femrat shqiptare n emigracion

shikimiqevret

Primus registratum
Re: femrat shqiptare n emigracion

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Gjithe ju refugjatet e qe rrini ne dhiaspore e emigracion kaq tape jeni nga trute mer?. Ca shkollimi keni ju mer, arsim 8-vjecar? Ca jane keto qe shkruani, pa lidhje e kuptim. Na hapet barkun vallaj. Ca ka dash te thoje hapsja e temes ne keto vargje, se qenkan mbush plot 3 faqe (me formatin tim prej 35 postimesh/1 faqe.)

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gifçar desha me thon un kur e hapa ket temen..................me fol per jeten e grave ketu ku jetoj une.....................a mos qaj hallin ton ti se a e din ti /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gifedhe mreti o çun nuk i ka 1klase ne shkolle /pf/images/graemlins/goofy.gif

S

Scorpion

Guest

Si eshte jeta e grave aty ku jeton ti, mire, keq? Ju mungon gje, si ndjeheni, si ju trajtojne?

shikimiqevret

Primus registratum

ktu ku jam une.......prente te shtun e djele disco.........nga e hona te prenten drek pune.............ne kafe koha pushimit........ne net koha paragjumit........

S

Scorpion

Guest

Mire per ty, s'qenke keq. Po kur ke qene ne Shqiperi si ka qene?

shikimiqevret

Primus registratum

kom dale e re nga shqiperia me familjen time...non e babe..sot punij e kom banesen time....siç thuhet ajo fjala evall prej zotit......

shikimiqevret

Primus registratum

aaaaaaaahhhhhhh. tani e kuptova une.Gjithmon para gjumit hyni ne net juve?

[/ QUOTE ]puna po perkthej ca dokumenta .......sebebi.burri me 2femijet po merret po nuk eshte problem se ai e din fare mir si jam......robi ka nevoj me bo muhabet .......

cufi_bardhit

Primus registratum

e vertet eshte. Sa mire sikur te ishim komshi bashke. Kur ti kishe nevoje per muhabet edhe skishe me cin te beje do e kishe gjithmon hapur deren time. Megjithate kur te vish knej nga Tirona e ske me cin te bosh muhabet mund te vish sa here te duash ke dhoma ime.

shikimiqevret

Primus registratum

..si ketu ne france ne angli..gjermani..italie.greqi..hollande..belgjik..austri..amerike..ne femrat shqiptare para se gjithash jemi shqiptare..e emigrante...femra femra...para se gjithash jemi njerez none grua moter...femna shqiptare..eshte nje nene shembullore bujare mikpritese..eshte grua besnike dashuron me pastersi..e pra kjo eshte femna shqiptare /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Deri tani po tallja bythen poshte e larte neper AF me ty...po ti qenke fare nga trute e kokes mi vajze...

kjo teme eshte komplet debile...e qena emigrante...nuk eshte gjendje...ti punon, jeton, si çdo njeri tjeter francez apo gjerman apo nga Marsi te jete...ke te njejtat te drejta si te gjithe...po ti e paske problemin ne koke derisa e quan veten dhe gruan shqiptare... "emigrante"

ti paske kaq vjet jashte shtetit...dhe te pelqen...normal

ku e gjen ti te drejten te gjykosh femrat shqiptare e ti klasifikosh si te do qejfi ty?!!!...

ti beke pjese tek ai perqindshi i "nderuar"...te dhjefsha mu ne gjuhe e mu ne mendje...

ti mund te jesh vajze e nene shume e mire...por nuk ke te drejte te hapesh tema qe jane objekt zeniesh e diskutimesh sterile...hap syte nje here...merr mundimin te lexosh qe tema te tilla egzistojne dhe jane shume kot...nese ke deshire te shkruash sepse e hake buken tu shkrujt ne AF...shkruj si gjithe te tjeret...jo hap tema sa here futesh ne Af...debile femer...

çfare pret ti te thone njerezit ketu tek tema jote?!!!
PO eshte e vertete ka plot femra shqiptare qe bejne prostitucion...e ça pastaj...ty ça te duhet...ti je e ndershme vete...po te prishin reputacionin ty aty ku spiunon ne Prefekture?!!!.leji te qeta ta bejne punen e vet...te vjen turp te thuash qe je shqiptare?!!!....

Me vjen mua turp per ty qe je...edhe nese nuk te pelqen emigrimi mi zonje....mos ha mut kot ketu ...po ktheu ne Peje se ne Tirane nuk te prano njeri ty...atje do jesh vertete emigrante...edhe ik meso me shkrujt...se asnje gjuhe nga ato qe flet nuk e di ashtu siç duhet...
edhe ketu jam une...kujdes kur te me shash kurve ee?

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/booki.gifposaqerisht per ty....ndegjoje mir ket kengen /pf/images/graemlins/rockband.gifkur e mora pejonin nuk e degjova asnjonin.... /pf/images/graemlins/rockband.gifse per dasni e per sevda si pejoni jo nuk ka /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/rockband.gifme nder mpb..me fal lexues....çar po me hyn tirona ne sy un jetoj e shkoj ku e kom familjen time...skam nevoj te ma bosh vendin ti.....sharabajka si ti .....jane te halet ne tirone /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

shikimiqevret

Primus registratum

e vertet eshte. Sa mire sikur te ishim komshi bashke. Kur ti kishe nevoje per muhabet edhe skishe me cin te beje do e kishe gjithmon hapur deren time. Megjithate kur te vish knej nga Tirona e ske me cin te bosh muhabet mund te vish sa here te duash ke dhoma ime.

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gifta mor si ftese /pf/images/graemlins/confused.gif

alinos

Forumium maestatis

femrat shqiptare ne emigracion eshte teme e gjere, dhe une po ndalem vetem tek grupi qe shet trupin, meqe lexova disa komente qe me terhoqen vemendjen!

kam pershtypjen se ngaterroni statusin e nje shqiptari jashte. Rastet jane disa:

ata me qendrim te rregullt, vize studenti dhe status refugjati (refugee status) mund te ndjekin nje jete te rregullt ne vendet pritese. Megjithate pyetja eshte: a te del te jetosh me ato qe fiton nga nje pune e thjeshte, apo ndihma ekonomike? Pergjigjja eshte jo. Nje rast konkret qe e di une eshte se nje familje prej dy vetesh dhe nje bebe ne ardhje, shteti britanik u jepte 10 paund ne jave per te jetuar, shume kjo teper e vogel per te jetuar.

grupi tjeter jane emigrantet e parregullt dhe te paligjshmit (ato qe ne ne shqip i quajme refugjate). Keta njerez nuk kane asnje te drejte, konsiderohen shkeles te ligjit pasi jetojne ne nje vend pa lejen e autoriteteve te ketyre vendeve. Femrat e kesaj kategorie jane ne duart e protektoreve te vet dhe asnje nga ju nuk mund te pretendoje se eshte e lehte te dalesh nga rrethi i krimit. S'eshte e pamundur jam dakord! Por kjo do guxim dhe mbeshtetje. Ku mund t'i gjeje keto nje vajze fshati, apo province, apo edhe nje vajze qyteti te ciles i eshte mesuar te bindet dhe te kenaqe meshkujt e shtepise se vet, si edhe qe nese ka bere nje turp, s'shkel me e gjalle ne shtepi!

Hajt pra, para se te leshoni sentenca dhe te filozofoni mbi vleren e jetes dhe cilesine e saj, hidhini nje sy realitetit.