Filmat me te fundit qe keni pare (84)

klodi

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

The Passion OF THE Christ nuk eshte filmi i FUNDIT QE KAM PARE POR ESHTE nga te fundit(i fundit eshte Dawn of the Dead). Per te gjithe ata qe nuk e kane pare akoma, e kam fjalen per ata qe jane ne north America, mbase ne Europe del me me vonese, ne Shqiperi as qe behet fjale te kete dale, u them qe te shkoni ta shikoni. Eshte shume i realizur, pamvaresisht nga besimi fetar qe keni kristian apo musliman, budist apo cifut(nejse cifut mbase jo po...) shkoni shikojeni pra eshte nje teme e trajtuar ne te gjithe librat e shenjte bibla apo kurani apo ne librat e shenjte budiste apo cifut(ne kete rast cifutet nuk bejne perjashtim). Pra filmi eshte shume i prekshem dhe i kalon kufijnjte fetare, eshte shume human dhe i kujton njerezit per vlerat e verteta te jetes. ok shikim te mbare

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif

Non ti muovere (Don't move)!

I mrekullueshem.Ne kinema njerzit ishin ulur pertoke dhe kur mbaruan edhe titrat e fundit asnjeri s'levizte nga vendi,po rrinin qanin si budallenj.Na la me tronditje na la.

[/qb]
Ca filmi o ky? Dmth, italian apo anglez? Plus, per ca flet filmi? Pyes se du te di ku te iki ta shof /pf/images/graemlins/smile.gif

Une kam pare keto kohet filmat The Missing (interesant) dhe School of Rock, ky i fundit nuk e di pse por me pelqeu. Me beri te ndjehem kaq mire per muziken...I want to be a musician now /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

Odea :wave:

emil

Primus registratum

Nje film i mrekullueshem i xhiruar me 1997 nga nje regjisor iranian me titullin "femijet e qiellit".Regjisori quhet Madjid Madjid.

Odoakri

Primus registratum

Vajza me pallto te kuqe ka egzistuar vertete, Spilbergut ja ka treguar i jati , tregonte ai ishte seleksionuar per pune ndersa gruaja dhe vajza ishin derguar ne dhomat e "dushit", ai e kishte ndjekur me sy te bijen pasi pikerisht ishte e veshur me nje pallto te kuqe

Petroninsja

Primus registratum

Dje pashe " Jersey Girl" me Benifer lol..
E mendoja shume cheese nga reklamat por ishte nje tragji-komedi e kendshme..
Kishte goxha funny lines....

Dua

Primus registratum

Nata pa hene, film i prodhimit Shqiptar, premiera u dha ne Prishitne kete jave. Urime regjisorit :thumbsup: Filmi ishte ne nivel. M'u be qejfi. /pf/images/graemlins/smile.gif

D.

blendiys

Primus registratum

Big Fish dhe Once Upon a Time in Mexico
I pari,goxha mbreselenes,me pelqen kur fantazoj ne vartesi te filmave!
I dyti,version me serioz i Desperado-s!
Johny Deep,mendoj se ka luajtur rrolin me kot ne gjithe karrieren e tij kinematografike.

Prodigychild01

Primus registratum

Hellboy

E pashe te enjten qe shkoi. Ishte nata premiere dhe kinemaja ishte mbushur plot.

Thumbs up :thumbsup:

disku

UNI

Matrix revolution --- Nje tjeter vrime ne uje e trilogjise pa kuptim :confused:

Goca

Primus registratum

The passion....
Ka shume permbajtje fetare, domethen behet i merzitshem apo jo?!

Qe te di a te shkoj apo jo. :confused:

bengu

Primus registratum

mrom pashe dy filma, Taking Lives dhe The Passion.
shyqyr qe e pashe angelina jolie se kisha thone me iken kot 10$

bebi

Primus registratum

kohet e fundit s'kam shku shpesh ne kinema por te fundit kam pa para nja 10 ditesh "50 first dates".
:thumbsup:

kam pa edhe "murder by number" ishte pak scary, por interesant.

Tv un e mbaj tan diten te "RAI"... (edhe pse shof tv shum rrall) m'duket vedja si n'shkoder me kanale italiane.
/pf/images/graemlins/frown.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Big Fish dhe Once Upon a Time in Mexico
I pari,goxha mbreselenes,me pelqen kur fantazoj ne vartesi te filmave!
I dyti,version me serioz i Desperado-s!
Johny Deep,mendoj se ka luajtur rrolin me kot ne gjithe karrieren e tij kinematografike. [/qb]
Mos me shaj dashnorin kaq haptazi tani :cry:

PARANOID

Forumium praecox

Hej ,po KillBill nuk e paska pa njeri mer ?Mu m pelqeu shume,se c kishte dicka te ndryshme nga filmat e tjere.E kishin cilesuar si nga me te dhunshmit te viteve te fundit.Lene,po me nxorri dhe mallin e Japonise hehe

sonila

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PARANOID:
[qb] Hej ,po KillBill nuk e paska pa njeri mer ?Mu m pelqeu shume,se c kishte dicka te ndryshme nga filmat e tjere.E kishin cilesuar si nga me te dhunshmit te viteve te fundit.Lene,po me nxorri dhe mallin e Japonise hehe [/qb]
po mi po
e kemi pare
eshte lart fare

sonila

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb]
Fillimisht postuar nga Psyche:
[qb] une pashe ate me jennifer aniston dhe ben stiller. i lezetshem (per ne shtepi) [/qb]
Edhe une e pashe dje kete - Along came Polly

Dukej me gallate nga trailer ne fakt dhe ishte vertet me shume per tu pare ne shtepi.

ps.Dua te mesoj salsa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po mire po andata e ritorno e keni pare
eshte me vanessa incontrada
fantastik