Filmat me te fundit qe keni pare (84)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Pyes veten,pse te jete valle ajo (84)? Vetja nuk me jep asnje pergjigje.dialog i deshtuar me pak fjale:(:p

filmi fundit qe kam pare,nje djale dhe nje vajze.me pelqen ai filem sa here e shoh:)
Shkarkoje mundesisht @Balahk ..e shikoje sa here te te marre malli per kete 'NDJESI' qe te krijon ky film!:D

katsune

cherry blossom

Mos u merzit. Sekreti eshte ky...kur gjerat qe duhet te ndodhin varen kryesisht nga te tjeret filloje me nje pritshmeri te ulet (akoma me mite nese e largon komplet pritshmerine), ndersa kur gjerat varen kryesisht nga ti filloje me nje pritshmeri te larte. Eshte thjesht ceshtje ekuilibri :D

Une po shikoj serialin The blacklist.

katsune

cherry blossom
mbreme pashe filmin Revenant. ne kompleks me pelqeu, shume skena ishin te realizuara vertet bukur, pamje fantastike te natyres aq sa dukej sikur po shikoje nje dokumentar. por nuk me pelqeu dhuna e pafund qe tregohej, ishin me te dhunshme skenat me vrasje e prerje mes njerezve sesa ato lidhur me instinktit e kafsheve ndaj njerezve ne situata ekstreme per njerezit qe ndoshta ne fantazi mund te imagjinohen me te dhunshme. kerkimi i vazhdueshem i dhunes me te dhunshme sikur te behej fjale per ndonje gare e benin filmin te sforcuar, dhe si rrjedhoje pak artificial duke te lene shume pak ne fund. ndersa Leonardo Di Caprio me pelqeu shume, ndoshta ky eshte interpretimi i tij me i mire deri tani.

Dreamer

Under the Dome
53121_ppl.jpg

Quo Vado

Dreamer

Under the Dome
mbreme pashe filmin Revenant. ne kompleks me pelqeu, shume skena ishin te realizuara vertet bukur, pamje fantastike te natyres aq sa dukej sikur po shikoje nje dokumentar. por nuk me pelqeu dhuna e pafund qe tregohej, ishin me te dhunshme skenat me vrasje e prerje mes njerezve sesa ato lidhur me instinktit e kafsheve ndaj njerezve ne situata ekstreme per njerezit qe ndoshta ne fantazi mund te imagjinohen me te dhunshme. kerkimi i vazhdueshem i dhunes me te dhunshme sikur te behej fjale per ndonje gare e benin filmin te sforcuar, dhe si rrjedhoje pak artificial duke te lene shume pak ne fund. ndersa Leonardo Di Caprio me pelqeu shume, ndoshta ky eshte interpretimi i tij me i mire deri tani.
Do ik ta shoh sonte pa pata kohe kte filmin se me duket interesant

h3o

Papirus rex

Po a ja vlente? Se kshu per pamje dajti me kembe po te duash. :p
Lexova nje artikull qe thoshte si shume pa lidhje filmi. Ec ec si supermani.:p

Aki

Paint It Black
Ok ju qe se keni pelqyer Star Wars: smerrni vehs nga filmat ju jo :p

@Balahk une njehere e bera ketu pyetje po smora pergjigje dhe sonte pikerisht prandaj hyra perseri qe te pyes mos e dije dikush qellimin e asaj 84 hahah

Ok vetem mos thote dikush the answer to movies forum and everything is 84 :p

Filmi im i fundit? Ehhhh HGTTG :D

katsune

cherry blossom
Po a ja vlente? Se kshu per pamje dajti me kembe po te duash. :p
Lexova nje artikull qe thoshte si shume pa lidhje filmi. Ec ec si supermani.:p

nga ana teknike, domethene ne aspektin e realizmit dhe fotografise sidomos, eshte i persosur. dhe jam e sigurte qe do fitoje oscar per fotografine. por ne fund nuk le shume...duket me shume si nje detyre e kryer me perpikmeri, por aseptik si te thuash...nuk emocionon...

• Like
Reactions: h3o

Aki

Paint It Black
Hmmm shiko dhe kjo eshte nje mundesi

ose rruget qe duhet ti kaloje nje njeri hahah ende jam nen efektin e filmit :D

P.S. nese ben search ne google dhe shkruan what is the meaning of life, universe and everything google te jep nje pergjigje: 42 :D