Re: Ferizaj, atje ku dhe hoxhallaret luten per Env
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une nuk kame asgje kunder qe vajzat-meshkujt Shqiptare te dashurohen ne Evropian e sidoemos ne Skandinavet bjonde per ate se gjate 500 vitesh okupim nga ushtria mislimune Afrikane-Asiate lexo otomane-turke jo vetem gjuha-feja-kultura qe ka ndryshuar por edhe pamja e Shqiptarit te bardhe Evropian, isha ne Shqiperi dhe shumica sidoemos ata te cilet ishin muslimuna kishin pamje me teper jo Shqiptare jo evropiane e me teper pamje turke-marokane-somaleze,
prandaj Shipecat musliman kane nevoje dhe kjo eshte e domosdoshme te kene kontakt me evropianet Bjonde qe ta pastrojne gjakun dhe pamjen, une i kisha propozuar Sales qe tu jape page mujore atyre vajzave shqiptare mislimune te cilat mbesin shtatezene me Bjondet Skandinav.
[/ QUOTE ]
O kandidat,
nese ti ke probleme me identitetin tend, zor se ka per te ndihmue njeri ne ket forum.Nese te pelqejne mashkujt bjond te skandinavise, urdhero ua jep vajzat e te afermeve tu.Ti shqipfoles je,por po te ishe shqiptar i vertete nuk do te shpreheshe ashtu.
Shqiptare te bardhe e te zeshte ka.Une kam pa te bardhe e te zeshte,musliman e te krishtere.
Shqiptare, ka kriminel e hajna,nga zeshkanet dhe te bardhet,muslimane e te krishtere.Ka shqiptare te ndershem e punetore,intelegjente e besnik,nga ata
"me te bardhe" dhe ata me zeshkanet,njelloj nga muslimanet dhe te krishteret.E me shume nga te gjithe keta, ka shqiptare hallegjinje,nga te bardhet dhe zeshkanet,nga muslimanet dhe te krishteret.
Martesa te perziera me kombe tjera ka patur gjithnji, te muslimanet dhe te te krishteret.Heroi yne me i madh,Gjergj Kastrioti e ka pas nenen serbe.Kur krahasoj kombin tone,se paku shqiptaret jashte Shqiperise londineze, me serbet,kroatet,sllovenet,gjermanet e popuj tjere te Europes,ne iu kemi shmangur bukur mire martesave te perziera(me te kombeve tjera).
Ti pershkruash vetem shqiptaret muslimane si me te zeshte,si me pak shqiptare, eshte shume arrogante dhe shume qellimkeqe.
Bie shume ne sy qe ti qysh ne fillim te vrapimit tend ke dale fare nga rruge-vrapimi.Per ket shkak, ti para se te jesh vrapues , je kandidat.Ke kujdes, mos bie me poshte.