femrat shqiptare n emigracion

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: femrat shqiptare n emigracion

po AF-ja ku eshte me distance ne krahasim me BE dhe Usa...me afer thua ??? /pf/images/graemlins/confused.gif

shikimiqevret

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po AF-ja ku eshte me distance ne krahasim me BE dhe Usa...me afer thua ??? /pf/images/graemlins/confused.gif

[/ QUOTE ]....ti mundesh me ma dhon pergjigjen........pse te lodhem kot una.skom kohe me kopju /pf/images/graemlins/frown.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po ti shkrujte qe shkrujte...e harxhove qe e harxhove bojen e kompjuterit...e kishe bo deri ne fund dreqi ta haj e ma kishe thon....

nejse, gjithsesi une jam e mendimit qe Af-ja eshte me afer se sa USA dhe BE...cufo duhet me i bo letrat ne shtetet e bashkuara te AF-s ton te dashur...

*po ndjej nje ftese dasme qe afrohet ... /pf/images/graemlins/rockband.gif

shikimiqevret

Primus registratum

duhet ndarja 1here eeeeeeeeeee pastaj martesa.......... /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gifmos u merzit se ta çojm ftesen : /pf/images/graemlins/wink.gifapo jo cufo /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Anana

Primus registratum

meqe jena ke femrat ne emigracion. A ka ndonje femer kendej nga BE ose edhe nga USA qe ka dokumenta te rregullta qe kerkon nje shok te mire?
Ofrohem vullnetar

[/ QUOTE ]

Na co nji foto tenden:D

shikimiqevret

Primus registratum
mos ma prek se jom xheloze

mir o lal kaq shpejt mharrove /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gifhe pra a te thash mos mharro zemer...........skagjo per xenin se ktu osht ai te pranon /pf/images/graemlins/wub.gifops harrova.........po ta çoj ne privat /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Ehh moj yllke. Veje icik trunin ne pune. Te gjith vipat po te kerkosh te images ne google dalin fotot e tyre. Edhe ti mjafton te shkrush cufi_bardhit edhe do dalin fotot e personit ne fjale /pf/images/graemlins/smile.gif

shikimiqevret

Primus registratum

Ehh moj yllke. Veje icik trunin ne pune. Te gjith vipat po te kerkosh te images ne google dalin fotot e tyre. Edhe ti mjafton te shkrush cufi_bardhit edhe do dalin fotot e personit ne fjale /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]eee o cufo le ta maj foton kjo /pf/images/graemlins/thumbsup.gif se mu po me duhet originali jot o lali..........

cufi_bardhit

Primus registratum

te kam loqk te kam.
hudhe ate dreq msn ne pvt se me cmende. Kam 1 jave qe po ta kerkoj. imagjino per gjona te tjera. me nejt ne shpres tate i bi me vdek i virgjer. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Cufo, pashe foton. Qeke adoleshent ti more. Prit rritu nje here se plot femra ka;)

cufi_bardhit

Primus registratum

shif mij daten kan 3 vjet ato foto aty. Tashi jam bo 22 vjec /pf/images/graemlins/smile.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

E di si osht muhabeti. edhe pse jam ne nje moshe te re une kam qejf me te medhajat, sepse jane te pjekura edhe me japin eksperienca per jete. Kush i ka qejf djemt e ri. le te me bej zile.

Anana

Primus registratum

qenke i modes ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Mire e ke. Edhe gocat pelqejne cunat me te vegjel tani. Ajt me nje fat te mire ishalla /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Gjithe ju refugjatet e qe rrini ne dhiaspore e emigracion kaq tape jeni nga trute mer?. Ca shkollimi keni ju mer, arsim 8-vjecar? Ca jane keto qe shkruani, pa lidhje e kuptim. Na hapet barkun vallaj. Ca ka dash te thoje hapsja e temes ne keto vargje, se qenkan mbush plot 3 faqe (me formatin tim prej 35 postimesh/1 faqe.)

S

Scorpion

Guest

S'ke pse e pergjitheson ti veten /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Nuk kam nevoje per avokat e dashur patriote, dhe as per chit-chat, nuk ishte per ty shkrimi im, as per ndonje tjeter qe ndjehet i ofenduar. Mesazhi eshte i qarte besoj, kaq. FLM! /pf/images/graemlins/wave.gif