun japonez tani ohuu se ti them kto gjona ne msn/tel ty gloriiaa /pf/images/graemlins/tongue.gif